koularasss Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 παιδια κανει μονο του autosave??και αν ναι πως το καταλαβαινω??
patriot21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Πριν λιγες μερες αγορασα το most wanted απο το origin,και το οποιο μεσα σε 10 ωρες καταφερα να φτασω 1ος ΜOST WANTED...το ερωτημα ειναι,αυτο ειναι ολο το παιχνιδι?εχει τερματισει?.Επισης υπαρχουν πολλα αυτοκινητα που δε μπορω να οδηγησω και μου βγαζει GO TO STORE,και ενω πηγαινω,μου λεει ORIGIN-GAME OVERLAY(τι σκατα σημαινει αυτο?).......... Επισης σε μερικα events μου λεει οτι πρεπει να αγορασω το velocity η το heroes pack... Tι στην ευχη γινεται?Δεν αγορασα ολοκληρομενο παιχνιδι?
hackerW32 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 απλα κατεβασε το απο τον θειο σου το υπολοιπο, αυτα τα heroes pack (εαν θυμαμε εχει αμαξια οπως του jame bond, κλασικα αμαξια απο nfs underground 2-most wanted κλπ) τα ειχα παιξει στο πειρατικο. https://www.origin.com/en-ie/store/buy/nfs-most-wanted-2013/pc-download/addon/need-for-speed-most-wanted-nfs-heroes-pack βλεπω κατι τρελα 10-15€ για το καθε dlc. download my friend. γιατι εγω που εσκασα 50αρι για το the crew? βγαζει dlc η ubisoft 3 αμαξια και σου λεει 1.50€ το καθε ενα.. ΜΑ ΕΣΚΑΣΑ 50ΑΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ για το ORIGIN-GAME OVERLAY δεν μπορω να σε βοηθησω, λογικα εχει να κανει κατι με το overlay της origin, πχ οπως εχει και το steam ενα που το βλεπεις οταν πατας shift+tab. στο origin δεν ξερω πως πας.. 2
patriot21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Αυτος ο θειος ποιος ειναι?Αν θελεις στειλε μου σε π.μ τις λεπτομερειες,γιατι ειμαι και πολυ τρελος χακερ...Αλλα αν δε βαριεσαι γραψε εδω,σε περιπτωση που εχει και καποιος αλλος προβλημα... Εγω το πηρα σε προσφορα στα 5 ευρω απο 10 που εχει κανονικα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα