Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι θα σου δουλέψει μια χαρά.

Τέτοιο setup έχω και εγώ.

btw wireless έψαξες, wireless βρήκες, wireless πήρες.

Δε μπορώ να καταλάβω που κατέληξες στο συμπέρασμα ότι άλλος έκανε λάθος,

ειχε γραψει ομως "for windows" και το αποτελεσμα που του πεταξε το skroutz ηταν για xbox μονο

Δημοσ.

ειχε γραψει ομως "for windows" και το αποτελεσμα που του πεταξε το skroutz ηταν για xbox μονο

μα το θέμα δεν είναι αν παίζει σε windows (που παίζει μια χαρά), το θέμα είναι το ασύρματο (αν κατάλαβα καλά).

Η φράση της αναζήτησης ήταν λάθος (σε σχέση με αυτό που πραγματικά έψαχνε).

Δημοσ.

Ηταν λαθος το αποτελεσμα...κατι που δεν εφταιγα εγω αφου δεν ειχα ποτε χειρηστηριο xbox!

edit:αυτο εδω γιατι ειναι τοσο φθηνο? http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10101719

λογω mAh?θα κανει δουλιτσα ομως ε?

Δημοσ.

και εκτος αυτου μολις πατησα στο σαιτ τους στην κατηγορια υπολογιστες->pc gaming και ειναι μεσα το χειρηστηριο που πηρα!!τεσπα...τελευταια φορα που ψωνιζω απο κει..ειχα που ειχα ακουσει τα χειροτερα τωρα τον π.....

Δημοσ.

δεν εχει κανει λαθος το skroutz το χειριστηριο αυτο ειναι κ για χβοχ κ για πισι,αφου εγραψες xbox 360 wireless for windows σου εβγαλε αυτο το χειριστηριο,δεν υπαρχει καποιο αλλο ειδικα για pc,αυτο ειναι το official χειριστηριο της Microsoft κ για pc κ για xbox,απλα επειδη ειναι ασυρματο θες κ αυτο για να το βρει το pc σου

http://www.skroutz.gr/c/109/gamepads.html?keyphrase=Gaming+receiver

εγω που ειχα χβοχ ηδη με ασυρματα χειριστηρια απλα πηρα το πιο φτηνο reciever που βρηκα απο skroytz κ παιζω μια χαρα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλημερα, δεν ειμαι σιγουρος οτι ειμαι στο καταλληλο φορουμ αλλα να ρωτησω κατι (λεω μπας και γινεται, 8α ακουστει σαν ανοησια) 

Υπαρχει η δυνατοτητα (μεσω καποιου software ισως?) ο αριστερος αναλογικος στο  xbox 360 για pc να ρυ8μιστει  ετσι ωστε η κινηση (του παιχτη πχ στο pes 2013) να ειναι σαν να παιζεις με τα βελακια στο keyboard?

δλδ να εχεις 8 κατευθυνσεις παιζοντας με τους αναλογικους....

Επεξ/σία από Karellen

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...