xtrmsnpr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, firepc είπε Ανεβηκε το #161 Μάρτιος 2003 πω, κάτω το έχω αυτό στο υπόγειο μαζί με τα υπόλοιπα της σειράς και του playstation magazine Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2021 από xtrmsnpr 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Από 161 και μετά μέχρι το τελευταίο που μπορούμε να τα βρούμε; Από το site της compupress δεν κατεβαίνουν
firepc Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 14/9/2021 στις 2:49 ΜΜ, YiorgosA είπε Από 161 και μετά μέχρι το τελευταίο που μπορούμε να τα βρούμε; Από το site της compupress δεν κατεβαίνουν δεν εχω βρει σε αλλο site να εχει πανω απο το #161 Αν ξερει καποιος, ας ποσταρει
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Κρίμα πάντως να μην τα έχει διαθέσει η εκδοτική στο κοινό μετά από τόσα χρόνια. Πολλές εκδόσεις περιοδικών που έχουν σταματήσει εδώ και χρόνια την κυκλοφορία τους, θα έπρεπε να υπάρχουν και να διανέμονται σε ηλεκτρονική μορφή δωρεάν. Προσωπικά είχαμε τεράστια συλλογή περιοδικών, τόσο δική μου, όσο και από γονείς κλπ, από εκδόσεις ποικίλης ύλης, που δυστυχώς πλέον έχουν χαθεί όλα, βασικά έχουν καεί όλα Προσωπικά θα ήθελα να μπορούσα να τα έχω σε ηλεκτρονική μορφή ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές, αλλά και από τον νοσταλγικό παράγοντα. Πάντως αξίζουν πολλά μπράβο στον κόσμο που αφιερώνει χρόνο για να σκανάρει τόση ύλη. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, YiorgosA είπε Προσωπικά θα ήθελα να μπορούσα να τα έχω σε ηλεκτρονική μορφή ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές καλά σιγά το συγγραφικό/βιβλιογραφικό/επιστημονικό έργο που πρέπει να γνωρίσουν οι απόγονοι μας, μη λέμε και υπερβολές τώρα 3
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Μην έχεις μόνο στο μυαλό σου το PC Master. Υπήρχαν πάρα πολλά περιοδικά όχι μόνο για παιχνίδια, αλλά και γενικότερης ύλης. Η ιστορία δεν γράφετε μόνο από τα επιστημονικά συγγράμματα, η ιστορία γράφετε κάθε μέρα και αποτυπώνεται με ποικίλους τρόπους γύρω μας. Στην εποχή προ ίντερνετ, την πληροφορία την αποτύπωναν τα έντυπα και τα περιοδικά. Ήταν φωτογραφίες αν θες της στιγμής, αλλά και σε κομμάτια του τύπου (ειδικού ή μη) ήταν το μοναδικό μέρος γνώσης, και γνωριμίας των τάσεων της εκάστοτε εποχής. Ειδικά γύρω από τους υπολογιστές και τα ηλεκτρονικά, γενικότερα όχι συγκεκριμένα τα gaming, μόνο ως θησαυρός γνώσης και εξελίξεων μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα έντυπα της εποχής. Εμένα αυτό με συγκινεί γιατί το έζησα, γιατί είχα πρόσβαση σε πληθώρα περιοδικών και έντυπων εκδόσεων εν γένει, όπου όλα αυτά ήταν μέρος της ιστορίας. Το τι έγραφε ο τύπος της κάθε εποχής, είναι πολιτισμός.
firepc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε καλά σιγά το συγγραφικό/βιβλιογραφικό/επιστημονικό έργο που πρέπει να γνωρίσουν οι απόγονοι μας, μη λέμε και υπερβολές τώρα Κανεις δεν ειπε οτι στο PC Master γραφει τη θεραπεια για τον καρκινο. Το PC Master ειχε ψυχη και πιο πολυ το θελουμε για νοσταλγικους λογους. Επισης εχει τοσα reviews που δεν μπορεις να τα βρεις αλλου γτ τα πρωτα sites στην Ελλαδα αρχισαν να ξεφυτρωνουν απ' το 2005 και μετα 2
firepc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ανέβηκε το #162 Απρίλιος 2003 Review απ΄το πρωτο Splinter Cell 👍 Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από firepc 5 1
firepc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Βαγγέλης Κράτσας με τρίχα για πράσινο πουλόβερ 7 1
Getta Robo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 hours ago, firepc said: Ανέβηκε το #164 Ιούνιος 2003 Για τα τυπικα να πουμε επισης οτι προσφατα ψηφιοποιηθηκαν και ολα τα τευχη USER, #1 με #94. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2024 από Getta Robo 5
firepc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Επειδή δεν βλέπω να ανεβαίνουν άλλα, ξέρει κανείς που υπάρχουν τα υπόλοιπα τεύχη ψηφιακά απο το 165 και πάνω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα