iRox Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Γινεται να εχω το ιδιο νουμερο σε 2 τηλεφωνα; ΔΗλαδη 2 διαφορετικες σιμ σε 2 διαφορετικες συσκευες αλλα με τον ιδιο αριθμο; Πηρα ενα 2ο κινητο για να μην παιρνω παντου το "καλο" μαζι μου και θελω να εχω το ιδιο νουμερο και στα 2
nikoskon Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Γίνεται αλλά πρέπει να έχεις συμβόλαιο. Σε καρτοκινητό νομίζω δεν γίνεται μιας και η υπηρεσία αυτή έχει πάγια χρέωση. Sent from my Galaxy S
giannisosfp Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Νομίζω γίνεται και σε καρτοκινητό. Είχα πάει και είχα ρωτήσει στην Cosmote, twin SIM λέγεται η υπηρεσία και κοστίζει κάπου στα 15-20€ αν θυμάμαι καλά το κόστος της νέας κάρτας. Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι γίνεται γιατί δεν το προχώρησα και η υπάλληλος τότε μου είχε πει ότι δεν είχε τις "ειδικές" κάρτες εκείνη την στιγμή.
pontioula Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Γινεται, αλλα οταν θα εχεις το ενα κινητο ανοιχτο το αλλο πρεπει να ειναι κλειστο... Το κοστος νομιζω ειναι κατω απο 10€.. Το ειχα ρωτησει κ γω.. Ενεργοποιουνται κ την ιδια μερα οι καρτες...
temeteron Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Γινεται, αλλα οταν θα εχεις το ενα κινητο ανοιχτο το αλλο πρεπει να ειναι κλειστο... Το κοστος νομιζω ειναι κατω απο 10€.. Το ειχα ρωτησει κ γω.. Ενεργοποιουνται κ την ιδια μερα οι καρτες... Νομίζω πως και τα δυο κινητά είναι ανοιχτά και καλεί και στα δυο και εσυ αποφασίζεις ποιο θα σηκώσεις.
parasaser Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Νομίζω πως και τα δυο κινητά είναι ανοιχτά και καλεί και στα δυο και εσυ αποφασίζεις ποιο θα σηκώσεις. οχι, το ενα πρεπει να ειναι αναγκαστικα κλειστω εγω παντως θα σου ελεγα παρε εναν αλλο αριθμο και απλα κανε προωθηση, βεβαια τα μυνηματα δεν θα τα παιρνεις.
cyber_katsarida Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 ανάλογα τι εταιρία κινητής έχεις (?) ίσως να μπορείς να αντιγράψεις και μόνος την κάρτα sim. το έχω κάνει και δουλεύει άψογα
abc Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Η Vodafone και η Cosmote έχουν από όσο ξέρω. Αλλά ναι το ένα πρέπει να είναι κλειστό νομίζω και εγω!
gs20309 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Γινεται να εχω το ιδιο νουμερο σε 2 τηλεφωνα; ΔΗλαδη 2 διαφορετικες σιμ σε 2 διαφορετικες συσκευες αλλα με τον ιδιο αριθμο; Πηρα ενα 2ο κινητο για να μην παιρνω παντου το "καλο" μαζι μου και θελω να εχω το ιδιο νουμερο και στα 2 Γίνεται κανονικότατα. Η χρέωση είναι 10ευρώ για την διπλή κάρτα σε Cosmote -Germano. Γίνεται σε 1λεπτό, αν το κινητό το καλό είναι iphone 4- 4s ζητάς micro twin sim αλλιώς αν είναι κ οι δύο κλασσικές sketo twin sim. Θα λειτουργεί πάντα μόνο το ένα κινητό, αυτό που θα ανοίγεις πρώτο. Γίνεται αλλά πρέπει να έχεις συμβόλαιο. Σε καρτοκινητό νομίζω δεν γίνεται μιας και η υπηρεσία αυτή έχει πάγια χρέωση. Sent from my Galaxy S μπερδεύτηκες με την 2in1 μάλλον..
vacondios Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Εγώ έχω τον ίδιο αριθμό (συμβόλαιο Cosmote) σε δυο συσκευές εκ των οποίων η μία είναι dual sim. Όμως όταν είναι και οι δύο ενεργοποιημένες και οι δύο συσκευές και πραγματοποιείται κλήση προς τον αριθμό μου χτυπάει μόνο η μία συσκευή. Αυτό δεν με ενοχλεί τόσο πολύ όσο το γεγονός ότι χτυπάει η συσκευή που δεν επιθυμούσα να χτυπάει (η μονή). Πώς μπορώ να αντιστρέψω αυτό το γεγονός? Δηλαδή όταν πραγματοποιείται κλήση προς εμένα να χτυπάει η άλλη συσκευή?
nikoskon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Κλείνοντας εκείνη που δεν θες χτυπάει. Sent from my iPhone using Insomnia
grouspen Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο παρόμοιο πριν πάω από την cosmote τ δευτέρα . έχω έναν αριθμό Α ετ.σύνδεση και έναν αριθμό Β what's up. γίνεται να έχω 2 πανομοιότυπες sim (μια κανονική και μια micro sim συγκεκριμένα) η κάθε μια φορτωμένη με τους Α,Β ? χωρίς να τις χρησιμοποιώ ταυτόχρονα εννοείται. απλά αν χρειαστεί να αλλάξω μεταξύ συσκευών να έχω και τα δύο νούμερα μαζί
vacondios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Κλείνοντας εκείνη που δεν θες χτυπάει. Sent from my iPhone using Insomnia Μήπως να την πετάξω στα σκουπίδια? Το σκέφτηκες πολύ για να μου δώσεις τόσο "σοφή" λύση? Κοίτα εγώ τις θέλω και τις δύο ανοιχτές διότι χρειάζομαι και το GPS και το Wi Fi Internet, και το Skype, απλά θέλω να τους σκαντζάρω τη συμπεριφορά.
nikoskon Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μήπως να την πετάξω στα σκουπίδια? Το σκέφτηκες πολύ για να μου δώσεις τόσο "σοφή" λύση? Κοίτα εγώ τις θέλω και τις δύο ανοιχτές διότι χρειάζομαι και το GPS και το Wi Fi Internet, και το Skype, απλά θέλω να τους σκαντζάρω τη συμπεριφορά. Αν θες και τις 2 ανοιχτές, ξεκίνα να γράφεις από την αρχή τον κώδικα GSM. Θα ωφελήσεις και την επιστήμη όσον αφορά τις κινητές τηλεπικοινωνίες αλλά και πολλούς ανθρώπους που έχουν τα ίδια "θέλω" με εσένα. 3
gs20309 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μήπως να την πετάξω στα σκουπίδια? Το σκέφτηκες πολύ για να μου δώσεις τόσο "σοφή" λύση? Κοίτα εγώ τις θέλω και τις δύο ανοιχτές διότι χρειάζομαι και το GPS και το Wi Fi Internet' date=' και το Skype, απλά θέλω να τους σκαντζάρω τη συμπεριφορά.[/quote'] κάθε φορά δουλεύει πρώτη αυτή που κλειδώνει στο δίκτυο πρώτη.. δοκίμασε να απενεργοποιήσεις κ τις 2 συσκευές κ να ανοίξεις πρώτα αυτή που θες να λαμβάνεις τις κλήσεις κ μετά την άλλη. Sent from my iPhone using Insomnia εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο παρόμοιο πριν πάω από την cosmote τ δευτέρα .έχω έναν αριθμό Α ετ.σύνδεση και έναν αριθμό Β what's up. γίνεται να έχω 2 πανομοιότυπες sim (μια κανονική και μια micro sim συγκεκριμένα) η κάθε μια φορτωμένη με τους Α' date='Β ? χωρίς να τις χρησιμοποιώ ταυτόχρονα εννοείται. απλά αν χρειαστεί να αλλάξω μεταξύ συσκευών να έχω και τα δύο νούμερα μαζί[/quote'] για το iphone 5 έχει βγει 2in1 nanosim αλλά δεν ξέρω αν θα την βγάλουν κ σε nano twin 2in1 sim.. πάντως αυτό που ζητάς είναι σπαζοκεφαλιά! Sent from my iPhone using Insomnia 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα