paylidis Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δεν ξέρω τι λάκο εχει η φάβα αλλα ακουσα και στο ράδιο μια διαφήμιση και βρήκα και αυτό το deal... http://www.supergold.gr/deal/default/excelixisapril-12?utm_source=i&utm_campaign=da3&utm_medium=email Η προσφορά δεν περιλαμβάνει το κόστος της κάρτας δεξιοτήτων, το κόστος των εξετάσεων και το κόστος του πιστοποιητικού... Και πάλι βέβαια θεωρώ ότι ίσως αξίζει...
savaris850 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Φιλε η προσφορα δεν ειναι για ECDL αλλα για προετοιμασία για απόκτηση πιστοποίησης Diploma Business Office οπως αναφερει. Δεν εχω ασχοληθει με αυτα αλλα το Diploma Business office τρεχα γυρευε πιστοποιηση πρεπει να ειναι. Ευχαριστουμε που το μοιραστηκες.
panos1550 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Πάντως το πρωί που το τσέκαρα κι εγώ, για ECDL έλεγε (κάνω paste αφού είχα αφήσει τη σελίδα ανοιχτή) "Η προσφορά περιλαμβάνει: Δωρεάν προετοιμασία για πιστοποίηση ECDL στις τρεις ενότητες του ΑΣΕΠ, Επεξεργασία Κειμένου (Word), Υπολογιστικά Φύλλα (Excel) και Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet) σε Microsoft Office 2010.... ........................................................................" Προφανώς το άλλαξαν στην πορεία, κακό σημάδι αυτό!! Thanks anyway
eko13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Ολα αυτα ειναι βλακιουλες... Νομιζω παιρνουν επιδοτηση για αυτο, ενω μπορει να παιρνουν και ποσοστα απο τα εξεταστρα... Όροι προσφοράς Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει (1) ένα κουπόνι για ατομική χρήση και απεριόριστα κουπόνια υπό μορφή δώρου Δυνατότητα εξαργύρωσης κουπονιού από τις 24/04/2012 έως τις 30/06/2012 Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο 2108543858 για πληροφορίες Ο αριθμός των μαθημάτων είναι απεριόριστος μέχρι να κριθεί κατάλληλος ο κάτοχος του κουπονιού για εξετάσεις Η προσφορά δεν περιλαμβάνει το κόστος της κάρτας δεξιοτήτων (60€), το κόστος των εξετάσεων (30€ ανά ενότητα) και το κόστος του πιστοποιητικού (20€) Το ποσό της κάρτα δεξιοτήτων (60€) καταβάλλεται με την παρουσίαση του κουπονιού Δηλαδη οι τρεις ενοτητες θα κοστισουν 170 στον εκαστοτε ενδιαφερομενο...
in2dark Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Ουτε σχεση εχω με αυτους που δινουν την προσφορα ουτε τους ξερω. Αλλα σας παρακαλω μην ψαρωνετε με την μονιμη διαφημιση και το μαρκετιν της ecdl... Και η diploma και αλλες 7 ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΣΟΤΙΜΕΣ με την ecdl. Απλα δεν εχουν τοσα φραγκα για διαφημιση, η απλα τα διαθετουν αλλιως.... Ο καταναλωτης ας κοιταξει την τσεπη του και το συμφερον του και οχι την μοστρα... αρκευα τραβαει η χωρα απο τις μοστρες καποιων Sent from my android using Insomnia
paylidis Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Ολα αυτα ειναι βλακιουλες... Νομιζω παιρνουν επιδοτηση για αυτο, ενω μπορει να παιρνουν και ποσοστα απο τα εξεταστρα... Όροι προσφοράς Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει (1) ένα κουπόνι για ατομική χρήση και απεριόριστα κουπόνια υπό μορφή δώρου Δυνατότητα εξαργύρωσης κουπονιού από τις 24/04/2012 έως τις 30/06/2012 Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο 2108543858 για πληροφορίες Ο αριθμός των μαθημάτων είναι απεριόριστος μέχρι να κριθεί κατάλληλος ο κάτοχος του κουπονιού για εξετάσεις Η προσφορά δεν περιλαμβάνει το κόστος της κάρτας δεξιοτήτων (60€), το κόστος των εξετάσεων (30€ ανά ενότητα) και το κόστος του πιστοποιητικού (20€) Το ποσό της κάρτα δεξιοτήτων (60€) καταβάλλεται με την παρουσίαση του κουπονιού Δηλαδη οι τρεις ενοτητες θα κοστισουν 170 στον εκαστοτε ενδιαφερομενο... Όταν ανοιξα το θέμα αυτα δεν υπήρχαν... Μιλάμε για γκανγκστερ...
excelixis Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Αγαπητοί φίλοι του όμορφου φόρουμ insomnia καλημέρα. Προς αποκατάσταση της αλήθειας και παραβλέποντας τους όποιους χαρακτηρισμούς θα ήθελα να διευκρινήσω τα εξής: 1. Η προσφορά μπήκε από την σχολή μας θέλοντας να προβάλλουμε το Diploma Business Office. Η εταιρεία Diploma είναι ένας από τους πολλούς αναγνωρισμένους (και από το δημόσιο) φορείς πιστοποίησης που υπάρχουν στον χώρο και κατά την άποψη μου κάνουν εξαιρετική δουλειά. Είναι ο μόνος φορέας που μπορεί κάποιος να πιστοποιηθεί σε Open Office (www.diploma.edu.gr). 2. Επειδή το εκπαιδευτικό μας κέντρο ξεκίνησε τον Δεκέμβριο είχαμε ως μεγαλύτερο γνώμονα να γίνουμε γνωστοί και να προσελκύσουμε κόσμο να εκπαιδευτεί στην εξαιρετική εφαρμογή του Office 2010 παρά το κέρδος. 3. Σε οποιαδήποτε πιστοποίηση και να επιλέξετε σε όποιο εκπαιδευτικό κέντρο και να πάτε το κόστος της κάρτας δεξιοτήτων, των εξεταστρων και του πιστοποιητικού, αν περάσετε τις εξετάσεις, θα τα πληρώσετε. 4. Η σύμβαση της προσφοράς με την Supergold αφορά βιντεομαθήματα κόστους 200€ (2 μήνες) στα οποία εμείς αφαιρέσαμε τον χρονικό περιορισμό λέγοντας "Ο αριθμός των μαθημάτων είναι απεριόριστος μέχρι να κριθεί κατάλληλος ο κάτοχος του κουπονιού για εξετάσεις". 5. Συμφωνώ πως έγινε παρανόηση με την εταιρεία Supergold και παρά την σύμβαση που υπογράψαμε ανέβασε την προσφορά λέγοντας πως αφορά την ECDL. Μια παρανόηση, στην οποία είχαν παραληφθεί και όροι της συμφωνίας και που απεκατέστησα μόλις το εντόπισα επικοινωνώντας τηλεφωνικά με την εταιρεία. Παραθέτω τον σύνδεσμο της προσφοράς όπως είχε συμφωνηθεί με την εταιρεία Supergold (http://www.supergold.gr/deal/default/excelixisapril-12). 6. Η πορεία μου στον χώρο της εκπαίδευσης αλλά και της δωρεάν βοήθειας σε χρήστες της εφαρμογής του Excel (www.planetexcel.gr) δεν συνάδει με τους χαρακτηρισμούς που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα. Σας ευχαριστώ, Στέλιος Τσερκέζης Excelixis Εκπαιδευτική
eko13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 3. Σε οποιαδήποτε πιστοποίηση και να επιλέξετε σε όποιο εκπαιδευτικό κέντρο και να πάτε το κόστος της κάρτας δεξιοτήτων, των εξεταστρων και του πιστοποιητικού, αν περάσετε τις εξετάσεις, θα τα πληρώσετε. Δεν λεμε κατι διαφορετικο, το ιδιο λεμε... Επειδη γινεται και απο αλλους η ιδια προσφορα ή τουλαχιστον παρομοια, 9/10 που θα διαβασει αυτην την καταχωρηση θα νομιζει οτι ειναι ολα δωρεαν χωρις να γνωριζει οτι υπαρχει κοστος εγγραφης, εξετασεων και πιστοποιητικου... Το μεγαλυτερο μερος των απλων χρηστων, θα επαιρνε για πλακα το διπλωμα, χωρις καμμια παρακολουθηση αν δεν υπηρχαν αυτα τα κοστη...
excelixis Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Για πλάκα? Χωρίς παρακολούθηση? Η εμπειρία μου ως εκπαιδευτής λέει το αντίθετο. Καλώς ή κακώς στην Ελλάδα η πιστοποίηση κοστίζει, κι αυτό έχει να κάνει και με τους φορείς πιστοποίησης. Σαφέστατα αν με ρωτάς θα προτιμούσα να γίνεται μέσα από μια εκπαιδευτική διαδικασία στο σχολείο αλλά δυστυχώς δεν γίνεται και κάποιος έπρεπε να καλύψει το κενό. Όπως γίνεται και με τις ξένες γλώσσες και ακόμα ακόμα και με τα ίδια τα μαθήματα για τις πανελήνιες. Παρόμοια προσφορά αμφιβάλω ότι υπάρχει με δωρεάν εκπαίδευση και όλους τους άλλους όρους της. Θεωρώ πως από την ώρα που διορθώθηκε το λάθος της εταιρείας οι όροι της προσφοράς ήταν απόλυτα ξεκάθαροι και τίμιοι χωρίς καμία παρανόηση. Θα χαρώ πολύ αν μου υποδείξεις κάποια ίδια ή παρόμοια. Φιλικά, Στέλιος
eko13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Εγω εχω φτιαξει δικο μου σαητ αλλα δεν εχω το διπλωμα καθαρα για λογους κοστους, μια θεια μου εχει πιστοποιημενο διπλωμα και δεν ξερει να στειλει ενα ημεηλ... Οσο για το παρομοιες προσφορες, προφανως θα αγνοειτε το προγραμμα http://www.e-gnosis.gr/ που υποστιριζεται απο πολλα κεντρα... Προφανως και η οποια ενσταση δεν απευθυνεται στην εταιρια σας, αλλα στον τοπικ σταρτερ που δεν ηξερε ακριβως το αντικειμενο της προσφορας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα