djnight Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας για την επιλογη 50cc διχρονου ....για να ανεβαινει κ καμια ανηφορα. μου εχουν πει για μεταχειρισμενο να κοιταξω αν και εχω τα λεφτα για καινουργιο .τι θα ηταν καλυτερο? τι μου προτεινεται για ηλικια 25 χρονων βοιδαρο? να ειναι λιγο εμφανησιμο.επισης να μην πεταει πισω σαν καπνιας κ βρωμιζουν τα ρουχα . την peageot ειδα λιγο. περιμενω την γνωμη σας!!!
Gennaios Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 κανεις ενα λαθος τα διχρονα οντως βαρανε περισσοτερες στροφες αλλα και τα τετραχρονα ανεβαινουν ανηφορες οχι 50αρια ομως ευκολα!για το θεμα σου απο διχρονα σαν καλυτερο πρεπει να κοιτας για gilera 50cc διχρονο αφου θες δε και καλα!επισης διχρονο=λαδι,δυσοδια δν αλλαζει!για να σε βοηθησω περισσοτερο πες μου για τι το θες?!
djnight Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 οποτε το ξεχναμε το διχρονο λογω καπνια.....δεν θελω να μπλεξω με διπλωματα ....ενα αξιοπιστο ,ομορφο , μηχανακι για μικρες διαδρομες.ειμαι σε επαρχια !! οποια προταση ευπροσδεκτη ...
Gennaios Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 θα σου προτεινα καποια αλλα επειδη ενα μεγαλο μερος βασιζεται στην ομορφια σου προτεινω το daytona sprinter 50cc αξιοπιστο ομορφο κομψο και αμα το προσεχεις οπως και καθε αλλο μηχανακι δεν θα εχεις κανενα προβλημα!ανετα και οικονομικα εσυ αμα θες αλλαζεις εξταμιση κλπ!ελπιζω να σε βοηθησα αμα δν καταλαβα κατι πες μου! Link ενα δειγμα Link να και σε βουνο!
djnight Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 χιλια συγνωμη αλλα ξεχασα να πω για αυτοματο παω !!!
Gennaios Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 αααααααα οκ τι τους βρισκεις χαχχαχ νταξ!ε τοτε δυσκολα θα βρουμε τετραχρονο παρε καλυτερα διχρονο απλα να αντεχεις λιγο τον θορυβο προτεινω gilera runner 50cc η kymko vitality και τωρα to super8 της kymco τετραχρονο δες τα και μονο σου και πες μου!
Cossutius. Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Κοιτα φίλε...Ωραια τα σκουτερ αλλά ειναι πανάκριβα στο service... Τα piaggio γενικά βγάζουν προβλήματα με τη τρόμπα νερού. Γενικά ειμαι υπερ του παπιου...σκέψου το..
linuslost Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Εγω εχω αυτο Link Ειναι το Honda Scoopy 50cc το οποιο ειναι αυτοματο! Mενω σε μεγαλη επαρχιακη πολη και ειναι σουπερ!!! Πολυ δυνατο και αρκετα γρηγορο! Και με 2 ατομα επανω ειναι εξισου δυνατο!Να φανταστεις το καλοκαιρι πηγα μεχρι το χωριο μου (40 χλμ μακρια) και απο εκει στην θαλασσα (20 χλμ) με δρομο ολο ανηφορες και κατηφορες!
djnight Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 τελικα θα παω σε 125cc να δω σημερα ωραιο το pcx της honda.και οποιο αλλο θελετε να μου προτεινεται να μην ξεπερναει τα 3 χιλιαρικα με τπτ!!
FedonasP Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Στα 125cc από θέμα επιδόσεων αλλα και οδηγικής συμπεριφοράς (έχει μεγάλη σημασία αυτό!) 2 είναι τα μηχανάκια που θα πάρεις και δεν θα είναι βάρκες στην άμμο... No1 Modenas Dinamik 125 δίχρονο(118cc -18 HP- Αν το βρεις Ο,τι πιο γρηγορο και δυνατό στα κυβικα του (και αρκετά πανω απο αυτα πολλες φορες) μπορεις να βρεις σε εργοστασιακο μηχανακη) No2 Yamaha Crypton X 135cc τετράχρονο -12.6 HP-(μετά από το modenas είναι αυτό) αν πάρεις κάτι άλλο τότε μην επιχειρήσεις να ανεβείς στα προαναφερόμενα μηχανάκια γιατί θα το μετανιώσεις που αγόρασες αυτό που έχεις
Gennaios Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 αφου ειπε οτι δν ενδιαφερεται για τετοια τοτε θα ελεγα και εγω fx 14 ιππους!επισης ν1 διχρονο ειναι τα z γτ ειναι απλα yamaha και σηκωνουν και πειραγματα!απο 50cc το καναμε 135cc ...!
FedonasP Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ειπε πως τελικα ψαχνει για 125 και αν εχει διπλομα για 125 μπορει να καβαλησει και τα μηχανακια αυτα που ειπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα