atheatos Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δεν έχει καμία σχέση αυτο που λέω εγω. Εσυ λες τον τροπο να είναι ταξινομημενα τα Imported αρχεία σε φάκελο απο τον οποίο έχει τη βάση δεδομένων το προγραμμα. Εγώ εννοω την επιλογή copy και δεν νομιζω να ταξινομεί η συγκεκριμένη επιλογη....
Heatspreader Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Ότι φωτογραφίες έχω στο iPhoto, τις έχω κάνει Import απο έναν εξωτερικο μου δίσκο. Το ίδιο και τη μουσική μου, στο iTunes. Ο δίσκος έχει αφαιρεθεί και αναπαραγω τις φωτογραφίες και τη μουσική απο το iPhoto και iTunes αντίστοιχα, χωρίς να πρεπει να ρυθμισω κάτι... Ποιος ξέρει...; Παραξενα πράγματα.
georgeadams Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Ότι φωτογραφίες έχω στο iPhoto, τις έχω κάνει Import απο έναν εξωτερικο μου δίσκο. Το ίδιο και τη μουσική μου, στο iTunes. Ο δίσκος έχει αφαιρεθεί και αναπαραγω τις φωτογραφίες και τη μουσική απο το iPhoto και iTunes αντίστοιχα, χωρίς να πρεπει να ρυθμισω κάτι... Ποιος ξέρει...; Παραξενα πράγματα. Προφανώς στις ρυθμίσεις του iPhoto και του iTunes είναι ενεργά τα "Copy items to the iPhoto Library" και "Copy Files to iTunes Media folder when adding to library" αντίστοιχα. Έτσι, όταν κάνεις import, τα αρχεία αντιγράφονται από τον εξωτερικό δίσκο σου. Τίποτα παράξενο... Ακόμα, όταν το iTunes κάνει import στο ~\Music\iTunes\iTunes Media\Music\ (ή κάπως έτσι), ταυτόχρονα ταξινομεί και τα τραγούδια σε φακέλους με τη μορφή \Artist\Album\
basilis5 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 εγινε. δεν εχω καταφερει να ασχοληθω ακομα γιατι ο κωτσοβολος δεν μου εχει στειλει ακομα εναν εξωτερικο που εχω παραγγειλει για αυτη τη δουλεια. λοιπον, δυστυχως το iphoto library το αντιλαμβανεται σαν ενα ενιαιο αντικειμενο και οχι σαν ενα φακελο που περιεχει αρχεια. Δλδ αν κανεις copy/paste το ενημερωμενο πανω στο παλιο σου backup δεν περναει μονο τις αλλαγες, αλλα τα παντα απο πανω... ιδιαιτερα επιπονο αν εχεις αρκετες φωτογραφιες οπως εγω τωρα (25 gb)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα