Radiatedsoul Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Θελω να παραγγειλω ενα συστημα μεσω ενος μαγαζιου στο ιντερνετ, αλλα θα πρεπει να μου το συναρμολογησουν αυτοι. Το eshop νομιζω το εκανε παλια, δε ξερω αν το κανει και τωρα, ή αν το κανουν και αλλοι. Το συστημα θα χρησημοποιηθει μονο για ιντερνετ σε μια οθονη 19αρα σε εξοχικο απο ηλικιωμένους. Αμα μου ερθει καμια εμπνευση αργοτερα ισως του βαλω πανω καμια καρτα γραφικων για να μπορει να παιζει κανα χαλαρο diablo 3 (λεμε τωρα). Τι προτεινετε? Μονο το κουτι χρειάζομαι, μην ασχοληθείτε καθολου με περιφεριακα ουτε οθονη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Dopethr0ne Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Θελω να παραγγειλω ενα συστημα μεσω ενος μαγαζιου στο ιντερνετ, αλλα θα πρεπει να μου το συναρμολογησουν αυτοι. Το eshop νομιζω το εκανε παλια, δε ξερω αν το κανει και τωρα, ή αν το κανουν και αλλοι. Το συστημα θα χρησημοποιηθει μονο για ιντερνετ σε μια οθονη 19αρα σε εξοχικο απο ηλικιωμένους. Αμα μου ερθει καμια εμπνευση αργοτερα ισως του βαλω πανω καμια καρτα γραφικων για να μπορει να παιζει κανα χαλαρο diablo 3 (λεμε τωρα). Τι προτεινετε? Μονο το κουτι χρειάζομαι, μην ασχοληθείτε καθολου με περιφεριακα ουτε οθονη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων προσπαθησα να παω οσο πιο low budget γινεται και να πεσω κατα απο τα 300 ηταν πολυ δυσκολο! φαντασου ο δισκος κανει 64 και με 74 πας στα 500gb αντι για 160gb συνθεση: visionstudio.gr (μπορεις να τους πεις να το συνδεσουν αυτοι και να στο στειλουν)
stm00192 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 +1 στον ρινοκερ.... γκουχ γκουχ... δεινοσαυρο απο πάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα