Antonis3d Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Παιδιά αυτή τη στιγμή είμαι με HOL 6 mbps αλλά θα κάνω αίτηση στην Wind γιατί με βολεύουν τα AIO πακέτα που δίνουν με κινητό σταθερό και internet. Η απορία μου είναι αν τα παρακάτω χαρακτηριστικά της γραμμής μου που έχω τώρα θα βελτιωθούν καθόλου ή θα χειροτερέψουν αν μεταβώ απο τα 6mbps στα 24mbps και από HOL-->WIND: Link Information Uptime: 17 days, 4:54:23 DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 924 / 17.252 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 825 / 6.138 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 8,0 / 1,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 6,0 / 14,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 13,5 / 14,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / GSPN Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 5.997 CRC Errors (Up/Down): 0 / 0 HEC Errors (Up/Down): 0 / 0 Παλιότερα με Forthnet συγχρόνιζα στα 17mbps αν θυμάμε καλά και κατέβαζα με 1.8mb/s max αλλά το ping στα online παιχνίδια ήταν απαράδεκτο(200+ 24/7) Επίσης, τι προτίνετε να κρατήσω το router που έχω τώρα Thomson TG585 V7 ή να χρεισιμοποιώ το ZTE που δίνει η Wind? To thomson με έχει βγάλει ασπροπρώσοπο και δεν νιώθει τπτ αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι όταν πάω να του αλλάξω τις ρυθμίσεις τρώει force close και οι ρυθμίσεις σβήνονται Ευχαριστώ!
isay Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 924 / 17.252 άρα θα πιάνεις κάπου 16-17 Για την ποιότητα των υπηρεσιων και το Ping δεν ξέρω να σου απαντήσω.
Antonis3d Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 924 / 17.252 άρα θα πιάνεις κάπου 16-17 Για την ποιότητα των υπηρεσιων και το Ping δεν ξέρω να σου απαντήσω. Α ισχύει για όλους τους παρόχους το max bandwidth! Οκ ευχαριστώ, να περιμένουμε τώρα μήπως γνωρίζει κανείς τίποτα για τα router.
SPANK Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Οσο αφορά τα router θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και τα 2 να δεις ποιο συχρονίζει καλύτερα και αυτο να ειναι η πρώτη σου επιλογή, απο εκει και πέρα μετα εχουμε θέματα σταθερότητας κτλπ. Για το Thomson ξέρω οτι ειναι σκυλί για δύσκολες καταστάσεις για το ZTE δεν εχω γνώμη ομως μιας και δεν το έχω δοκιμάσει
anta_n Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Thompson εγκρίνω κι εγώ! Έχω στο σπίτι αυτό που μου έχει δώσει η Forthnet και δεν με έχει κρεμάσει ποτέ (και χωρίς firmware upgrade ) Στο γραφείο έχουμε ήδη δοκιμάσει ένα huwaei και ένα baudtec του ΟΤΕ και με τα δύο προβλήματα έχουμε.
Γιώργος-Δ Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 καλησπεραφιλε κ εγω holl ειμουν κ πηγα wind και την πατισα πιγα για φτινοτερα κ δεν δουλεβη τιποτα τρελες αποσινδεσεις ενα βιντεο 2.32 λεπτον θελω 10 λεπτα να το δω εκανα καταγκελια για διακοπι απο wind 4 μηνες χορις ιντερνετ χαλια κατασταση εγω η οτε η holl Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 α.λογικα θα δεις περιπου οτι γραφει το max attainable.στο περιπου παντα γιατι εξαρτατε και απο αλλα πραγματα. β.αν εχεις μεγαλο ping ζητα fast path.θα κατεβει το Ping αλλα θα σου κατεβει και ο συγχρονισμος κανα megabit. γ.το Thomson προτεινω.καντο firmware update για το θεμα που λες.επισης δεν θυμαμι να το ειχα γραψει σε σενα η σε αλλον οταν τελειωσεις τις ρυθμισεις κανε απο command prompt telnet 192.168.1.254 Username Administrator με α κεφαλαιο Password τιποτα εκτος αν τα εχεις αλλαξει και μετα γραψε saveall και πατα enter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα