Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Το "εντυπωσιακό" για μένα είναι πως η κανονική έκδοση κολλάει και κρασάρει, ενώ του θείου όχι. Νομίζω όμως ότι κάτι παίζει με το Autolog και γι' αυτό τα τρώει.
shadowmann Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 εγώ πλέον απελπίστηκα και δε νομίζω να ξανά βγάλουν κάποιο NFS όπως ήταν το underground 1-2 και το most wanted...
gavros10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 εχω παιξει αρκετες ωρες, ειμαι στον 6ο "boss" τωρα αλλα βλεπω πολλα προβληματακια
qsis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 μπορω να πω οτι αν και δε το περιμενα μου αρεσει αρκετα , ειδικα επειδη μου θυμιζει το burnout paradise επισης μου αρεσει και ο χειρισμος του και απο αποψη γραφικων βεβαια το παιχνιδι ειναι πανεμορφο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ry-jiqNngHU&feature=player_detailpage
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Οπα κάτσε! Εμένα γιατί μου δίνει μόνο δύο κάμερες? Μια εξωτερική και μία εσωτερική που βλέπω μόνο δρόμο? Τι πρέπει να πατήσω?
3leven Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Λοιπόν το εγκατέστησα και γω το παιχνίδι αλλά το παίζω με όλα τα graphic settings στα OFF και στα LOW. Randeon hd 6850 είναι η κάρτα γραφικών μου και το σύστημα της υπογραφής μου .Πείτε μου τι να αναβαθμίσω για να τα παίζω όλα στα Full. Σε 2 μήνες το σίγουρο είναι οτι θα την αντικαταστήσω με την 7970 αυτό φτάνει? Κι εγω με 6850 Sapphire ειμαι , και τα εχω ολα στο Max χωρις κανενα κολλημα.. Μηπως ειναι CPU optimized το παιχνιδι? Γιατι εγω εχω FX4100.. Για το παιχνιδι τωρα εχω απογοητευτει πολυ.. 1)Καθολου story.. Στο προηγουμενο MW ειχες ενα σκοπο , ειχες ενα μωρο να σε βοηθαει , ενα μπατσο να σε κυνηγαει κτλ κτλ.. 2)Αθλιο respawn μετα απο crash.. μου εχει τυχει σε circuit αγωνα να με βγαλει αναποδα (κοιτωντας την εναρξη)!!! 3)Πολυ λιγες επιλογες tuning.. 4)Το μονο που μπορεις πλεον να κανεις σε ενα αυτοκινητο οπτικα , ειναι να του αλλαξεις χρωμα (ουτε αυτο το επιλεγεις) παιρνοντας απο γκαραζ!!?? 5)Δεν μπορεις να μεινεις σε ενα αυτοκινητο μιας και μετα το 1ο σου Most Wanted Race με αυτο το αμαξι , τα races πλεον δεν πληρωνουν και πρεπει να αλλαξεις.. Αυτα μου ερχονται προχειρα στο μυαλο.. Απλα απογοητευση.. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Οπα κάτσε! Εμένα γιατί μου δίνει μόνο δύο κάμερες? Μια εξωτερική και μία εσωτερική που βλέπω μόνο δρόμο? Τι πρέπει να πατήσω? Mod που φτιάχνεται είναι.
Oscar_Mike Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 ρε παιδια, πως ξεκιναω καινουρια καριερα? εχει καπου επιλογη New Game??? ???
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δεν έχω δει κάτι. Ίσως να σβήσεις το παλιότερο save file;
John-lamia Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 τα μισα εφε που εχει ειναι άχρηστα !!!! το εβαλα προχθές και απογοητευτικά πλήρως !!! το hot pursuit ειχε καλύτερα γραφικα!!! απαραδεκτο!!! ουτε safe house, ουτε τιποτα !!!!! ειναι τοσο αυτοματοποιημένο παιχνιδι που λες και το έστησαν για κινητό τηλέφωνο. και παλυ υπαρχει αυτος ο μαγνητισμός επανω στα αλλα αυτοκίνητα, δεν μπορεις ευκολα πα αποφύγεις την στουκα, και παντα υπαρχει αυτοκίνητό επανω στην στροφη οταν πας αντίθετο ρευμα!!! 3 στα 10 απο μενα. το παλιό περνάνε 1000000000/ στα 10 σε βαθμολογία !!! 1
qsis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 τα μισα εφε που εχει ειναι άχρηστα !!!!το εβαλα προχθές και απογοητευτικά πλήρως !!! το hot pursuit ειχε καλύτερα γραφικα!!! Εδώ νομίζω ότι υπερβάλλεις κάπως Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia 1
Bigi444444 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Oscar_Mike, την πρώτη φορά που θα ξεκινήσεις θα σου δείξει το εισαγωγικό βίντεο και μετά θα σου δώσει την aston martin και θα σου πει να πας στο πρώτο checkpoint για να κάνεις τον πρώτο σου αγώνα.Πού μπερδεύεσαι;Από εκεί και πέρα, κάθε φορά που κλείνεις το παιχνίδι θα σε βγάζει στο σημείο που το άφησες.
John-lamia Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Εδώ νομίζω ότι υπερβάλλεις κάπως Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia καθολου! καθε φορα που περνας καποιον βγαινει ολόκληρη πινακίδα μπροστά σου! θα μπορουσε απλα να αλλαζει ο αριθμος επανω στην γωνια. κατι τετοια χαζο εφε τρονε τρελους πορους σε gpu, vram, cpu και κυρια ram του υπολογιστη. ασε που δεν βλεπεις να οδηγήσεις. λιγο η κινηση, λιγο αυτες οι βλακειες, λιγο το κοντερ πανω απ τα 200km/h και να σου η στουκα !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα