SOADNICK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Χάλια το τραγούδι όντως... γουστα, αλλα γενικοτερα δεν συγκρινεται η μουσικη του MW με του ΜW 2...
Voodooman Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Το παιχνίδι το βρίσκω για γέλια και για κλάματα... Τεχνικά είναι βέβαια μια χαρά, αν εξαιρέσεις τους απίστευτους-συγκριτικά-χρόνους φορτώματος. Δεν έχω frame drops. Και από gameplay όλο και πιο χαμηλά, η χαρά της βαβούρας, του φραμπαλά και της κλώτσοπατινάδας. Αλλά το έμαθα πια το μάθημά μου με αυτούς. Διαβάζω την car list, το παραγγέλνω από τον θείο μου, το βλέπω για κανένα μισάωρο, άντε γεια. 5
BadBoy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Το παιχνίδι είναι πολύ καλό, πραγματικά η Criterion έδωσε ρέστα. Το μόνο εκνευριστικό είναι αυτές οι cut scenes, ναι οκ, τράκαρα, το κατάλαβα, μη μου το δείχνεις σε slow motion. Μετά τα παλιά NFS (2, 3, High Stakes), είναι ίσως από τα καλύτερα που έχουν βγει στη σειρά. Ελπίζω να μην ξαναγυρίσουν ποτέ σε κάτι του στυλ Underground, δε με ενδιαφέρει να βάζω λαμπάκια στο αμάξι. Τα Shift ήταν επίσης οκ, αλλά δεν ήταν NFS. NFS και πίστα δεν πάνε μαζί, πως να το κάνουμε.
qsis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Το παιχνίδι είναι το burnout paradise με κανονικά αυτοκίνητα Δεν είναι nfs Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia 4
devill0 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ελπίζω να μην ξαναγυρίσουν ποτέ σε κάτι του στυλ Underground, δε με ενδιαφέρει να βάζω λαμπάκια στο αμάξι. Μετα το 1 και 2 ειναι ολα μουφα..Το NFS ειναι νυχτα,εξελιξη στο αμαξι και κοντρες(δεν ειναι αναγκη να βαζεις λαμπακια) Το παιχνίδι είναι το burnout paradise με κανονικά αυτοκίνητα Δεν είναι nfs Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia Οντως αυτη ειναι η αληθεια..
pagratios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Καμία σχέση με το most wanted. Μήπως είναι τα γραφικά λίοδ βαριά χωρίς λόγο? Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να τερματίσεις με όλα τα αυτοκίνητα τις αποστολές τους ή βρίσκεις το αμάξι που γουστάρεις κάνεις τις δικές του, το τουμπανιάζεις και πας μέχρι το 1ο?
qsis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Καμία σχέση με το most wanted. Μήπως είναι τα γραφικά λίοδ βαριά χωρίς λόγο? Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να τερματίσεις με όλα τα αυτοκίνητα τις αποστολές τους ή βρίσκεις το αμάξι που γουστάρεις κάνεις τις δικές του, το τουμπανιάζεις και πας μέχρι το 1ο? ολες τις αποστολες με ολα τα αυτοκινητα τις κανεις για το ποσοστο διαφορετικα κανεις το 2ο που λες.. βασικα κανεις ο,τι θες ετσι οπως το βλεπω στημενο δηλαδη το παιχνιδι ειναι ενα casual παιχνιδι που περα απο τα most wanted cars δεν εχεις καποιο σκοπο βρισκεις αυτο που θες και κανεις οσο θες με αυτο μπορεις απο την αρχη να πας σε supercar (πραγμα που κανει το περασμα απο κατωτερα αυτοκινητα τυπου focus rs ψιλοανουσιο) και να κοντραριστεις απευθειας σε μεγαλες κατηγοριες δεν εχει καποια πολυεπιπεδη δυσκολια στο συνολο του (περα απο τη δυσκολια των αποστολων του καθε αυτοκινητου) και δεν ξεκινας απο χαμηλα για να