Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

λογο της βλακειας μου εχυσα εναν καφε πανω στον υπολογιστη μου οποτε με 150 πριν κανενα τριμηνο εβαλα τα παρακατω

q6600 [email protected] 1.36v (μου τον εδωσε τσαμπα φιλος απο δικια του αναβαθμιση)

gigabyte GA-P35-DS4 (μαζι με τον επεξεργαστη)

corsair ddr2 2x2gb 800mhz @902mhz (απο προηγουμενο υπολογιστη

xfx 980gtx+ (την πηρα 35 ευρω απο αγγελια)

corsair a50 cpu cooler (29e απο πλαισιο)

corsair builder series 500w v2 (απο πλαισιο 60 ευρω)

και 2 σκληροι sata 2 400+250 seagate

παιζω γενικοτερα παιχνιδια σε 1920Χ1080

οποτε θελω να ρωτησω

αναβαθμιση αξιζει με βαση οτι εγω στα παιχνιδια που παιζω δεν απαιτω τρελα φιλτρα?

δηλαδη για 1-2 χρονια το πολυ θα μου βγαλει ακομα ?

αλλιως υπολογιζω σε 1 μηνα να δωσω κανα 200 για αναβαθμιση

ποια η γνωμη σας?

Δημοσ.

Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος από την κάρτα γραφικών σου και τις ρυθμίσεις στα παιχνίδια, κράτα την. Αν αποφασίσεις να κάνεις αναβάθμιση, το μόνο που χρειάζεσαι είναι κάρτα γραφικών. Όλα τα άλλα είναι κομπλέ.

Δημοσ.

Mια χαρα ειναι ο υπολογιστης σου. Και αφου με βαση τα παιχνιδια που παιζεις δεν εχεις τρελες απαιτησεις τοτε δεν χρειαζεται να αλλαξεις καρτα γραφικων. Αν ομως θελεις να παρεις νεα καρτα γραφικων, τοτε προτιμησε αυτην

ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (XFX) (HD-687A-ZDFC)

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25466&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=4

ΤΙΜΗ 163.25 €

(Κόστος παράδοσης εντός Ελλάδος: 3.81 €

Έξοδα αντικαταβολής: 2.83 €)

Ετσι με τα 30+ ευρω που περισσευουν απο τα 200 ευρω μπορεις να βαλεις και ανεμιστηρες κουτιου.

Δημοσ.

εχω 5 12αρηδες πανω σε fan controller

οποτε δεν εχω θεμα ακομα και σε βαρυ παιχνιδι?

δεν εχω θεμα να ριξω την αναλυση σε 1650Χ1080

οσο για την καρτα γραφικων που προτεινεις εχω την αισθηση οτι εχει μεγαλυτερο tdp απο την 9800

Δημοσ.

ati 6870 >> 9800.

2 γενιές διαφορά.

Αν θες να κάνεις αναβάθμιση θα βάλεις αν βρείς 6850,5870,6850,6870 μαχ 130ευρώ μεταχειρισμένη. Είχε και προσφορά το πλαίσιο με 110 καινούργια την 6850.

Και επίσης θα βάλεις ssd. Αυτά τα δύο και θεωρώ προσωπικά οτι για κανα 2 χρόνια ακόμα θα είσαι ευχαριστημένος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...