Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα..!Σημερα παρελαβα το νεο μου λαπτοπ dell inspiron.!

Πρωτη φορα περνω τετοιο λαπτοπ και θα ηθελα την βοηθεια σας..!

Ακολουθησα κανονικα τις οδηγιες εγκατεστησα τα win7 μετα εγραψα 3 dvd αντιγραφων ασφαλειας.!και ηθελα να ρωτησω αυτα τα 3dvd ειναι τα win7 ? αν θελω να κανω ενα φορματ αυριο μεθαυριο αυτα θα βαλω μεσα?

2ον το λαπτοπ ψιλοσερνετε απο τις πολλες βλακιες που εχει μεσα υποθετω...λετε να τον κανω φορματ και να βαλω μεσα μονο τα win και οχι τις αλλες βλακιες που εχει.?

3ον αν κανω φορματ χανετε η εγγυηση?

και τελευταιο μου βγαζει ενα μνμ συνεχεια "εναλλαξιμα γραφικα" Η εφαρμοχη intelcontrolcenter.exe χρησιμοποιει γαρφικα εδ η/και βιντεο αλλα δεν συνδεεται επι του παροντος με συγκεκριμενο επεξεργαστη γραφικων...τι ειναι απλι αυτο??

Δημοσ.

Συνήθως στα dvd που δημιουργείς περνάνε τα win με τους drivers και κάποια προγράμματα του κατασκευαστή.

Αν θελήσεις να κάνεις φορμάτ ή αυτά θα βάλεις μέσα ή θα δεις στο μάνιουαλ ποιο κουμπι κατά την εκκίνηση θα πατήσεις για να το κάνεις μέσα από το σκληρό.

Μόνον τα win από τον σκληρό ή από τα δισκάκια που δημιούργησες δεν ξέρω αν μπορείς να τα περάσεις. Πιθανόν να τα περνάει μαζί με τα προγράμματα του κατασκευαστή.

Δες ποια έκδοση win έχεις, κατέβασή την από το site της microsoft (αν δεν κάνω λάθος) και όταν ζητήσει κωδικό δώσε αυτόν που υπάρχει κάτω από τον φορητό. Δεν ξέρω αν θα πετύχει γιατί τα win είναι oem ή κάτι τέτοιο. :-D

Δημοσ.

μα δεν θελω να βαλω τα ιδια τα win γιατι μαλλον απο τα πολλα προγραμματα που εχει πρεπει να κρεμαει το συστημα...ειναι λογικο καινουργιο λαπτοπ να κολλαει τοσο πολυ..??ξερεις αν χανετε η εγγύηση τελικα?

Δημοσ.

Δωσε ενα Link απο το λαπτοπ σου ...

Το μηνυμα που σου βγαζει ειναι γιατι εχεις onboard γραφικα και για οικονιμια δεν χρησιμοποιει την καρτα γραφικων ...

Απο την στιγμη που κολαει συνεχεια και το αγορασες σημερα , παρε τηλ το καταστημα που το αγορασες ...

Δεν χανεις την εγγυηση αν κανεις format , αλλα θα χασεις το recovery partition (αν εχει) ...

Δημοσ.

το προηγουμενο ηταν πολυ χειροτερο απο αυτο και δεν κρεμαει αυτο κρεμαει συχνα...

το λαπτοπ ειναι αυτο και εχει ξεχωριστη καρτα γραφικων...

Link

Δημοσ.

λοιπον φιλε μου.Εχουμε και λεμε.

Πετα απο μεσα οτιδηποτε εχει της dell περα απο το product activation και το stage remote αν δεν το χρειαζεσαι

απο κει και περα

επειδη ο i3 εχει ενσωματωμενα γραφικα σε ρωταει καθε φορα με ποια καρτα γραφικων θες να τρεξουν οι εφαρμογες.

Αν δεν θες καθολου την ενσωματωμενη αλλα την 6470,κανε δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας σου κ πατα ιδιοτητες γραφικων-> ισχυς->μεθοδος εναλλαξιμων γραφικων και επελεγε τη δευτερη επιλογη.Ετσι καθε εφαρμογη δεν θα σε ρωταει με ποια γραφικα να τρεξει.

οταν το βγαζεις απο το ρευμα θα σε ρωταει αν θες να γυρισει στα ενσωματωμενα γραφικα για εξοικονομηση ενεργειας.

μιας κ εχω dell N5110 με i5 κ 6470 σε πληροφορω οτι τα ενσωματωμενα γραφικα κανουν ΑΨΟΓΑ τη δουλεια τους για 1080p ταινιες και οτιδηποτε αλλο περα απο παιχνιδια.Απο κει και περα η επιλογη ειναι δικη σου.

Οτιδηποτε αλλο ρωτησε με!

Δημοσ.

[...]

Δεν χανεις την εγγυηση αν κανεις format , αλλα θα χασεις το recovery partition (αν εχει) ...

Πως το ξερεις;

Δημοσ.

Η εγγυηση δεν καλυπτει το λειτουργικο ...

Νομιζω πως η εγγυηση δεν καλυπτει προβληματα που αφορουν το λειτουργικο. Πχ ιος η κολλανε τα svista. Αν καει ο επεξεργαστης και εχεις σβησει το recovery partition τι σχεση εχει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...