ektor7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μετά από τραυματικές εμπειρίες μιάμισης δεκαετίας με windows και πενταετία με windows mobile, έχω απορία: άλλαξε κάτι με τα windows phone σε βάθος χρόνου; Αντέχουν στον χρόνο με > 150 προγράμματα ή θέλουν το κλασικό format; Έχουν διαφορετική νοοτροπία από τα desktop / mobile windows; Στον υπολογιστή έχω πάνω από 300 προγράμματα (χωρίς format από Ιούλιο 2007 και με αναβαθμίσεις) και στο iOS > 150 χωρίς κιχ (μία φορά ένα πρόγραμμα δεν έκανε εγκατάσταση και έκλεισα τα υπόλοιπα για να ελευθερωθεί η μνήμη) Εν ετη windows 7&ssd,ποιος κανει φορματ γιατι εχει πολλα προγραμματα εγκατεστημενα???
disqualified Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Πόσα προγράμματα έχεις εγκαταστήσει συνολικά; (ακόμη και αν τώρα τα απεγκατέστησες) Πολύ φοβάμαι ότι έχουν και registry οπότε δεν ξέρω αν πράγματι αντέχουν στον χρόνο. Βέβαια με το market ίσως ελέγχουν τους απρόσεκτους. βγαλε εντελως απ το μυαλο σου τα windwos οταν μιλας για windows phone. Εγω σιγουρα εχω εγκαταστησει απεγκαταστησει πανω απο 100 εφαρμογες στο windows phone μου. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα μετα απο 1 χρονο που πλησιαζει. Παντως αν σε φοβιζει τοσο η registry μπορω να σου πω οτι εχω και vista (το χειροτερο οπως λενε μερικοι ειδικα αυτοι που δεν τα εχουν χρησιμοποιησει και σιγουρα εχει registry) σε laptop αγορασμενο το καλοκαιρι του 2007 και αυτη τη στιγμη εχω σιγουρα 200 φακελους στο program files δεν εχει χρειαστει να κανω ποτε format και λειτουργει μια χαρα. Ασχετο με το θεμα απλα μια χαριτωμενη προσθηκη, δε θελω να σε πεισω δηλαδη να ξαναγυρισεις σε windows
clav Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 @disqualified Ευχαριστώ που μου έλυσες την απορία. Διαφωνώ με την προσθήκη σου στα desktop. Με Windows desktop (XP, Vista, 7) αναγκάζομαι να έχω επαφή περιστασιακά και δεν βλέπω καμμία αλλαγή προς το «ελαφρύτερο». Το χαρακτηριστικό «χρούτσου-χρούτσου» ακόμη υπάρχει. Το θετικό τους είναι η απουσία μπλε οθόνης απο Vista και έπειτα, αλλά δεν έτυχε να τα ζορίσω. Κανένα browser θα ανοίξω. Αν έβγαζαν μπλε οθόνη και σε browser καήκαμε @ektor7 Ο λόγος που τα βλέπεις «απροβλημάτιστα» είναι ότι τα μηχανήματα έχουν γίνει «τέρατα» απόδοσης (σε μνήμη και επεξεργαστή) και δεν καταλαβαίνουν από αδηφάγες απαιτήσεις. Τα 3 μηχανήματα με windows που ακουμπάω περιστασιακά δεν έχει κανένα SSD. Σίγουρα η εξέλιξη της τεχνολογίας θα κάνει την Microsoft λειτουργική σε βάθος χρόνου.