φτασεις ψηλα υποχρεωτικα βεβαια θα πρεπει να κανεις διαφορους αγωνες με διαφορα αυτοκινητα για να μαζεψεις ποντους και να μπορεις να τρεξεις με τα most wanted των μεγαλυτερων κατηγοριων ομως απο οτι εχω καταλαβει δε χρειαζεται να περασεις απο ολα και δε χρειαζεται να κανεις τα παντα δεν εχω δοκιμασει την εκδοση για android (αρα και ios) , αλλα εχω την υποψια οτι το βασικο σκεπτικο ειναι το ιδιο αν δεν ειναι ιδιο και ολο το παιχνιδι , για αυτο και υπαρχει αυτος ο casual χαρακτηρας που περιεγραψα και δε νομιζω οτι εχω αδικο
alexander1611 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 θελουμε τα παλια nfs πισω...τα μονα που αξιζαν ηταν underground 1-2,mw1,undercover...εχουν καταντησει αηδια αυτα που βγαζει πλεον....προτιμω να παιζω τα παλια κ ας μην εχουν τοσο καλα γραφικα το gameplay τους ομως ειναι απιστευτο....ΟΛΟΙ αναπολουν τα παλια ....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Σαν να λες "θέλουμε τα παλιά Splinter Cell πίσω" και να αναφέρεις το Double Agent και το Conviction. Τα παλιά ήταν με supercars πριν μπουν τα καβουράμαξα. http://www.youtube.com/watch?v=CqSgIzglbSE Για μένα τα Underground και όλα τα περίεργα custom-happy NFS είναι τα εποχής "Fast and Furious" παιχνίδια. Όχι πως θεωρώ σαν τα παλιά το HP και το MW της Criterion που είναι Burnout με παραλλαγές, αλλά προτιμώ τα supercars. 1
Anastazio Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Σαν να λες "θέλουμε τα παλιά Splinter Cell πίσω" και να αναφέρεις το Double Agent και το Conviction. Τα παλιά ήταν με supercars πριν μπουν τα καβουράμαξα. http://www.youtube.com/watch?v=CqSgIzglbSE Για μένα τα Underground και όλα τα περίεργα custom-happy NFS είναι τα εποχής "Fast and Furious" παιχνίδια. Όχι πως θεωρώ σαν τα παλιά το HP και το MW της Criterion που είναι Burnout με παραλλαγές, αλλά προτιμώ τα supercars. Για οσους παιξαν το Road and Track τοτενες τα παιχνιδια που θυμιζουν λιγο απο την αιγλη του πρωτου ειναι μετρημενα στα δαχτυλα του 1 χεριου!!
atsoft Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Στις αρχές της περασμένης σεζόν, όταν ανακοινώθηκε έμμεσα το reboot στο Need for Speed: Most Wanted, επικράτησε πανικός. Ορισμένοι οπαδοί της σειράς το περίμεναν με ανυπομονησία, ενώ άλλοι θεωρούσαν ότι ο νέος τίτλος θα ήταν μια αποτυχία. Αυτό που συζητήθηκε πολύ ήταν η επαναφορά της Criterion Games στο ρόλο της προγραμματιστικής εταιρείας από την EA Games, κάτι που μας θυμίζει εν ολίγοις την τακτική της Activision στα Call of Duty, η οποία εναλλάσσεται μεταξύ Infinity Ward και Treyarch. Λεπτομέρειες και πλήρες review εδώ!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Υπάρχει ήδη topic.
Millennium Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 http://www.ea.com/uk/news/need-for-speed-most-wanted-the-ultimate-speed-pack
panos2171 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μου άρεσε. Μόνη ένσταση η αλλαγή χρώματος μετά το σερβις, μου θύμισε καταστάσεις Grand Theft Auto αλλά εκεί είχε κάποιο νόημα...
Millennium Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NOq0J5kfIsg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα