lary7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Σωστά όσα λες lary7, αλλά μια διόρθωση: λάδια καίει ο 1.4 με τα 101 PS, όχι ο μικρός. Αυτόν τον φορούσαν τα Polo που είχαν το badge "16V" από πίσω. Και οι δύο κινητήρες ήταν 16V βέβαια, απλά μόνο ο 101 PS είχε το σηματάκι από πίσω. Μια χαρα καιει και ο μικρος σου το λεω απο πρωτο χερι. Στην μια κοπελα φιλη μου εβαλαν ποιο χοντρα λαδια και μειωθηκε, στον αλλο φιλο του αλλαξαν μηχανη ενω στον τριτο φιλο ολοκληρο το αυτοκινητο..... Και μιλαω παντα για τα 75ps και στις 3 περιπτωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Wait a sec, σίγουρα μιλάμε για την ίδια γενιά; Εγώ λέω για τα 9N/9N3 (αυτό που έχω κι εγώ δηλαδή). Στο VW Club καθώς και σε άλλα fora ακούγονται αυτά που έγραψα, ότι δηλαδή το πρόβλημα με τα λάδια το έχει ο 1.4 με τα 101 PS. Ή έτυχες στην περίπτωση (άλλωστε το πιο «διάσημο» λάδι για αυτό το μοτέρ είναι 5W30) ή μιλάμε γι άλλο κινητήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Wait a sec, σίγουρα μιλάμε για την ίδια γενιά; Εγώ λέω για τα 9N/9N3 (αυτό που έχω κι εγώ δηλαδή). Στο VW Club καθώς και σε άλλα fora ακούγονται αυτά που έγραψα, ότι δηλαδή το πρόβλημα με τα λάδια το έχει ο 1.4 με τα 101 PS. Ή έτυχες στην περίπτωση (άλλωστε το πιο «διάσημο» λάδι για αυτό το μοτέρ είναι 5W30) ή μιλάμε γι άλλο κινητήρα. Μιλαμε για 2 αμαξια 9Ν του 2004 περιπου και ενα του κολητου μου 9Ν3 του 2007-8. ΤΟ πρωτο μαλιστα εκαιγε τοσο πολυ που καθε 2500-3000 αναβε λαμπακι και κατεβαινε η φιλη μου με το 10 ποντο και συπμληρωνε λαδια....Παντως 5-30 στο δικο μου FSI και καταναλωση λαδιου ανυπαρκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis123 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Καμια γνώμη για Mini Cooper S υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 για τα λεφτά που διαθέτεις δε μπορώ να ακούω μιζέριες του στυλ μιτουμπισι κολτ, χοντα τζαζ, χιουντάι κουπέ και μια ζωή μικρομεσαίος... με κλειστά μάτια κοίτα κάτι τέτοιο 7,000 το πέρνεις άνετα.. και μιλάμε για audi. που τα 65,000 χλμ δεν είναι τίποτα. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2319389/ και γενικά μπορείς να βρεις πολλά καλά αυτοκίνητα σε τούμπανο κατάσταση και όχι μπρίκια. υπαρχουν κατι Mercedes 2.000 με 9.000 ευρω παρε αυτα ..και αμα σου παθει καμμια βλαβη αντε παρε ανταλλακτικα και ελα πες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καμια γνώμη για Mini Cooper S υπάρχει; ψηλε μου ξεφυγες.. δεν θα βγαινεις απο βενζινες..(+οτι τα ποιο πολλα ειναι ξεσκισμενα.)(εκτος αμα βρεις απο καμμια κοπελα η μπαρμπα.) Επεξ/σία 26 Απριλίου 2012 από Snoob Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) ψηλε μου ξεφυγες.. δεν θα βγαινεις απο βενζινες..(+οτι τα ποιο πολλα ειναι ξεσκισμενα.)(εκτος αμα βρεις απο καμμια κοπελα η μπαρμπα.) Εντάξει η βενζίνα δεν με απασχολεί πολύ. Δεν θα κάνω και τα Πολλά χιλιόμετρα, μέσα στην πόλη θα κινούμε κυρίως. Όταν λές ξεσκισμένα? Ένα που βρήκα είμαι με 50000χλμ περίπου(αλλά δεν ξέρω αν το είχε άντρα; ή γυναίκα). Τι ξέσκισμα μπορεί να έχει; ) Επεξ/σία 26 Απριλίου 2012 από Snoob Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Εντάξει η βενζίνα δεν με απασχολεί πολύ. Δεν θα κάνω και τα Πολλά χιλιόμετρα, μέσα στην πόλη θα κινούμε κυρίως. Όταν λές ξεσκισμένα? Ένα που βρήκα είμαι με 50000χλμ περίπου(αλλά δεν ξέρω αν το είχε άντρα; ή γυναίκα). Τι ξέσκισμα μπορεί να έχει; Τότε καίει το πιο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Παρακαλώ να σταματήσουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις. Μπορείτε να εκφράσετε τη διαφωνία ή τη συμφωνία σας με τις προτάσεις που ακούγονται χωρίς χαρακτηρισμούς για τους συνομιλητές σας. Καλή συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 ^ok υπαρχουν κατι Mercedes 2.000 με 9.000 ευρω παρε αυτα ..