ektor7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 @disqualified Ευχαριστώ που μου έλυσες την απορία. Διαφωνώ με την προσθήκη σου στα desktop. Με Windows desktop (XP, Vista, 7) αναγκάζομαι να έχω επαφή περιστασιακά και δεν βλέπω καμμία αλλαγή προς το «ελαφρύτερο». Το χαρακτηριστικό «χρούτσου-χρούτσου» ακόμη υπάρχει. Το θετικό τους είναι η απουσία μπλε οθόνης απο Vista και έπειτα, αλλά δεν έτυχε να τα ζορίσω. Κανένα browser θα ανοίξω. Αν έβγαζαν μπλε οθόνη και σε browser καήκαμε @ektor7 Ο λόγος που τα βλέπεις «απροβλημάτιστα» είναι ότι τα μηχανήματα έχουν γίνει «τέρατα» απόδοσης (σε μνήμη και επεξεργαστή) και δεν καταλαβαίνουν από αδηφάγες απαιτήσεις. Τα 3 μηχανήματα με windows που ακουμπάω περιστασιακά δεν έχει κανένα SSD. Σίγουρα η εξέλιξη της τεχνολογίας θα κάνει την Microsoft λειτουργική σε βάθος χρόνου. Δεν εχω μονο τα 2 pc τις υπογραφης μου,που ειναι τουμπανακια! Χρησημοποιω παρα πολυ και το hp tx2(2009) που δε μπορει να το χαρακτηρισει καποιος,σαν high end συστημα,αλλα low low end,ακομη κ το καιρο που πρωτο κυκλοφορισε(2008)! Και με βαση το συγκεκριμενο λαπτοπ,βγαζω τα συμπερασματα μου για τη αποδοση και των vista και των 7,οπως επισης τωρα δοκιμαζω πανω του και τα 8!
flik Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Εγώ έχω 30+ προγράμματα μέσα, και δεν είχα ούτε ένα force close ούτε restart (δεν το συζητώ καν για restart) ούτε κόλλημα κατα τη κλήση κτλ. Γενικά η σταθερότητα και το smoothness ξεπερνά το σχεδόν τέλειο ios. Μόνο τώρα στο lumia 800 υπάρχει ένα θέμα με την ένταση στο τελευταίο firmware αλλά έγινε μετά το oem update, δεν αφορά το mango. Αν το έχεις σε χαμηλή ένταση (πχ 10/30) και σε πάρει κάποιος, στο 1ο δευτερόλεπτο χτυπάει δυνατά (σαν 20/30 περίπου) και μετά πέφτει στο χαμηλωμένο. Αλλά αν το έχεις σχετικά δυνατά δεν υπάρχει αυτό το σκάλωμα.
clav Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δεν βρήκα sip VoIP πρόγραμμα ενώ χρησιμοποιώ σε windows mobile στο background (όσο γίνεται με την Microsoft) το portgo και sjphone. Και το Skype δεν δουλεύει στο background. Έχουν κάτι καλύτερο από android / iOS τα windows phone; @ektor7 και αυτό τέρας απόδοσης είναι. Εδώ και χρόνια τα μηχανήματα (από 2008 περίπου, ίσως και 2007) είναι τέρατα απόδοσης για ένα αδηφάγο λειτουργικό σύστημα. @flik 30 είναι πολύ λίγα. Μου έλυσε την απορία ο disqualified.
ektor7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 @ektor7 και αυτό τέρας απόδοσης είναι. Εδώ και χρόνια τα μηχανήματα (από 2008 περίπου, ίσως και 2007) είναι τέρατα απόδοσης για ένα αδηφάγο λειτουργικό σύστημα. Οποταν απο τη στιγμη που τρεχουν τοσο καλα,μηχανηματα 5χρονων σε περιβαλλο windows 7 και να μπορει να αξιοποιει πληρως ολες τις δυνατοτητες που του προσφερει ενα τουμπανομηχανημα του 2012,τι αλλο θες απο ενα λογισμικο?!Για να πεις οτι ειναι πετυχυμενο?! Και γι'αυτο μιλησα για ετη windows 7,ποιος κανει φορματ επειδη εχει πολλα προγραμματα εγκατεστημενα!
ektor7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 pebkac... Σωστα!Δε ξερω γιατι ξεχασα οτι υπαρχει και αυτος ο παραγοντας!
Panagiotis32 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μ'αυτες τις τιμες αγαπητη Νοκια και Windows, sorry αλλα δεν πατε πουθενα! Συμφωνω παντως με τους προλαλήσαντες οτι στο design το lumia ειναι πανέμορφο!
Nihilist Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ειληκρινά δεν ήθελα να γίνει τόση φασαρία στο forum για το ραδιόφωνο Αλλά να ξέρετε ένας απλός χρήστης είμαι. Και σαν χρήστης τα χρήματά μου θέλω να πιάνουν τόπο. Γιατί να μην έχω ραδιόφωνο όταν βγαίνω έξω για τζόκινγκ; Τόσο κακό είναι; Γιατί κάτι που μου το δίνει (αναφορά παράδοσης) ένα κινητό που κοστίζει 30€ μην μου το δίνει ένα άλλο που κάνει 600 ή 700 και εγώ να είμαι περήφανος για αυτήν μου την αγορά; Γιατί θα πρέπει να ρωτήσω την μαμά αν θέλω να ακούσω ένα τραγούδι που έτυχε να είναι για κάποιους όχι τόσο νόμιμο; Γιατί θα πρέπει η μαμά να έχει πρόσβαση σε λειτουργείες και ίδιότητες του κινητού μου,που εγώ ΔΕΝ έχω? (τουλάχιστον όχι αν δεν το ψάξω αρκετά) Μίλησα σαν χρήστης, ας μιλήσω και σαν άνθρωπος. Γιατί θα πρέπει να πληρώσω ένα μηνιάτικο σε μια εταιρεία όταν ξέρω ότι στο εργοστάσιό της οι εργάτες αυτοκτονούν και κοιμούνται σε άθλιες συνθήκες; http://monopressgr.wordpress.com/2012/03/17/foxconn-ipad-apple/ Γιατί η NOKIA που φτιάχνει τα προϊόντα της; Η Microsoft; H Sony; Σαφώς και πρέπει να έχουμε υπόψη τις συνθήκες στις οποίες δουλεύει το προλεταριάτο αλλά δεν αυτό για την apple είναι μονομερές αφού και άλλες πολλές εταιρίες κάνουν το ίδιο πράγμα. Αυτό το τελευταίο που κολαει; Και το διαβάζω συνέχεια τελευταία.. Τελικά η άγνοιά παει συνεφο. Όλα στην κινα φτιάχνονται, παρτε το χαμπάρι. Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει αυτό, παρε το κινητό σου (τώρα που το έμαθες ότι και αυτό στην κινα γινεται - και αν δεν γίνεται ολοκληρο, τα υλικα σχεδόν όλα εκεί φτιάχνονται ) και πετα το απο το παράθυρο. Αλλα στην πραγματικότητα δε σε ενδιαφέρει καθόλου, απλα προσπαθεις να αυτοεπιβεβαιωθεις ότι εσι έκανες τη σωστή επιλογή σε αντίθεση με τους υπόλοιπους. Τώρα που το έμαθες ότι κάνεις 100% λάθος στο παραπάνω, δε θα αλλαξει απολύτως τίποτε στις προτιμησεις σου. Στην πραγματικότητα δε σου καίγεται καρφι αν οι εργάτες που φτιάχνουν τα υλικα του κινητού σου αυτοκτονούν. Νομίζεις ότι σε ενδιαφέρει στην προσπάθειά σου να αποδείξεις ότι έχεις κανει ποιο έξυπνη επιλογή απ τους άλλους. Και δεν αναφέρομαι ειδικά σε εσένα, αλλα σε ολους με το ιδιο ανύπαρκτο επιχείρημά. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Ακριβώς.Λούμπεν προλεταριάτο.
fuku Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Απο τα πιο όμορφα κινητα που έχω πιάσει τα τελευταία 3 χρόνια..όσο για τα WP εχει ακόμα πολυ δρόμο για να ανταγωνιστεί τα IOS/ANDROID
getty Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Πάντως η ενσωμάτωση του skype στα windows 8 σίγουρα θα έχει ενοχλήσει πολύ τους παρόχους. Με μεγάλα πακέτα internet έχουν αυτόματα έχουν χάσει τρελά λεφτά από τους WP users.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα