Προς το περιεχόμενο

Need For Speed: Most Wanted

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορούσαν να αλλάξουν έστω λίγο το όνομα? Έτσι σε συνδυασμό με το gameplay είναι σαν να ξαναπαίζουμε most wanted...

Δημοσ.

έχει nitro , τα αμάξια όμως θα φτιάχνονται εξωτερικά όπως στα nsfu 1 + 2 , nfsmw και nsfc ? αν όχι θα είναι ξενέρωμα καθώς και η ελευθερία να πράξεις την εξωτερική εμφάνιση ήταν ενα από τα ατού τους.

α! κ'ελπίζω να μην δείχνει συνεχώς slow motion στις στούκες , τουλάχιστον ας δείχνει μόνο στις γερές με μπατσικά.. :fear:

Δημοσ.

Το εξώφυλλο της Limited Edition.

2n9cmc9.jpg2hcntdg.jpg2hcntdg.jpg

Του ps vita ξέχασες... :D

245663_psv_a.png

Ρε παιδιά, σε ποια κονσόλα θα αξίζει λέτε; Ps3 ή ps vita; :unsure:

@JohnVani18

Λες να είδαν την συζήτηση που είχαμε κάνει και αποκάλυψαν το νεο most wanted, αν θυμάσαι είπαμε για συλλεκτική έκδοση με το Bmw :P

Δημοσ.

Όοοοοοοοοχιιιιιι!!! :fear:

Όχι ότι πίστευα ότι μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό, αλλά τώρα μας ήρθε και επίσημα η μπάτσα.Εγώ προσωπικά πάντως δεν ήθελα σε καμία περίπτωση η criterion να φτιάξει το mw.Όχι γιατί δεν φτιάχνει καλούς τίτλους, αλλά γιατί δε μπορεί να φτιάξει πραγματικό nfs, έτσι απλά.Καλά και τα burnout,Hot Pursuit, αλλά λυπάμαι, δεν τα θεωρώ nfs...Κι αυτό θα είναι λογικά ένα αρκετά προσεγμένο παιχνίδι, το οποίο όμως δε θα θυμίζει, πάλι λογικά, σε τίποτα το πρώτο mw και την αίσθηση που εκείνο άφηνε.Ας το έβγαζαν και αυτό με άλλο τίτλο.

• Moderators
Δημοσ.

To Burnout συγκεκριμένα δεν ήταν NFS. Το Hot Pursuit είναι το μόνο της σειράς που έχουν κάνει μέχρι στιγμής και βασικά είχε πιο φάση (τουλάχιστον Online) από το The Run.

Δημοσ.

Κουράστηκα με τα Need for Speed, πραγματικά δεν μπορούν να καταλάβουν εκεί στην EA ότι τα κάνουν χειροτερα κάθε χρόνο προσπαθώντας να προσθέσουν μικρές χαζες λεπτομερειες στα παιχνιδια? Εγω μετα το Most Wanted δεν ευχαριστήθηκα άλλο NFS. Πάντα ήλπιζα πάντως να βγάλουν ένα παιχνίδι με την ελευθερία του Underground 2 και με το gameplay η μάλλον την ιστορία του Most Wanted αλλά μπά δεν το κόβω, κρίμα πάντως.

Δημοσ.

Αντε να δουμε τι θα μας δωσουνε και φετος, αν και δεν πιστευω σε καμια περιπτωση να φτανει ουτε λιγο το 1ο Most Wanted που προσωπικα για μενα ειναι το καλυτερο της σειρας (δεν εχω ασχολειθει καθολου με το Underground2 που αποτι εχω ακουσει αυτο ειναι το καλυτερο),το τελευταιο παιχνιδι The Run εμενα προσωπικα μου αρεσε γιατι ειχε πρωτογνορα γραφικα για NFS οποτε και δεν με απογοητευσε, το μονο κακο οτι μεσα σε 5 ωρες το ειχα τελειωσει.

Μακαρι το καινουριο Most Wanted να ειναι οπως τα παλια καλα NFS που παιζαμε, να μπορεις δλδ να "φτιαξεις" το αμαξι και εσωτερικα και εξωτερικα κατι που δεν ειχαν τα τελευταια.

Δημοσ.

To Burnout συγκεκριμένα δεν ήταν NFS. Το Hot Pursuit είναι το μόνο της σειράς που έχουν κάνει μέχρι στιγμής και βασικά είχε πιο φάση (τουλάχιστον Online) από το The Run.

Το ξέρω βρε, απλά και το most wanted που θα φτιάξουν θα είναι ένα burnout με όνομα nfs.

Καλά ας το το the run, ούτε για σαπούνι που λέμε.Δυστυχώς, όπως και να έχει, είναι από τις σειρές που χρόνο με το χρόνο φθίνουν σε ποιότητα.

Δημοσ.

Του ps vita ξέχασες... :D

245663_psv_a.png

Ρε παιδιά, σε ποια κονσόλα θα αξίζει λέτε; Ps3 ή ps vita; :unsure:

@JohnVani18

Λες να είδαν την συζήτηση που είχαμε κάνει και αποκάλυψαν το νεο most wanted, αν θυμάσαι είπαμε για συλλεκτική έκδοση με το Bmw :P

Δεν ήξερα οτι θα βγεί και σε Vita.. :P Βασικά δεν το περίμενα κι όλας. Εννοείται θα αξίζει σε PS3.

Μακάρι ρε φίλε!!! Μακάρι!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...