Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ καλη τιμη.

ενααπο τα 2 παιχνιδια σου δινει να διαλεξεις αναμεσα σε Black Ops και BF3 που προσωπικα ουτε θα το σκεφτομουνα. :-D

Δημοσ.

Όντως δεν έχει tv tuner αλλά hdmi έχει. Δες εδώ: http://www.lg.com/gr/it-product/monitor/LG-3d-monitor-D2342P.jsp

Εγώ πάντως πιστεύω είναι πολύ καλή τιμή.

Πολυ καλη τιμη.

ενααπο τα 2 παιχνιδια σου δινει να διαλεξεις αναμεσα σε Black Ops και BF3 που προσωπικα ουτε θα το σκεφτομουνα. :-D

Σωστά τώρα το είδα καλύτερα. Ε χωρίς δεύτερη σκέψη bf3 :P

EDIT: Τόσο την έχει και στο πλαίσιο. Μόνο που εδώ σου δίνει και ένα bf3 δώρο. Όχι και άσχημα.

Δημοσ.

monitor απλο ειναι χωρις tv tuner + χωρις HDMI.

και παλι πολλα ειναι

mtzs ειναι καλη η τιμη ρε, για monitor για να το κωτσαρεις πανω στο pc φυσαει, σου δινει μαζι ενα απο τα καλυτερα φετινα παιχνιδια (BF3).

ειναι στα ιδια λεφτα με του πλαισιου απλα σου δινουν την επιλογη να παρεις και ενα αυθεντικο παιχνιδι, το BF3 στην αγορα εχει 30Ε για το pc (νομιζω).

Δημοσ.

mtzs ειναι καλη η τιμη ρε, για monitor για να το κωτσαρεις πανω στο pc φυσαει, σου δινει μαζι ενα απο τα καλυτερα φετινα παιχνιδια (BF3).

ειναι στα ιδια λεφτα με του πλαισιου απλα σου δινουν την επιλογη να παρεις και ενα αυθεντικο παιχνιδι, το BF3 στην αγορα εχει 30Ε για το pc (νομιζω).

Περσινό είναι το bf3. :P

Δημοσ.

ωραια τιμη+το παιχνιδι(αν και στον σταθερο εχω xp αρα το bf3 παει χαμενο :Ρ)

αν ειχα τα φραγκα το τσιμπαγα επιτοπου!

Δημοσ.

Γυαλιά δίνει το mediamarkt;

Γιατί στο πλαίσιο λέει οτι δίνει και 2 ζευγάρια γυαλιά.

Λογικά θα δίνει. Μαζί με κάθε οθόνη πάνε αυτά.

ωραια τιμη+το παιχνιδι(αν και στον σταθερο εχω xp αρα το bf3 παει χαμενο :Ρ)

αν ειχα τα φραγκα το τσιμπαγα επιτοπου!

Υπάρχει και στο πλαίσιο στα 189 σε σταθερή τιμή. ;)

• Moderators
Δημοσ.

Γυαλιά δίνει το mediamarkt;

Γιατί στο πλαίσιο λέει οτι δίνει και 2 ζευγάρια γυαλιά.

Θα τα εχει στη συσκευασια λογικα. Αλλωστε ειναι παθητικα, παμφθηνα ειναι, δεν υπαρχει λογος να μην εχει ριξει μεσα για μπουγιο 2 ζευγαρακια ο κατασκευαστης ωστε να φανει χουβαρντας! :rolleyes:

Δημοσ.

Θα τα εχει στη συσκευασια λογικα. Αλλωστε ειναι παθητικα, παμφθηνα ειναι, δεν υπαρχει λογος να μην εχει ριξει μεσα για μπουγιο 2 ζευγαρακια ο κατασκευαστης ωστε να φανει χουβαρντας! :rolleyes:

Η LG τα κάνει αυτά όντως. Εμένα η tv μου είχε 7 ζευγάρια μέσα!

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει και στο πλαίσιο στα 189 σε σταθερή τιμή. ;)

Η τιμη του πλαισιου στα 189 ημουν σιγουρος οτι μπηκε σημερα αφου παρακολουθουν προσφορες αλλων μαγαζιων και αντιγραφουν ωστε να τους τσιμπησουν τους πελατες ή απλα να φανουν φτηνοι :lol: . (το ειδαμε και στο DS3 του ελεκτρο, μολις τελειωσε το διημερο του ελεκτρο εφυγε και απο το πλαισιο το 34€.)

Αν μαλιστα δειτε στο ιστορικο του skroutz θα δειτε οτι το 189 του πλαισιου ειναι σημερινο (18-4-2012). :rolleyes:

Δημοσ.

Η τιμη του πλαισιου στα 189 ημουν σιγουρος οτι μπηκε σημερα αφου παρακολουθουν προσφορες αλλων μαγαζιων και αντιγραφουν ωστε να τους τσιμπησουν τους πελατες ή απλα να φανουν φτηνοι :lol: . (το ειδαμε και στο DS3 του ελεκτρο, μολις τελειωσε το διημερο του ελεκτρο εφυγε και απο το πλαισιο το 34€.)

Αν μαλιστα δειτε στο ιστορικο του skroutz θα δειτε οτι το 189 του πλαισιου ειναι σημερινο (18-4-2012). :rolleyes:

Α οκ τότε. Άμα έβγαινε το άλλο το monitor με το tv tuner και τα 2 hdmi και 3D στα 190 θα το τσιμπούσα σίγουρα. Αυτό άστο να περάσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...