adi32 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Με τα λεφτα αυτα παιρνεις πολλα αυτοκινητα απο πολλες κατηγοριες Αλλα δεν μπορει να κοιτας colt και μετα Bmw mercedes Πρεπει να ξεκαθαρισεις για τι χρηση το θελεις αν ειναι για ταξιδια ή πολη αν θελεις χωρους και το κυριοτερο πως οδηγεις εσυ Αν θες μονο πολη επιλεγεις καποιο πολυ μικρο και οικονομικο αν θελεις και ταξιδια πας σε κατι πιο μεγαλο και με πολλα αλογα Αν εισαι γκαζιαρης κοιτας και αν στριβει το αυτοκινητο κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 καλα υπερβολικα φτηνο δεν το λες κιολας αυτην την εποχη και για τα κυβικα του και του 2004 πχ και βαριεμαι να ψαξω αναλυτικα http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2097733/ Eχω μεινει πισω λοιπον..Δεν ηξερα ποσο πολυ ξεφτυλιστηκαν οι τιμες στα μεταχειρισμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Eχω μεινει πισω λοιπον..Δεν ηξερα ποσο πολυ ξεφτυλιστηκαν οι τιμες στα μεταχειρισμενα αν δεν κανω λαθος δεν μενεις ελλαδα οποτε λογικο.πλεων οτι εχει αλογα καει βενζινη και υψηλα τελη τα σκοτωνουν παραδειγμα οσο πουλησα το οικονομικο 1200 αρακι μου με τα ιδια λεφτα επαιρνα διλιτρο γενικα ειναι καλη εποχη για αγορα καλου αυτοκινητου σε εξευτελιστικη τιμη, εις βαρος του πονου του αλλου βεβαια αλλα τι να κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Η εξατμιση το φιμε και τα bodykit δεν ειναι καγκουρια φιλε μου.ειναι γουστα του καθενος και οτι θελει κανει.. συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου. ειδικά αν είναι φίατ uno και κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisible07 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου. ειδικά αν είναι φίατ uno και κάτω. Δεν καταλαβαίνω πιο είναι το κόμπλεξ σου φίλε μου για το χ αυτοκίνητο και το θεωρείς καγκούρικο...Όταν βγήκε το uno ήταν άπιαστο όνειρο για πολλούς και είναι αυτοκίνητο με ιστορία και για την επόχη του πολύ μπροστά (δεν είμαι κάτοχος uno).. Άλλα το έχεις πάρει το θέμα ότι αυτοκίνητα είναι μόνο audi,bmw,mercedes και πάνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FedonasP Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Τα κλιο και τα ιμπιζα ειναι για τους καγκουρες και τους μικρομεσαιους, τα μερτσεντε ειναι ακριβα, με το ζορι audi δηλαδη φιλε Σωκρατες? Α και που ειστε. Ibiza cupra 1.8T μοντελο 2004, 52000 χιλιομετρα ατρακαριστο, με βιβλιο σερβις, 8000 ευρω. Για τους μικρομεσαιους καγκουρες. Οι αλλοι δωστε τα για ενα αουντι, εγγυηση... http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2386938/ (Αν εμενα Ελλαδα θα το ειχα χτυπησει χθες ομως, αφου το πηγαινα σε κανα δικο μου μηχανικο και φαναρτζη να το τσεκαρουν και επαιρνα το οκ). Και btw επειδη μου φαινεται παραλογα χαμηλη η τιμη μη με κυνηγησει κανεις αν τυχον δεν ειναι αυτο που φαινεται το θεμα, γιατι οπως και να χει λιγη καχυποψια την εχω διαβαζοντας το κειμενο και βλεποντας την τιμη. την περιγραφη την διαβασε κανενας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα