Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θες και τις 2 ανοιχτές, ξεκίνα να γράφεις από την αρχή τον κώδικα GSM.

Θα ωφελήσεις και την επιστήμη όσον αφορά τις κινητές τηλεπικοινωνίες αλλά και πολλούς ανθρώπους

που έχουν τα ίδια "θέλω" με εσένα.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Like 1
Δημοσ.

Αν θες και τις 2 ανοιχτές, ξεκίνα να γράφεις από την αρχή τον κώδικα GSM.

Θα ωφελήσεις και την επιστήμη όσον αφορά τις κινητές τηλεπικοινωνίες αλλά και πολλούς ανθρώπους

που έχουν τα ίδια "θέλω" με εσένα.

Το να είναι κάποιος άσχετος δεν είναι κακό. Το κακό είναι να είσαι άσχετος και να παριστάνεις το "φωστήρα" όπως έχουμε σε αυτήν την περίπτωση.

Λοιπόν το GSM δεν είναι κώδικας είναι σύστημα κινητής επικοινωνίας που δημιουργήθηκε στα τέλη του προηγούμενου αιώνα. ΄Σήμερα έχει αντικατασταθεί από το UMTS και ο λόγος που κυκλοφορεί ακόμα στον αέρα σήμα GSM και έχουμε τις συσκευές μας ρυθμισμένες σε διπλή λειτουργία ενώ στην Ελλάδα προεβλέπετο το GSM να λήξει από το 2008 είναι η οικονομική κρίση που έβαλε φρένο στην κούφια ανάπτυξη όλης της αγοράς συμπεριλαμβανομένης και της τηλεπικοινωνιακής.

Δημοσ.

Λοιπόν το GSM δεν είναι κώδικας είναι σύστημα κινητής επικοινωνίας που δημιουργήθηκε στα τέλη του προηγούμενου αιώνα.

Όρισε τον όρο "σύστημα" παρακαλώ.

Επίσης ο λόγος εστί περί πρωτοκόλλου επικοινωνίας και όχι αόριστα περί "συστήματος".

Και πρωτόκολλο=κώδικας.

Αλλά μην χάνεις χρόνο άδικα.

Ξεκίνα να γράφεις...

Run vacondiε, run! :)

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

micro 2in1 sim από την cosmote γίνεται κατευθίαν (μια σύνδεση μια what's up) ? ή πρέπει να πάρω μια κανονική 2σε1 και να την κόψω ?

πήγα cosmote Και αφού τους είπα ότι δεν είναι για iphone Μου είπαν όχι ..... γτ ?

επίσης δοκίμασα να κόψω μόνος μια κανονική και απέτυχα.... :-(

Δημοσ.

Όρισε τον όρο "σύστημα" παρακαλώ.

Επίσης ο λόγος εστί περί πρωτοκόλλου επικοινωνίας και όχι αόριστα περί "συστήματος".

Και πρωτόκολλο=κώδικας.

Αλλά μην χάνεις χρόνο άδικα.

Ξεκίνα να γράφεις...

Run vacondiε, run! file:///C:/Users/Giannis/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.png

Sent from my iPhone using Insomnia

Ο λόγος εστί περί του GSM (αρχικά των λέξεων Global System for Mobile telecommunications) το οποίο για όλο τον υπόλοιπο κόσμο εκτός από σένα αποτελεί Σύστημα και όχι κώδικα ούτε πρωτόκολλο. Kαι το UMTS επίσης για όλο τον υπόλοιπο κόσμο είναι Σύστημα

Δε χρειάζεται ούτε να τρέχω ούτε βιασύνη για να απαντήσω σε κάτι που ξέρω πολύ καλά από τότε που το διδάχτεί στην Πολυτεχνική Σχολή. Λοιπόν οι ακόλουθοι ορισμοί ισχύουν για την Επιστήμη της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών. 1. Σύστημα είναι ένα σύνολο υλικού (hardware), λογισμικού (software), δεδομένων(data), διαδικασιών(procedures), κανόνων (rules) και ανθρώπων (users), με κάποια χαρακτηριστικά τα οποία είναι οργανωμένα κατά τρόπο ώστε να πραγματοποιουν ένα κοινό στόχο. 2. Kώδικας είναι μια αλληλουχία εντολών (σε κάποια γλώσσα προγραμματισμού (δηλαδή μόνο software). 3. Πρωτόκολλο επικοινωνίας καλείται ένα σύνολο κανόνων που εξειδικεύουν την αλληλεπίδραση δύο στοιχείων που επικοινωνούν έτσι ώστε η επικοινωνία να γίνεται σωστά.

Επαναλαμβάνω δε χρειάζεται ούτε να τρέχει κανείς (run) ούτε βιασύνη διότι είναι κακοί σύμβουλοι

Δημοσ.

