Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν είναι μόνο η ορθογραφία. Δεν υπάρχει σύνταξη. Καμιά κάρτα να μην πάρεις' date=' να αφοσιωθείς στο σχολείο σου. Μόνο για παιχνίδια δεν είσαι.[/quote']

+1 και απο εμενα... Ελεος πια, 2 πραγματα εχουν ξεμεινει σε αυτη την χωρα.. η γλωσσα και η ιστορια και εχετε βαλθει να αλλαξετε τον αδοξαστο και σε αυτα!

Δημοσ.

Δεν θα ασχοληθώ με την ορθογραφία και την σύνταξή σου, αρκετό κράξιμο έφαγες ήδη και απολύτως δικαιολογημένα.

Στο θέμα μας λοιπόν, η μητρική σου είναι αυτή εδώ. Ο i7 σου ανήκει στο socket 1366. Ένα πολύ δυνατό χαρακτηριστικό αυτού του socket, είναι ότι παίρνει μνήμες triple channel. Εσύ τώρα λες πως έχεις 3Gb, λογικά δηλαδή έχεις 3 dimms του 1Gb.

Ο φίλος σου είναι παντελώς άσχετος και όσα σου έχει πει να τα γράψεις στο χιόνι. Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις dual channel μνήμες στο pc σου. Θα χάσεις το triple channel και είναι κρίμα. Για μνήμες λοιπόν σου προτείνω αυτές. Αυτές ακριβώς έχω κι εγώ στο pc μου. Το επόμενο βήμα είναι να πας στα 12Gb, που με 50 euro δυσκολεύει πολύ, και επίσης δεν νομίζω ότι θα το χρειαστείς.

Τώρα για κάρτα γραφικών νομίζω πως αυτή η πρόταση που σου έγινε ήδη, είναι αρκετά καλή για τα χρήματά σου. Μην περιμένεις να πάρεις κανά θηρίο με τα χρήματα που δίνεις, ειδικά σε nvidia.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...