Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Samsung wave s8600 μόνο 193 ευρώ από http://www.bestprice.gr/item/2152152644/

στο Xlshop και μόνο για αύριο , ίσως χρεώνει μεταφορικά - αντικαταβολή αλλά σε τέτοια τιμή ...αξίζει και με το παραπάνω

από αξιοπιστία το μαγαζί δυστιχώς δεν το ξέρω

Δημοσ.

δεν διαφωνώ , προσωπικά σημείωσα τηλεφωνάκι τους και ίσως το παραγκείλω αύριο...γιαυτό μίλησα περί αξιοπιστίας

Δημοσ.

Bada os....:lol:

Ρε παιδιά...αν δώσεις 200 ευρώ και δε πάρεις Android, βάψτο μπλε και ΠΕΤΑ ΤΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

δική σου άποψη, είχα το πρώτο samsung wave και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος

Δημοσ.

ειχα καποτε το wave s8500

θυμαμαι του χα περασει bada 2 και εχω να πω οτι με bada 2 παλευεται

δηλαδη αν δεν θες τα απειρα apps και θες απλα ενα τηλεφωνο με smartphone δυνατοτητες

ειναι πολυ καλη επιλογη. και καλα specs και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.. αλλα ως εκει

Δημοσ.

Παιδιά το μαγαζί έχει βάλει τιμές σκότωμα σε πολλά κινητά. πχ SGS2 350, Xperia S 378 και κάτι τέτοια άλλα κουλά.

Μπείτε εδώ και δείτε.. Έχει χαλάσει όλο το bestprice με τις κωλοτιμές του..

Εμένα με τίποτε δεν μου γεμίζει το μάτι.

Δημοσ.

§

Παιδιά το μαγαζί έχει βάλει τιμές σκότωμα σε πολλά κινητά. πχ SGS2 350, Xperia S 378 και κάτι τέτοια άλλα κουλά.

Μπείτε εδώ και δείτε.. Έχει χαλάσει όλο το bestprice με τις κωλοτιμές του..

Εμένα με τίποτε δεν μου γεμίζει το μάτι.

ενταξει, απλα δεν ασχολουμαστε

αλλα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο να το κανει αυτο

edit: εριξα ολως τυχαιως μια ματια στο razr και λεει διπλα απ'το ονομα του Τ-Mobile.. λετε να φερνουν uber παραεισαγωγες και οχι ευρωπαικες οπως τα αλλα καταστηματα γιαυτο και οι τιμες τοσο κατω? αν και χλωμο το κοβω..

Δημοσ.

§

ενταξει, απλα δεν ασχολουμαστε

αλλα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο να το κανει αυτο

edit: εριξα ολως τυχαιως μια ματια στο razr και λεει διπλα απ'το ονομα του Τ-Mobile.. λετε να φερνουν uber παραεισαγωγες και οχι ευρωπαικες οπως τα αλλα καταστηματα γιαυτο και οι τιμες τοσο κατω? αν και χλωμο το κοβω..

Δεν ξέρω ρε συ.. Δεν το αποκλείω, αν όντως θέλει να πουλήσει σε τέτοιες τιμές. (Αν και δεν νομίζω..)

Πάντως το έγραψα να προσέχει ο κόσμος και να βλέπει τι παίζει γιατί αν κοιτάξεις τιμές στα υπόλοιπα,

καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...