geotrian Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 αγορασα χθες αυτό το μοντεμ και ενω εκανα κανονικα το setup και μπηκα στο ιντερνετ για καμια ωρα μετα μου εμφανισε οτι δεν εχω ιντερνετ.... γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει? Σας ευχαριστω εκ των προτερων (αλλαξα φιλτρακι και η συνδεσμολογια ειναι κανονικα....)
Lost1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Παρε τηλ την εταιρια που σου παρεχει internet , να σε παει βημα βημα μεχρι να βρει που ειναι το προβλημα ...
geotrian Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 η εταιρεια ειναι ο οτε και μου ειπε πως δεν παρεχει τεχνικη υποστηριξη σε μοντεμ που δεν ειναι δικα τους.........καμια αλλη ιδεα?
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 a.to συγκεκριμενο ειναι adsl over isdn(annex τετοια γραμμη εχεις?με αλλο ρουτερ εχεις ιντερνετ? β.το λαμπακι του συγχρονισμου (adsl)αναβει πανω στο ρουτερ? γ.το λαμπακι του ιντερνετ αναβει?? λες για φιλτρο που σημαινει adsl over pstn αλλα τουλαχιστον το ρουτερ στο Link ειναι adsl over isdn εκτος αν μου εδωσες λαθος Link και δοκιμασε χωρις τηλεφωνα και φιλτρα πανω.βγαλτα ολα ασε το ρουτερ. επισης πρεπει να περασεις μεσα στον ρουτερ τα στοιχεια σου πχ [email protected] και το password σου αν αναβει πραγματι το adsl αλλα οχι το ιντερνετ. αλλιως κανε Hard reset και ξανασεταρε το απο την αρχη.αλλα οτι και να γινει οτι λαθος και να εχεις κανει θα πρεπει το dsl να αναβει ασχετα αν κανεις ρυθμισεις στο ρουτερ η οχι
geotrian Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 η γραμμη μου ειναι isdn και το λαμπακι του ιντερνετ αναβει αλλα δεν αναβει του adsl.....τι μπορει να φταιει? και τα στοιχεια μου τα εθεσα στο ρουτερ στο σεταρισμα που τα ζητουσε...μηπως πρεπει να μπω και αλλου για να τα εισαγω?? και για το φιλτρακι εκανα λαθος εννοουσα splterακι,,,,,,,,
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 η γραμμη μου ειναι isdn και το λαμπακι του ιντερνετ αναβει αλλα δεν αναβει του adsl.....τι μπορει να φταιει? και τα στοιχεια μου τα εθεσα στο ρουτερ στο σεταρισμα που τα ζητουσε...μηπως πρεπει να μπω και αλλου για να τα εισαγω?? και για το φιλτρακι εκανα λαθος εννοουσα splterακι,,,,,,,, μαλλον εννοεις το αναποδο.αναβει το adsl και οχι του ιντερνετ.το αναποδο δεν γινεται.δεν γινεται να ειναι στο ιντερνετ χωρις να συγχρονιζει το ρουτερ εκτος αν τα λαμπακια εχουν λαλησει.ελπιζω επισης και το splitter να ειναι over isdn
geotrian Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 ναι ειναι isdn το splitter....και για τα λαμπακια δεν θυμαμαι και σιγουρα..γιατι τωρα δεν εχω οπτικη επαφη....με το παλιο ρουτερ παντως εχω ιντερνετ....μηπως πρεπει να εισαγω και καπου αλλου τους κωδικους μου περα απο την φορα που τα εισαγω κατα την εγκατασταση???
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 ωραια οταν πας σπιτι α.δες τα λαμπακια.β.κανε Hard reset το ρουτερ.μην τρεξεις το cd.μπες μεσα και κανε οσο γινεται πιο manual την εγκατασταση θα χρειαστει να βαλεις Username otenet οτι σου εχουν δωσει πχ [email protected] password οτι σου εχουν δωσει pppoe/llc και vpi 8 vci 35.και λογικα εκτος απο το dsl θα πρεπει να αναψει και το ιντερνετ και να εχεις παρει και ip μεσα απο το μενου και να εχεις ιντερνετ.
geotrian Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Τελικα οτι και να δοκιμασα δεν γινοταν τιποτα και αναβε το λαμπακι του ιντερνετ και καθολου του adsl.....το γυρισα πισω στο πλαισιο και μου το αντικατεστησαν και πλεον ολα καλα.... Σας ευχαριστω πολυ για την αμεση βοηθεια.... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Τελικα οτι και να δοκιμασα δεν γινοταν τιποτα και αναβε το λαμπακι του ιντερνετ και καθολου του adsl.....το γυρισα πισω στο πλαισιο και μου το αντικατεστησαν και πλεον ολα καλα.... Σας ευχαριστω πολυ για την αμεση βοηθεια.... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App αν πραγματι αναβε το internet χωρις να εχει αναψει το adsl τοτε σιγουρα το ρουτερ ειχε προβλημα οποτε δικαιολογημενα στο αλλαξαν.γιατι δεν γινεται να εχεις ιντερνετ χωρις να συγχρονιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα