Προς το περιεχόμενο

Samsung Gallaxy Ace Video

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Αγόρασα εχθές το παραπάνω κινητό (πρώτη εμπειρία μου γενικά με adroid) και θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα

1) αν υπάρχει τρόπος να παίξω video mp4 x264 (και αν ναι ποιο είναι το πρόγραμμα) γιατί μέχρι στιγμής μου βγάζει μαύρη οθόνη και αναπαράγει μόνο ήχο.

Κατέβασα εφαρμογές όπως το winamp,vlc αλλά και πάλι δεν είδα αποτέλεσμα.

2) τι είναι ο file manager και λειτουργεί το κινητό χωρίς αυτό.

Οι απορίες σίγουρα σε πολλούς θα φανούν ηλίθιες αλλά ψάχνω από χθές το μεσημέρι και δεν βγάζω άκρη

Δημοσ.

1) Κατέβασε το XmediaRecode και στο profile βάλε το ακριβές μοντέλο σου,θα σου μετατρέψει οποιοδήποτε βίντεο σε μορφή που θα παίζει στο κινητό.

2)Δεν ξέρω σίγουρα,αλλά αν είναι σαν στους Η/Υ απλά σε βοηθάει για να μην χάσεις την μπάλα με τα πολλά αρχεία,να μπορείς δηλαδή να τα διαχειρίζεσαι με μεγαλύτερη ευκολία.

Δημοσ.

Καλημέρα και καλώς ήρθες στο Android.

Δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις. Αν δε ρωτάς πώς θα μάθεις; Πάμε στις ερωτήσεις σου.

1. Οι καλύτεροι media player που υπάρχουν είναι ο MX και ο mVideoPlayer (γνώμη μου). Δοκίμασε τον MX ο οποίος κατεβάζει και codec, αν δεν τα καταφέρεις με αυτόν, πιθανότατα να μην μπορέσεις να παίξεις το βίντεο.

2. Ο file manager είναι ένα πρόγραμμα για να βλέπεις τους φακέλους και τα αρχεία στην sd card σου. Δε απαιτείται για να δουλέψει το Android αλλά σίγουρα είναι απαραίτητος σε εμάς που θέλουμε να μετακινούμε αρχεία από και προς το τηλέφωνό μας. Προτείνω τον ES File Explorer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...