Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν 250αρι εδω και 4 χρονια και τυχαια τον έλεγξα με το Hard Disk Sentinel και μου βρηκε τη ζωη του στο 14% και οτι του απομενουν 21μερες ακομα....There are 319 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area.The drive found 9 bad sectors during its self test.Based on the number of remapping operations, the bad sectors may form continuous areas.

There are 4 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk.

At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further.

It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there.

It is recommended to backup immediately to prevent data loss.

Δημοσ.

Παρε μπαμ μπαμ ενα backup,σβησε οτι δεν χρειαζεσαι απο μεσα και να ευχεσαι να σε βγαλει ο δισκος οσο σε βγαλει εαν δεν υπαρχει δυνατοτητα για αγορα νεου.

δεν θα σου βγαλει 21 μερες,μπορει περισσοτερο μπορει και λιγοτερο.

απλα μην ξαφνιαστεις εαν αρχισουν οι bsod η εαν μια μερα δεν ανοιγει καθολου ο δισκος.

Δημοσ.

Να δοκιμασω να εκτελεσω την επιλογη Check Local Disk(Automatically Fix File System Errors+Scan For And Attempt Recovery Of Bad Sectors) ή δεν θα βοηθησει καθολου; Την πιθανοτητα να μην ειναι το test ακριβες γιατι σε εναν αλλο που εχω απο το 2002-2003 του βγαζει 80% ζωη....

Δημοσ.

Να δοκιμασω να εκτελεσω την επιλογη Check Local Disk(Automatically Fix File System Errors+Scan For And Attempt Recovery Of Bad Sectors) ή δεν θα βοηθησει καθολου;

Όχι αλλά σε καμία περίπτωση,πάρε όσα αρχεία από πάνω που σε ενδιαφέρουν και γράψε τα αλλού,μετά κάνε ένα low level format για να ξεδιαλυθούν τα πραγματικά από τα εικονικά bad/weak sector αυτό μπορείς να το κάνεις μέσα από το sentinel στο disk->surface test->reinitianize... θα κρατήσει μερικές ώρες αναλόγως και τον Η/Υ σου αλλά στο τέλος θα δεις αν ο δίσκος είναι πραγματικά τόσο χάλια ή αν φτιάξει κάπως η κατάσταση.

Δημοσ.

Ειναι πραγματι τοσο καταστροφικο γιατι το εχω εκτελεσει και σε αυτον και σε εναν εξωτερικο που εχω παλαιοτερα;

Δημοσ.

Ειναι πραγματι τοσο καταστροφικο γιατι το εχω εκτελεσει και σε αυτον και σε εναν εξωτερικο που εχω παλαιοτερα;

Απλά αν το πρόβλημα είναι τα προβληματικά sector δεν κάνει τίποτα εκτός από το να ταλαιπωρήσει

και εσένα,αφού θα περιμένεις ώρες/μέρες αλλά και τον σκληρό με τα πολλά διαβάσματα γραψίματα χωρίς κάποιο όφελος.

Αν το πρόβλημα προέρχεται από το να έχουν κολλήσει μερικές τα windows χωρίς να υπάρχουν προβλήματα από sectors τότε ναι τρέξτο άνετα και μπορεί αν σώσει και πολλά αρχεία.

Δημοσ.

Λοιπον εκανα αυτο που μου και ολκληρωθηκε σε 1 ωρα και 20 λεπτα..Μου εβγαλε Good:9999/Damaged:0/Bad:1(23data error cyclic redundancy check sector...Και πανω δεξια Total Sectors:488.397.168/Block:48.840(23.5MB)..Δεν ξερω αν βγαζεις ακρη...Απλα μολις πατησα να ξεκινησει το test μου εβγαλε unable to lock the disk for exclusive use/Accessing some areas of the surface during the test may be slow due to the active operation system and applications this can cause darker green blocks..Εrror 5 acess is denied και πατησα continue και αρχισε κανονικα...

Δημοσ.

Ε ένα bad sector, αν δεν αυξάνονται είναι μια χαρά ο δίσκος,τώρα στην πρώτη καρτέλα το sentinel τι σου βγάζει;;Ανέβασε μια εικόνα.

Δημοσ.

Πάτα το Xρήση Πλήρoυς Eπεξεργαστή Kειμέvoυ από κάτω έχει Eπιλoγή αρχείoυ για να επιλέξεις αρχείο και Eπισύvαψη Aρχείoυ για να το ανεβάσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...