Προς το περιεχόμενο

Smartphone από zougla.gr


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, έχω βρει αυτό το κινητό στο e-shop του zougla.gr http://www.zougla.gr/eshop/article/hi-tech-hero-me-android-23-2-sim-smart-phone

 

Έστειλα mail για να ρωτήσω για το SAR και μου απάντησαν ότι είναι 0,87. Αντιπρόσωπος και service είναι συγκεκριμένη εταιρεία στην Πάτρα, και θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με την αγορά του. Από τη στιγμή που είναι dual-sim με ταυτόχρονη λειτουργία, εννοεί ότι το SAR είναι διπλάσιο από την τιμή που δίνεται;

 

Θέλω να είναι dual-sim, να μην έχει πολλή ακτινοβολία και να μπορώ να τρέξω skype μέσω wireless (όχι 3g). Το 3g δεν θα το χρησιμοποιώ ποτέ. Ακόμα και στο android market θέλω να μπαίνω μέσω wireless. Θα χρησιμοποιείται σε περιοχή που καλύπτεται πλήρως από wi-fi.

 

Το μόνο που με προβλημάτισε είναι το γεγονός ότι δεν υποστηρίζει βιντεοκλήσεις μέσω skype, αλλά μόνο text messaging. Αφού έχει android 2.3, πώς γίνεται αυτό;

 

 

Αν μπορείτε βοηθήστε με γιατί δεν έχω πάρει ξανά smartphone.

 

 

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Φίλε μου μακρυά από τέτοια κινητά...Δώσε καλύτερα 199 και πάρε το Xperia Neo V, και άσε αυτά τα κινέζικα κινητά...Είχε πάρει ένας φίλος μου ένα και πραγματικά μπορώ να πω πως δεν αξίζει ΚΑΘΟΛΟΥ...Καλύτερα να δώσεις 150 για ένα επώνυμο κινητό entry level, παρά να πάρεις αυτό...

Πάντως εγώ σου προτείνω να δώσεις άλλα 50 και να πάρεις το Xperia Neo V...Είναι ακριβώς αυτό που ζητάς νομίζω...Το έχω 4 μήνες και είναι άριστο, και με το Skype δουλεύει πολύ καλά(δοκιμασμένο) ή άμα δεν σε παίρνει το budget δώσε 160 και πάρε το Sony ericsson live with walkman...Είναι πολύ καλό αλλά υστερεί σε σχέση με το Neo στην ανάλυση, και στο HDMI...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τα κινητά που μου προτείνετε δεν είναι dual-sim. Το dual-sim είναι ο λόγος που ψάχνω αποκλειστικά σε κινέζικο.

 

Αυτό της ζούγκλα, τελικά, δεν θα το πάρω γιατί μου ξεκαθάρισαν ότι δεν υποστηρίζει βιντεοκλήσεις μέσω skype. Εγώ νόμιζα ότι οποιοδήποτε android 2.3 κινητό με δύο κάμερες, θα το υποστήριζε.

Δημοσ.

Να ξέρεις γενικά οτι τα προϊόντα που πουλά ο Μακας ειναι υπερτιμημένα και στις περισσότερες περιπτώσεις fake ποιότητας. Μείνε μακρια.

Δημοσ.

Και πάλι σας ευχαριστώ. Ανέφερα ότι θέλω να το χρησιμοποιώ για skype (βιντεοκλήσεις), άρα πρέπει να έχει κάμερα μπροστά και μάλιστα κάτι καλύτερο από vga. Νομίζω ότι κινητό με αυτά τα χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει σε επώνυμη μάρκα. Αν ξέρετε να μου προτείνετε κάποιο πείτε μου, γιατί επείγει.

 

Δηλαδή, ψάχνω κινητό που να έχει τα εξής:

1) χαμηλό SAR (Νο.1 προτεραιότητα)

2) δύο κάμερες και skype compatible (βιντεοκλήσεις) μέσω wi-fi, άρα οπωσδήποτε με wi-fi

3) dual sim, με τις δύο κάρτες ταυτόχρονα ενεργές

4) android 2.3

5) δέκτης GPS για να τρέχω το igo ή το don't panic

6) capacitive οθόνη 3,5'' ή ιδανικά 4''

 

internet μέσω 3g ή gprs δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

 

Υπάρχει επώνυμο κινητό, άντε μέχρι 200-220 ευρώ που να έχει όλα τα παραπάνω; Αν μπορείτε, απαντήστε μου συγκεκριμένα με μοντέλα.

 

Να σημειώσω εδώ ότι εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τα κινέζικα προϊόντα, καθώς έχω και στα δύο μας αυτοκίνητα 2din συστήματα με τηλεόραση, dvd, gps, κάμερες μπροστά και πίσω και όλα τα καλούδια, εδώ και 2 χρόνια, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Το καθένα το έχω πληρώσει 220 ευρώ. Μπορεί να είμαι και τυχερός. Το μόνο που φροντίζω είναι να τα παραγγέλνω από αγγλικά μαγαζιά, για να μην πληρώνω καθόλου τελωνείο. Και κινέζικο gps έχω με 65 ευρώ, το οποίο δουλεύει μια χαρά δουλεύοντας πάλι 2 χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Αυτά είναι λαχείο. Να πώ βέβαια ότι επειδή είναι κινέζικα πλήρωσα άλλο ένα για να μου τα εγκαταστήσουν, έχοντας πρώτα ακούσει τα άπειρα αρνητικά σχόλια για αυτά, και έχοντας ρωτήσει περίπου 10 μαγαζιά στην περιοχή μου. Τέλος αγοράσαμε 3 ίδια κινητά σε οικογενειακό πακέτο και δούλευε μόνο το 1, με αποτέλεσμα να μείνουμε οι δύο χωρίς κινητό για 1 μήνα. Πάλι, θα έτυχε.

 

Αυτό το μαγαζί το έχει δει κανείς; http://zer.gr/

  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχει υποκατάστημα στην Ν.Σμύρνη και πρόσφατα άνοιξε και στον Πειραιά και στο Αιγάλεω. Κάνει εκπομπή Telemarketing και έχει προχωρήσει στην δημιουργία τηλεφώνων με την επωνυμία zer. Τα περισσότερα μοιάζουν με το iphone, έχει μοντέλα με double sim και λέει ότι δίνει και εγγύηση.

 

Αναζητούσα στο forum να δω αν έχει τύχει κάποιος να αγοράσει από εκείνον γιατί αμφιβάλλω και εγώ για την ποιότητα τους. Συμφωνώ στην άποψη, καλύτερα κάποιο επώνυμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...