και αμα σου παθει καμμια βλαβη αντε παρε ανταλλακτικα και ελα πες μου. καλησπέρα φίλε μου. θεωρώ ότι το παράδειγμά σου είναι λίγο ατυχές, γιατί η μερτσετνέ που προτείνεις όντως έχει ένα μεγάλο κόστος σε αντίθεση με αυτό που αναφέρω εγώ. Δεν λέω λόγια του αέρα, μιλάω τεκμηριομένα απο προσωπική μου εμπειρία. Και όχι, δεν το λέω γιατί θέλω να πουλήσω το συγκεκριμένο αμάξι ούτε βγάζω μίζες απο κάποιο συνεργείο.Προτιμώ να το κάνω κοτέτσι παρά να το πουλήσω τέτοιο αμάξι. Σε ευχαριστώ πολύ για τη γνώμη σου, ελπίζω σε μία επικοδομιτική κουβέντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Τα κλιο και τα ιμπιζα ειναι για τους καγκουρες και τους μικρομεσαιους, τα μερτσεντε ειναι ακριβα, με το ζορι audi δηλαδη φιλε Σωκρατες? Α και που ειστε. Ibiza cupra 1.8T μοντελο 2004, 52000 χιλιομετρα ατρακαριστο, με βιβλιο σερβις, 8000 ευρω. Για τους μικρομεσαιους καγκουρες. Οι αλλοι δωστε τα για ενα αουντι, εγγυηση... http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2386938/ (Αν εμενα Ελλαδα θα το ειχα χτυπησει χθες ομως, αφου το πηγαινα σε κανα δικο μου μηχανικο και φαναρτζη να το τσεκαρουν και επαιρνα το οκ). Και btw επειδη μου φαινεται παραλογα χαμηλη η τιμη μη με κυνηγησει κανεις αν τυχον δεν ειναι αυτο που φαινεται το θεμα, γιατι οπως και να χει λιγη καχυποψια την εχω διαβαζοντας το κειμενο και βλεποντας την τιμη. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2012 από MiDi_MiLiZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 με το ζόρι ούτε παντριά. η καγκουρά πάντως εξαρτάται από πολλούς παράγοντες για να βγει το σύνολο. πχ. spoiler, Φιμέ τζάμι ξεθοριασμένο, αεροτομές, εξατμίσεις, σαμπ γουφερ και να βαράει. μαλί φράχτης ο οδηγός, τζιν χαμηλομάσχαλο, κτλ κτλ όλα αυτά και σε bentley να τα βέλεις, θα την κάνεις καγκούρικη. Απλά συνηθήζεται να τα βλέπεις σε ένα Peugeot rallie παρά σε ένα bmw116. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapws Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Ναι γιατί βλέπεις καθημερινά 10άδες 106 με όλων των ειδών ανθρώπους μέσα ενώ 116 αν θα δεις μια ντουζίνα θα πρέπει να το γράψεις στο ημερολόγιο σου ως κάτι το πρωτοφανές. Αλήθεια το ότι έχεις "σκαλώσει" με μία μόνο εταιρία και όλοι προσπαθούν να σου "αντιταθούν" γι αυτό σου το κόλλημα δεν σε παραξενεύει ; No offence, απλά προχωράω λίγο τη συζήτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 ας μην μιλησουμε για της bmw που πλεον της εχουν ακομα και αλβανοι φιλοι μας..Χωρις να υποννοω κατι ρατσιστικκο.. τεσπα.. Η εξατμιση το φιμε και τα bodykit δεν ειναι καγκουρια φιλε μου.ειναι γουστα του καθενος και οτι θελει κανει.. οπως καποιος θα παει και θα φτιαξει 1 τεραστιο σπιτι με τρελα πραγματα μεσα ετσι και ο αλλος που εχει χομπυ τον μηχανοκινητο αθλητισμο θα ασχοληθει με το αυτοκινητο του.και σποιλερ και αεροτομες και εξατμισεις και φιμε τζαμια. P.S τα φιμε τζαμια ακα αντιλιακες μεμβρανες εχουνε τον σκοπο τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Τα κλιο και τα ιμπιζα ειναι για τους καγκουρες και τους μικρομεσαιους, τα μερτσεντε ειναι ακριβα, με το ζορι audi δηλαδη φιλε Σωκρατες? Α και που ειστε. Ibiza cupra 1.8T μοντελο 2004, 52000 χιλιομετρα ατρακαριστο, με βιβλιο σερβις, 8000 ευρω. Για τους μικρομεσαιους καγκουρες. Οι αλλοι δωστε τα για ενα αουντι, εγγυηση... http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2386938/ (Αν εμενα Ελλαδα θα το ειχα χτυπησει χθες ομως, αφου το πηγαινα σε κανα δικο μου μηχανικο και φαναρτζη να το τσεκαρουν και επαιρνα το οκ). Και btw επειδη μου φαινεται παραλογα χαμηλη η τιμη μη με κυνηγησει κανεις αν τυχον δεν ειναι αυτο που φαινεται το θεμα, γιατι οπως και να χει λιγη καχυποψια την εχω διαβαζοντας το κειμενο και βλεποντας την τιμη. καλα υπερβολικα φτηνο δεν το λες κιολας αυτην την εποχη και για τα κυβικα του και του 2004 πχ και βαριεμαι να ψαξω αναλυτικα http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2097733/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα