shooterg Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Λίγα λεπτά αφότου διέρρευσε η παραπάνω είδηση, το BTGames επανήλθε, αυτή τη φορά με το Need For Speed Most Wanted 2 το οποίο μπορείτε επίσης να προ-παραγγείλετε. >http://www.btgames.co.za/po/POinfo.asp?A13070 Στη σελίδα δεν αναφέρεται ημερομηνία κυκλοφορίας ή διαθέσιμα format. Πάντως, πίσω απ' το επόμενο Need for Speed ξέρουμε ότι θα κρύβεται η Criterion και μάλιστα γνωρίζαμε μέχρι πρότινος ότι το παιχνίδι θα έχει τον προσωρινό τίτλο Need for Speed 13. Είτε ισχύουν οι παραπάνω ειδήσεις, είτε όχι, η Electronic Arts θα πρέπει σίγουρα να..."πει δυο λογάκια" στο BTGames για τις παραπάνω αποκαλύψεις. Όχι τίποτα άλλο, αλλά δίνουν spoiler εν όψει της συνέντευξης τύπου της εταιρείας στην E3 2012.
dimitrisOS Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Ας ελπίσουμε πως θα βγει και θα ειναι σαν το most wanted 1 http://www.vg247.com/2012/04/18/bt-games-lists-need-for-speed-most-wanted-2/
panos0100 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 παιδια αν κρυβεται η criterion η οποια μου θυμισε burn out τελειωσε το αυτοκηνιτο θα εχει απιστευτα γραφικα και ενα ειναι σιγουρο η ζημια στο αυτοκινητο θα ειναι ρεαλιστικοτατη
ex3Lmei Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 παιδια αν κρυβεται η criterion η οποια μου θυμισε burn out τελειωσε το αυτοκηνιτο θα εχει απιστευτα γραφικα και ενα ειναι σιγουρο η ζημια στο αυτοκινητο θα ειναι ρεαλιστικοτατη Μα η criterion ήδη εχει ασχοληθεί με nfs με το Need for Speed Hot Pursuit!
JohnVani18 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Τι λέτε ρε παιδιά!!! Πλάκα μου κάνετε!!!???? Αυτά είναι!!!!!!! :-D :-D
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Εγώ θυμάμαι ότι κόσμος άκουγε Criterion και έβριζε (όχι εγώ, γούσταρα το Hot Pursuit τους). To πρόβλημα μου με τα τελευταία NFSs όμως είναι ότι όποια DLCs/support είναι για τις κονσόλες κυρίως.
JohnVani18 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Προσωπικά αγάπησα την Criterion με το BurnOut 2, παιχνιδάρα! Αργότερα το έχασε κάπως με τη σειρά..
kostacurtas Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 New Need For Speed due by March 2013 New entries in both the Dead Space and Need For Speed franchises will be on shelves by March 2013, publisher EA has confirmed.
JohnVani18 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Confirmed! H ΕΑ θα αποκαλύψει στην Ε3 το νέο Most Wanted, το οποίο "αποκαλύφθηκε" απο το Twitch TV. Το σχετικό άρθρο στο IGN. http://uk.ign.com/articles/2012/05/25/need-for-speed-most-wanted-outed-by-e3-schedule
kostacurtas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Criterion's next game is Need for Speed: Most Wanted Monday Live on Spike TV, EA and Criterion world premiere Need for Speed Most Wanted. First-ever image:
kostacurtas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Need for Speed: Most Wanted out October 30 Need for Speed : Most Wanted will release on PS3, 360, Vita, iOS, Android and PC October 30.
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ένα burnout (criterion babe)και μισό είναι!..χτυπάς τα αμάξια..φεύγουν στην άκρη με cutscene..μπουμ! Ίδιο λέμε. Να βλέπατε μόνο την παρουσίαση στην Ε3... (τα έχουν χαλάσει όλα τα παιχνίδια,όλα λέμε τα έχουν κάνει ίδια... :@ )
KostasDemir Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ένα burnout (criterion babe)και μισό είναι!..χτυπάς τα αμάξια..φεύγουν στην άκρη με cutscene..μπουμ! Ίδιο λέμε. Να βλέπατε μόνο την παρουσίαση στην Ε3... (τα έχουν χαλάσει όλα τα παιχνίδια,όλα λέμε τα έχουν κάνει ίδια... :@ ) ναι οντως αυτο ελεγα και εγω με το που ειδα το gameplay, ιδια σκηνικα με τα burnout3/reveange το καταντησαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα