Προς το περιεχόμενο

Need For Speed: Most Wanted

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Στο σύστημα της υπογραφής μου βλέπω κάτι 20FPS σε Low γραφικά και χαμηλότερη ανάλυση 1366Χ768... :P Τι διάολο, τόσο βαρύ είναι ή η 6770 τα έφαγε τα ψωμιά της πλέον?

Δημοσ.

μαλλον θελει καλο επεξεργαστη,εγω με το συστημα μου ολα τερμα τα γραφικα σε FHD οθονη εχω 60 frames κ σε καποια σημεια του χαρτη πεφτει μεχρι τα 45,θα δοκιμασω αυριο με O/C τον cpu μου

edit:

τον πηγα στα 4.2 τoν cpu μου κ ειδα μικρη διαφορα γυρω στα 4-5 frame

Δημοσ.

τα γραφικα του πως ειναι με ολα στο φουλ? Χρησιμοποιει και αυτο την frostbite 2 αρα εχει το ιδιο καλα γραφικα με τα medal of honor kai battlefied 3?

• Moderators
Δημοσ.

Ωραία γραφικά έχει, AA δεν είδα κάπου πάντως.

Επίσης η πόλη φέρνει πολύ στην Paradise City (ειδικά ένα μέρος κάτω από γέφυρα με ράμπες που πηδάς πάνω και πιάνεις ένα Ariel (αμάξι, όχι απορρυπαντικό. :P) όπως έλεγαν και γενικά μοιάζουν μερικά μέρη λες και μπήκαν από Hot Pursuit / The Run. Δηλαδή αυτή η βόλτα δίπλα στον γκρεμό με τον άσπρο τοίχο με τις λάμπες από δίπλα, flashbacks μου δίνει. :P

"Κακό" για τους purists είναι ότι όπως και στο NFS:HP2010, πάλι οι ταχύτητες είναι αυτόματες.

Tip: Αν ψάχνετε αμάξια, πηγαίντε σιγά και κλείστε την μουσική του ραδιοφώνου (πατημένο Μ) και ακούστε από που θα σας έρθει μουσική. Τα αμάξια που βρίσκετε έχουν το δικό τους ράδιο ανοιχτό για να σας βοηθήσουν να τα βρείτε. :)

Θα stream όταν το έχω στα χέρια μου. Θέλω να δω το Online του.

Δημοσ.

μαλλον θελει καλο επεξεργαστη,εγω με το συστημα μου ολα τερμα τα γραφικα σε FHD οθονη εχω 60 frames κ σε καποια σημεια του χαρτη πεφτει μεχρι τα 45,θα δοκιμασω αυριο με O/C τον cpu μου

edit:

τον πηγα στα 4.2 τoν cpu μου κ ειδα μικρη διαφορα γυρω στα 4-5 frame

Αν έχεις και εσύ πρόβλημα με το μηχάνημα της υπογραφής σου τότε θέλει SLI το παιχνίδι...

Αλήθεια 3dmark 11 πόσο έχεις Graphics και perfomance score;

Δημοσ.

Αν έχεις και εσύ πρόβλημα με το μηχάνημα της υπογραφής σου τότε θέλει SLI το παιχνίδι...

Αλήθεια 3dmark 11 πόσο έχεις Graphics και perfomance score;

εγω με τον core i5 2500k λετε να εχω προβλημα να το τρεξω με ολα φουλ? Η ο 2500κ το καλυπτει πληρως?

Δημοσ.

τα γραφικα του πως ειναι με ολα στο φουλ? Χρησιμοποιει και αυτο την frostbite 2 αρα εχει το ιδιο καλα γραφικα με τα medal of honor kai battlefied 3?

εγω με τον core i5 2500k λετε να εχω προβλημα να το τρεξω με ολα φουλ? Η ο 2500κ το καλυπτει πληρως?

Δεν χρησιμοποιεί την FrostBite 2, την Chameleon χρησιμοποιεί. Δεν ξέρω πως μπορείς να κάνεις σύγκριση FPS με Racer.. Ίσως να μοιάζει πάντως με το The Run.

Στην ανάλυσή σου δεν θα έχεις πρόβλημα.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν το είχα προσέξει ότι το NFS:HP 2010 και το NFSMW 2012 (ναι, βάζω τα νούμερα :P) έχουν την ίδια μηχανή.

Ε, στο επόμενο μπορεί να γυρίσουν πάλι στην FB 2 (και με In-game human cutscenes :P).

Btw, είδα και το review του Game Informer αλλά αναρωτιέμαι πώς γράφει "more than 100 cars", την στιγμή που ξεκλειδώνεις 41 στο single (+10 των Most Wanted racers). Στο online (γράφει στο FAQ) έχει 48 αμάξια, αλλά δεν ξέρω γενικώς πώς λειτουργεί εκεί πέρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...