Ο λόγος εστί περί του GSM (αρχικά των λέξεων Global System for Mobile telecommunications) το οποίο για όλο τον υπόλοιπο κόσμο εκτός από σένα αποτελεί Σύστημα και όχι κώδικα ούτε πρωτόκολλο. Kαι το UMTS επίσης για όλο τον υπόλοιπο κόσμο είναι Σύστημα

Δε χρειάζεται ούτε να τρέχω ούτε βιασύνη για να απαντήσω σε κάτι που ξέρω πολύ καλά από τότε που το διδάχτεί στην Πολυτεχνική Σχολή. Λοιπόν οι ακόλουθοι ορισμοί ισχύουν για την Επιστήμη της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών. 1. Σύστημα είναι ένα σύνολο υλικού (hardware), λογισμικού (software), δεδομένων(data), διαδικασιών(procedures), κανόνων (rules) και ανθρώπων (users), με κάποια χαρακτηριστικά τα οποία είναι οργανωμένα κατά τρόπο ώστε να πραγματοποιουν ένα κοινό στόχο. 2. Kώδικας είναι μια αλληλουχία εντολών (σε κάποια γλώσσα προγραμματισμού (δηλαδή μόνο software). 3. Πρωτόκολλο επικοινωνίας καλείται ένα σύνολο κανόνων που εξειδικεύουν την αλληλεπίδραση δύο στοιχείων που επικοινωνούν έτσι ώστε η επικοινωνία να γίνεται σωστά.

Επαναλαμβάνω δε χρειάζεται ούτε να τρέχει κανείς (run) ούτε βιασύνη διότι είναι κακοί σύμβουλοι

Μετά το paste να μην ξεχνάς την μορφοποίηση... εκτίθεσαι! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

micro 2in1 sim από την cosmote γίνεται κατευθίαν (μια σύνδεση μια what's up) ? ή πρέπει να πάρω μια κανονική 2σε1 και να την κόψω ?

πήγα cosmote Και αφού τους είπα ότι δεν είναι για iphone Μου είπαν όχι ..... γτ ?

επίσης δοκίμασα να κόψω μόνος μια κανονική και απέτυχα.... :-(

πρέπει η συσκευή να υποστηρίζει την υπηρεσία 2in1 για να λειτουργεί η microsim.. τι συσκευή έχεις?

δεν υπάρχει έτοιμη micro 2in1 αλλά αν την έκοβες σωστά ίσως να δούλευε αν η συσκευή σου δουλεύει για 2in1

Επεξ/σία από stormrain
προσωπικα σχολια ανεξαρτητα των ποστ
Δημοσ.

πρέπει η συσκευή να υποστηρίζει την υπηρεσία 2in1 για να λειτουργεί η microsim.. τι συσκευή έχεις?

δεν υπάρχει έτοιμη micro 2in1 αλλά αν την έκοβες σωστά ίσως να δούλευε αν η συσκευή σου δουλεύει για 2in1

Galaxy note 2 . Τώρα το θέμα είναι που να μάθω αν υποστηρίζει σίγουρα το 2in1

Δημοσ.

Galaxy note 2 . Τώρα το θέμα είναι που να μάθω αν υποστηρίζει σίγουρα το 2in1

καλείς 13838 εξυπηρέτηση πελατών κ τους ρωτάς, αν μπλεχτείς με τον τηλεφωνητή απλά πάτα 9 να σου βγαλει κάποιον να μιλήσεις..

• Like 1
  • 9 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/11/2012 στις 4:20 ΜΜ, vacondios είπε

Εγώ έχω τον ίδιο αριθμό (συμβόλαιο Cosmote) σε δυο συσκευές εκ των οποίων η μία είναι dual sim. Όμως όταν είναι και οι δύο ενεργοποιημένες και οι δύο συσκευές και πραγματοποιείται κλήση προς τον αριθμό μου χτυπάει μόνο η μία συσκευή. Αυτό δεν με ενοχλεί τόσο πολύ όσο το γεγονός ότι χτυπάει η συσκευή που δεν επιθυμούσα να χτυπάει (η μονή). Πώς μπορώ να αντιστρέψω αυτό το γεγονός? Δηλαδή όταν πραγματοποιείται κλήση προς εμένα να χτυπάει η άλλη συσκευή?

Ενεργοποιημένη είναι πάντα η κάρτα από την οποία πραγματοποίησες την τελευταία σου κλήση. Εννοώ εσύ να έχεις καλέσει κάποιον.

Δεν χρειάζεται καμία συσκευή να είναι κλειστή. Μπορούν να είναι ανοιχτές και οι δύο.

Οι κλησεις όμως πάνε όπως είπα στην συσκευή από την οποία πραγματοποίησες την τελευταία σου κλήση.

Όταν πας να χρησιμοποιήσεις την άλλη συσκευή τότε η πρώτη σου προσπάθεια για κλήση δεν πραγματοποιείται αλλά όμως με αυτο τον τρόπο ενεργοποιειται η κάρτα στην συγκεκριμενη συσκευή και αμέσως μετά μπορεις να πραγματοποιήσεις και να δεχθείς κλήσεις σε αυτή.

Ή κάρτα στην προηγούμενη συσκευή αποσυνδέεται από το δίκτυο είτε είναι ανοιχτή είτε κλειστή η συσκευή μέχρι να την χρησιμοποιήσεις για κλήση ξανά.

Εμενα με βολεύει πολύ. Στην Vodafone με συμβόλαιο πληρώνω 2.5€ ανά μήνα επιπλέον. Και θέλει να σου δώσουν τις κάρτες σετακι κάθε φορά. 5 ευρώ με χρεώνουν για τις κάρτες εάν θέλω να τις αλλάξω (και για τις 2 μαζί) αλλά όντως δεν έχουν αρκετές από αυτές σε αποθεμα.

Δημοσ.

Γίνεται να έχεις 2 σιμ με τον ίδιο αριθμό και σε καρτοκινητο.  Το έχω στο δυκαρτο samsung s9+ μου. Εχω σε cu και cosmote. Μπορείς να κάνεις και τηλεφωνικά παραγγελία και να σου έρθουν οι κάρτες σπίτι. Αντικαθιστάς αυτή που έχεις τώρα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...