leonidasgr2003 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 γεια σας, έχω το crypto redi 25 το οποίο δέχεται usb για να γράφω ταινίες , σειρές κλπ απο την τηλεόραση. τα αρχεία τα αποθηκεύει σε μορφή ALIDVR ή .dvr όταν βάζω 1 αρχείο ταινίας απο τον Η/Υ στο usb δεν το βρίσκω στο μενού του αποκωδικοποιητή όπως όταν βρίσκω τις εγγραφές που έκανα απο την TV. πρεπει να μετατρέψω την ταινία και σε τι μορφή ? υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει τη δουλειά; (να το έχετε δοκιμάσει γιατί έψαξα στο google και δε με βοήθησαν αυτά που βρήκα) ευχαριστώ
shodan Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 παίζει ταινίες αυτός..; Ή μόνο mp3 και φωτο; Και απαντώ μόνος μου. Δεν παίζει ταινίες αυτός και δεν γνωρίζω προσωπικά προγράμμα για τις μετατρεψεις σε DVR πχ αφου μόνο αυτο διαβάζει. Γιατι δεν πήρες τον 210 που παίζει σχεδόν τα πάντα ή έστω τον mp 40; Sent from my iPhone using Insomnia
Lost1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Ανάλυση Video 480i, 576iRecording Format Video: pvr (MPEG2/MPEG4), mpg (MPEG2) Απο την στιγμη που οτι γραφεις απο την Tv το παιζει , αν μετατρεψεις ενα video σε mpg θα το παιξει ... Πρεπει επιλεξεις απο το crypto να γραφει σε mpg , να γραψεις κατι απο την tv και να βαλεις στο pc το usb και με καποιο προγραμμα να δεις ολες τις "πληροφοριες" του αρχειου ... Με καποιο converter θα μετατρεψεις ενα κομματι απο καποια ταινια σε .mpg (mpeg2) στα ιδια χαρακτηριστικα με το αρχειο που εκανες εγραφη απο την tv και θα δεις αν το παιζει ... Μπορει να εχεις περιορισμους στην διαρκεια της ταινιας , και να πρεπει να την χωριζεις σε κομματια ...
TheELF Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Απο την στιγμη που οτι γραφεις απο την Tv το παιζει , αν μετατρεψεις ενα video σε mpg θα το παιξει ... Πρεπει επιλεξεις απο το crypto να γραφει σε mpg , να γραψεις κατι απο την tv και να βαλεις στο pc το usb και με καποιο προγραμμα να δεις ολες τις "πληροφοριες" του αρχειου ... Με καποιο converter θα μετατρεψεις ενα κομματι απο καποια ταινια σε .mpg (mpeg2) στα ιδια χαρακτηριστικα με το αρχειο που εκανες εγραφη απο την tv και θα δεις αν το παιζει ... Μπορει να εχεις περιορισμους στην διαρκεια της ταινιας , και να πρεπει να την χωριζεις σε κομματια ... Δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα,ναι μεν είναι Mpeg αλλά είναι σε ένα φορμάτ που είναι εντελώς άσχετο με οποιοδήποτε στάνταρ. Λεωνίδα αν θέλεις στείλε παράκληση στον parsifal να φτιάξει αυτό το προγραμματικά και στην όπισθεν(αν γίνεται) http://www.insomnia.gr/topic/434876-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%ae-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf%cf%85-dvr-%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%b1%cf%84%cf%8c-%ce%b3%ce%b9/page__view__findpost__p__4541432
Lost1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Εγω δεν βλεπω καμια δυσκολια παντος ... Ξεχνα το .pvr πες οτι η συσκευη διαβαζει/γραφει .mpg ...
leonidasgr2003 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 δεν τα βρίσκει... διαβάσει μόνο φωτογραφίες .jpg kai mp3
Lost1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δεν ξερω τι menu εχεις , αλλα για να παιξει το .mpg , πρεπει να πας στο menu που βλεπεις μια ταινια που εχεις γραψει απο την tv ... Δεν εχει την δυνατοτητα να παιξει μια ταινια , βαζεις ενα αρχειο .mpg στο usb , για να νομιζει οτι ειναι εγραφη απο την tv και να το παιξει ... Για να γινει αυτο οπως ειπα παραπανω το αρχειο που θα βαλεις στο usb , πρεπει να εχει τα ιδια χαρακτηριστικα , με τα αρχειο που γραφει στο usb οταν κανει εγραφη μιας ταινιας απο την tv ... Δηλαδη δεν κανει οποιοδηποτε .mpg αρχειο ... Στην ουσια πας να ξενεγαλασεις το μηχανημα οτι αυτο που βλεπει/προσπαθει να παιξει ειναι αρχειο απο την εγραφη που εκανε απο την Tv ...
leonidasgr2003 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 δηλαδή να βάλω πρόγραμμα να βρει τα χαρακτηριστικά και μετά να βρω πρόγραμμα που να μπορεί να ρυθμίσει την ταινία με αυτά τα χαρακτηριστικά και αν θα παίξει και αν θα έχει καλή ανάλυση στην 22' οθόνη συγκριτικά με τη 15αρα του λάπτοπ... μόνο και μόνο που το σκέφτομαι τσαμπα κόπος μάλλον θα τις βλέπω στο λάπτοπ να τελειώνω ...
shodan Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Εγω επιμένω, αν το αγορασες πρόσφατα πήγαινε το πίσω και πάρε το 210 που παίζει πρακτικά τα πάντα αντί να μπεις στην όλη διαδικασία με αμφιβολα αποτελέσματα. Sent from my iPhone using Insomnia
leonidasgr2003 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Εγω επιμένω, αν το αγορασες πρόσφατα πήγαινε το πίσω και πάρε το 210 που παίζει πρακτικά τα πάντα αντί να μπεις στην όλη διαδικασία με αμφιβολα αποτελέσματα. Sent from my iPhone using Insomnia το εχω 1 χρόνο σχεδόν.. είναι πρακτικό γιατί κολλάει πανω στην οθόνη κ δεν έχω και κάτι αλλο έξτρα να πιάνει χώρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα