Προς το περιεχόμενο

[INFO] Ubuntu 12.04 LTS Precise Pangolin - προβλήματα, απορίες, συζήτηση

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απορία: έχω την τελευταία έκδοση του Ubuntu την 12.04 και κάθε φορα που μπαίνω στο λειτουργικό μου ζητάει τον wifi password. Γιατι γίνεται αυτο και πως λύνεται το πρόβλημα ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δες εδώ για λύση

http://askubuntu.com/questions/10683/why-does-network-manager-always-ask-for-my-keyring-password

και ιδίως εδώ

There is an option in Network manager not to use password. If you edit the connection, at the bottom of the page there is a box "available to all users" if you tick this it will not require a password.

To edit right click the icon, select edit Connections, select wireless,select your connection and click edit

και σε μένα στο netbook μου έσπαγε τα νεύρα αυτο το πράγμα αλλά έχω ξεχάσει τι είχα κάνει τότε για να μην ζητάει το pass.

Βλέπω μερικά παράπονα, αλλά τουλάχιστον για εμένα, το Xubuntu φαίνεται άψογο. Καλοφτιαγμένο theme από default, με το ubuntu software center προεγκατεστημένο (αν και μου πέφτει βαρύ, προτιμώ χίλιες φορές το apt-get), σταθερότατο (αν εξαιρέσεις το minitube που όλο κρασάρει).

Xfce ftw λοιπόν :P

edit: btw ξεφορτώθηκα την ati και είμαι με την onboard και η ζωή ειναι ξανά ωραία :P

@speedman_26 Δεν ξέρω αν το δοκίμασες ή όχι. Πας στο εικονιδιάκι με τα δίκτυα και πατάς edit connections. Στην καρτέλα wireless (ασύρματο) έχει το δίκτυο που μπήκες την προηγούμενη φορά (τέλοσπάντων το δίκτυο που χρησιμοποιείς). Κάνεις κλικ στο δίκτυο και από δίπλα πατάς στο κουμπί επεξεργασία (edit). Στο παράθυρο που θα βγάλει πρέπει να έχει μια επιλογή που λέει connect to this network automatically (κάτι τέτοιο). To τσεκάρεις, αποθηκεύεις και κλείνεις...

Ελπίζω να βοήθησα.

@speedman_26 Δεν ξέρω αν το δοκίμασες ή όχι. Πας στο εικονιδιάκι με τα δίκτυα και πατάς edit connections. Στην καρτέλα wireless (ασύρματο) έχει το δίκτυο που μπήκες την προηγούμενη φορά (τέλοσπάντων το δίκτυο που χρησιμοποιείς). Κάνεις κλικ στο δίκτυο και από δίπλα πατάς στο κουμπί επεξεργασία (edit). Στο παράθυρο που θα βγάλει πρέπει να έχει μια επιλογή που λέει connect to this network automatically (κάτι τέτοιο). To τσεκάρεις, αποθηκεύεις και κλείνεις...

Ελπίζω να βοήθησα.

Αυτο που ειπες ειναι!

Απλο και υπεροχο!

έκανα τρομερή βλακεία. στην εγκατάσταση των ubuntu 12.04 LTS εβαλα κατα λάθος να είναι το μοναδικό λειτουργικό και τώρα προσπαθω να ξαναπεράσω τα windows και μου λέει ότι δεν βρίσκει συμβατό δίσκο τύπου nfts δηλαδή. καμμία ιδέα;;;; sos

Δηλαδη ολος ο δισκος σου εγινε ενα partition και φορμαριστικε σε ext3/4.

Αν δεν θες να κανεις νεο partition σε ntfs, πες του να εγκατασταθει σε ολο το σκληρο και θα τον φορμαρει σε ntfs απο μονο του.

να εξηγησω τι κανω ακριβως

βαζω το cd των windows ολα κανονικα μεχρι που φτάνει η ώρα να επιλέξω που να γίνει η εγκατάσταση του λειτουργικου.Εκεί μου γράφει ότι δεν μπορει να εγκατασταθεί στον c γιατι δεν είναι συμβατό κ δεν μπορώ να προχωρήσω την εγκατάσταση.

ελπ'ιζω να έγινα κατανοητός και ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση.

@speedman_26 Δεν ξέρω αν το δοκίμασες ή όχι. Πας στο εικονιδιάκι με τα δίκτυα και πατάς edit connections. Στην καρτέλα wireless (ασύρματο) έχει το δίκτυο που μπήκες την προηγούμενη φορά (τέλοσπάντων το δίκτυο που χρησιμοποιείς). Κάνεις κλικ στο δίκτυο και από δίπλα πατάς στο κουμπί επεξεργασία (edit). Στο παράθυρο που θα βγάλει πρέπει να έχει μια επιλογή που λέει connect to this network automatically (κάτι τέτοιο). To τσεκάρεις' date=' αποθηκεύεις και κλείνεις...

Ελπίζω να βοήθησα.[/quote']

Είναι Απο μόνο του στο αυτόματο αλλα κάθε φορα ζητάει κωδικο

Παιδες θελω να κατεβασω to 12.04 αλλα απο bit torrent.

Αλλα να ναι live!

ποιο ειναι; http://www.ubuntu.com/download/desktop/alternative-downloads

ubuntu-12.04-alternate-amd64.iso.torrent

οr

ubuntu-12.04-desktop-amd64.iso.torrent

Νομιζω το 1 ειναι για black screen install!

Είναι Απο μόνο του στο αυτόματο αλλα κάθε φορα ζητάει κωδικο

1) Δοκίμασε να το σβήσεις από την καρτέλα ασύρματο/wireless και ξαναμπές στο δίκτυο. Και έλεγξε πάλι για το connect automatically.

2) Μήπως έχεις δύο κάρτες δικτύου πάνω στο μηχανημά σου;; (Π.χ. μια η ενσωματωμένη π.χ. από το λάπτοπ, και μια η εξωτερική για καλύτερο σήμα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...