qsis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 εχει km/h? εγω γιατι ακομα παιζω με μιλια; Και βέβαια έχει Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
Retromaniac Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Το έβαλα σήμερα. Μερικές παρατηρήσεις: 1. Ambient occlusion οπωσδήποτε στο medium και όχι στο max γιατί είναι το ΠΙΟ ΒΑΡΥ effect χωρίς να προσφέρει ουσιατική διαφορά (είναι το κερασάκι στην τούρτα). 2. Βάλτε οπωσδήποτε FXAA antialiasing όσοι έχετε nvidia. Πολύ light και το visual quality θα βελτιωθεί πολύ. 3. Βάλτε το motion blur στο low ή στο none για να έχετε περισσότερη λεπτομέρεια στα γραφικά. 4. Κλείστε την μουσική τελειώς γιατί είναι απαίσια. Εγώ με ambient occlusion στο medium δεν έχω frame drop πουθενά... ΥΓ. Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε κάτι για να πάρετε την μέγιστη ώθηση σε fps, τότε απενεργοποιήστε το ambient occlusion τελείως. 2
SOADNICK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 4. Κλείστε την μουσική τελειώς γιατί είναι απαίσια. +111111111 http://www.youtube.com/watch?v=Tnz-FJ3EsJg&feature=related 1
Lam13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 παιδια ξερετε αν τα καλυτερα 4 αυτοκινητα του παιχνιδιου υπαρχουν στον δρομο?δεν τα βρισκω με τιποτα..επισης οριστε μια ωραια σελιδα για να βλεπετε γενικα.. http://wiki.nfsunlimited.net/wiki/Most_Wanted_2012_Car_List
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Τα 4 καλύτερα μάλλον θα είναι των 4 πρώτων Most Wanted;
John-lamia Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Το έβαλα σήμερα. Μερικές παρατηρήσεις: 1. Ambient occlusion οπωσδήποτε στο medium και όχι στο max γιατί είναι το ΠΙΟ ΒΑΡΥ effect χωρίς να προσφέρει ουσιατική διαφορά (είναι το κερασάκι στην τούρτα). 2. Βάλτε οπωσδήποτε FXAA antialiasing όσοι έχετε nvidia. Πολύ light και το visual quality θα βελτιωθεί πολύ. 3. Βάλτε το motion blur στο low ή στο none για να έχετε περισσότερη λεπτομέρεια στα γραφικά. 4. Κλείστε την μουσική τελειώς γιατί είναι απαίσια. Εγώ με ambient occlusion στο medium δεν έχω frame drop πουθενά... ΥΓ. Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε κάτι για να πάρετε την μέγιστη ώθηση σε fps, τότε απενεργοποιήστε το ambient occlusion τελείως. ειναι τα αρχηστα εφε που ελεγα παρα πανω!!!! ιδικα αυτο το motion blur δεν επρεπε να υπαρχει καθολου στην μηχανη γραφικων!!!! οσα παιχνιδια το εχουν το εχω παντα κλειστο!!! ενα αλλο ακυρο που ειδα στο παιχνιδι ειναι οτι βρεχει στο "τζαμι" αλλα ο καιρος εχει ηλιο!!! και σε μερικα σιμεια βρεχει λασπονερο στο ακυρο μεσα στην πολη !!!!! αυτα πρεπει οχι μονο να κλεισουν αλλα να διαγραφουν μια και εξω απ την μηχανη γραφικων με παστακι !!!!
Retromaniac Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Κάποιες παραπάνω εντυπώσεις... Τα γραφικά είναι πολύ καλά αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας και ο χάρτης είναι σχετικά μικρός. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο βαρύ. Κάποιος είπε ότι όταν πέφτεις πάνω σε roadblock πάντα σε πιάνουν. Εμένα δεν με έχουν πιάσει ούτε μία φορά. Μάλιστα είναι πιο εύκολο από το mw 1. Επίσης ξεφεύγω ΠΟΛΥ πιο εύκολα από τους μπάτσους από τι στο προηγούμενο.... Αφήστε που αν τελειώσω ένα event χωρίς να κερδίσω, ακόμη και αν με κυνηγάνε οι μπάτσοι αρκεί να κάνω retry και δεν χρειάζεται να τους ξεφύγω για να ξαναπαίξω.... Απλά ακόμη είμαι νούμερο 9 στην most wanted list, οπότε αυτό μπορεί να αλλάξει πολύ παρακάτω.
3leven Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 1)Καθολου story.. Στο προηγουμενο MW ειχες ενα σκοπο , ειχες ενα μωρο να σε βοηθαει , ενα μπατσο να σε κυνηγαει κτλ κτλ.. 2)Αθλιο respawn μετα απο crash.. μου εχει τυχει σε circuit αγωνα να με βγαλει αναποδα (κοιτωντας την εναρξη)!!! 3)Πολυ λιγες επιλογες tuning.. 4)Το μονο που μπορεις πλεον να κανεις σε ενα αυτοκινητο οπτικα , ειναι να του αλλαξεις χρωμα (ουτε αυτο το επιλεγεις) παιρνοντας απο γκαραζ!!?? 5)Δεν μπορεις να μεινεις σε ενα αυτοκινητο μιας και μετα το 1ο σου Most Wanted Race με αυτο το αμαξι , τα races πλεον δεν πληρωνουν και πρεπει να αλλαξεις.. Eπισης να προσθεσω το αθλιο φαινομενο που στα races δεν εχει πουθενα ενδειξεις πανω στις στροφες.. Μπορεις πολυ ευκολα να φυγεις απο τη πιστα και να μην το παρεις πρεφα αν δεν εχεις τα ματια σου καρφωμενα στο μινιμαπ (και αν τα εχεις 100% δεν θα προλαβεις να αποφυγεις το εμποδιο/αμαξι και θα crashαρεις).. Τραγικο. Μιλαω για αυτο εδω: 1
gavros10 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 αθλια ερωτηση αλλα δεν πειραζει. πως βαζω km/h? δεν το βρισκω στα settings
chosen21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Πας Settings / Gameplay και στη μπάρα units βάζεις metric
gavros10 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Πας Settings / Gameplay και στη μπάρα units βάζεις metric ελεηνο ετσι. τελως παντων
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Πολύ λογικό το βρίσκω βασικά... Ίσως να ήταν "καλύτερα" να το είχε στο display, αλλά και πάλι, όποιος ψάχνει... βρίσκει. (εκτός αν ψάξεις "Need for Speed Most Wanted crash/hang/freeze" και ή σε πάει στο παλιό ή σε άσχετο για τα τρακαρίσματα.
Retromaniac Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Eπισης να προσθεσω το αθλιο φαινομενο που στα races δεν εχει πουθενα ενδειξεις πανω στις στροφες.. Μπορεις πολυ ευκολα να φυγεις απο τη πιστα και να μην το παρεις πρεφα αν δεν εχεις τα ματια σου καρφωμενα στο μινιμαπ (και αν τα εχεις 100% δεν θα προλαβεις να αποφυγεις το εμποδιο/αμαξι και θα crashαρεις).. Τραγικο. +1 Όντως αυτό μου έχει σπάσει τα νεύρα λίγο. Βέβαια απο τι στιγμή που έτσι και αλλιώς θα παίξεις ένα race 2-3 φορές θα το μάθεις που ξεγελάστηκες. Αλλά όντως είναι εκνευριστικό όταν πρωτοπαίζεις ένα race.
fever25 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 +111111111 http://www.youtube.com/watch?v=Tnz-FJ3EsJg&feature=related Χάλια το τραγούδι όντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα