Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άσε που το PC1 μπορεί να το φέρει καλοκαίρι.

Τουλάχιστον από την προσωπική μου εμπειρία, αυτό δεν ισχύει. Σε 5 ημέρες μου στείλανε προϊόν χαρακτηρισμένο ως διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Επισης πολύ παλιο και αρκετά κατώτερο απο το 500R. Σε πολλούς τομείς!!

Ισχύει. Μην το πάρεις το CM 690.. και στο λέω εγώ που το έχω.. Corsair all the way..

Δημοσ.

Προς Vasilis 07.

350 ευρω;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!Αχχχχχχχ η καρδια μου...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οχι βρε'συ και ακριβοτερα τα midi tower.Υπαρχουν και φτηνα.

Δημοσ.

Επισης πολύ παλιο και αρκετά κατώτερο απο το 500R. Σε πολλούς τομείς!!

Έχω μείνει πίσω φαίνεται :cry:

volidas2000

Το CoolerMaster Storm Trooper στο πρότειναν γιατί έχει χερούλι :-D

Προς Vasilis 07.

350 ευρω;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!Αχχχχχχχ η καρδια μου...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οχι βρε'συ και ακριβοτερα τα midi tower.Υπαρχουν και φτηνα.

Η σύγκριση αφορούσε τα 123 ευρώ του Corsair (που είναι midi) σε σχέση με τα 110 ευρώ του HAF που είναι full.

Δημοσ.

Προς stm00192

Οχι μην ανησυχεις.Δεν υπαρχει παράγοντας συμφέρον.Οτι μου προτινει ο τεχνικος μου,το παιρνω εγω,χωρις να βγαλει αυτος κατι.Μονο οταν θα ερθει η ωρα να μου το στησει.Τοτε θα παρει για τον κοπο του.

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι design. Καντίνα σημαιοστολισμένη στην εθνική είναι. Αν θέλεις και καφρίλα και καλό κουτί, το haf είναι σχεδόν μονόδρομος. Αλλιώς πήγαινε στο 500r. Σκέψου ότι το κουτί μένει αρκετά χρόνια και στην πορεία θα μεγαλώσεις και είναι πιθανό να αλλάξει και η αισθητική σου.

Δημοσ.
Προς stm00192

Οχι μην ανησυχεις.Δεν υπαρχει παράγοντας συμφέρον.Οτι μου προτινει ο τεχνικος μου' date='το παιρνω εγω,χωρις να βγαλει αυτος κατι.Μονο οταν θα ερθει η ωρα να μου το στησει.Τοτε θα παρει για τον κοπο του.

Επειδη ειχε χερουλι;;;;;Χαχαχαχαχαχαχα :D Καλο!!!!!!!!![/quote']

Τοτε δεν μπορω να φανταστω καποια λογικη δικαιολογια για να προτεινει το παλιο p67 εναντιον των πιο φρεσκων z68 και Ζ77!

Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia

Δημοσ.
Ελα ντε...Αυτο αναριωτιεμαι κι εγω!!!

Ε παρτον ενα τηλ. Να μας πει μπας και ξεστραβωθουμε και εμεις οι ασχετοι!

Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia

Δημοσ.

Έχω μείνει πίσω φαίνεται :cry:

volidas2000

Το CoolerMaster Storm Trooper στο πρότειναν γιατί έχει χερούλι :-D

Η σύγκριση αφορούσε τα 123 ευρώ του Corsair (που είναι midi) σε σχέση με τα 110 ευρώ του HAF που είναι full.

Επειδη ειχε χερουλι;;;;;Χαχαχαχαχαχαχα :D Καλο!!!!!!!!!

Δημοσ.

Καλα δεν πιστευω το οτι ειναι λογος επιλογης κουτιου το χερουλι....

εκτος και εαν ο τεχνικος εχει σκοπο να σε κανει να εισαι συχνος πελατης του. :devil:

Βρε πιανε το απο κατω το κουτι.τι ειναι τσαντα?θελουμε και χερουλι....θα σπασει ενω το εχεις στο χερι και μετα θα κλαις.να μου ελεγες οτι τρεχεις σε Lan parties να πω ναι.για 3 φορες τον χρονο που ισως πας σε βενζιναδικο για καθαρισμο και αλλη μια πες για τον τεχνικο που λεγαμε....+1 για το 500R

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...