Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είναι ανθρώπινο ότι όποιος έδωσε 600 ευρώ για κινητό δεν πρόκειται με τίποτα να παραδεχτεί ότι αυτό που αγόρασε κάνει τα ίδια (και λιγότερα) με ένα κινητό των 150 ευρώ.

Οπότε θα λέει ότι τα πλαστικά είναι χειρότερα και ότι η αφή στο τζάμι δεν συγκρίνεται. Βέβαια οι περισσότεροι με κινητά 600 ευρώ το έχουν σε θήκη σιλικόνης και με ζελατίνα ... και τρέμουν μήπως πέσει και πάνε στα σκουπίδια τα 600 ευρώ! :mrgreen:

Δε θέλω να γίνω εριστικός αλλα με τις παπαριες που διαβάζω δε θα το αποφύγω. Για αυτό χρεοκόπησαμε.. Με τέτοια μυαλά.. Αμα ορισμενοι δε μπορείτε να ξεχωρίσετε τη διαφορα ενος ακριβου απο ένα φθηνο κινητό και τα θεωρητε ιδία, μάλλον σε ψυχίατρο πρέπει να πατε να λύσετε τα ψυχολογικά σας προβλήματά. Αυτό ξεπερνάει κατά πολυ τα ορια του ασχέτου και ανοικει κυριολεκτικά στο ψυχοπαθολογικό επιπεδο, και συγκεκριμενα των νευρώσεων. Δωξα το θεω ορισμένοι απο εμάς έχουμε και των 2 κατηγοριών.

Τώρα αμα έχεις εσι καβούρια στην τσεπη είναι δικο σου πρόβλημα. Οσα δε φτάνει η αλεπού... Οποίος δεν έχει λεφτά παίρνει κάτι οικονομικότερο και δεν κοροιδευει οποίον παίρνει κάτι καλυτερο.

Α , και συγνώμη. Έχεις δίκιο τα πλαστικά του blade είναι καλύτερα των samsung, sony, nokia, iphone. Όπως και η οθόνη εξαιρετικής ποιότητας. Καμία σχεση με τις ανωτέρω μπσκατελες. Οσο για την αυτονομια και ταχύτητα.... δεν εχω λογια. Τελικά καλύτερό είναι το blade πανέξυπνε. Εκεί μεινε και ασε ένας τους μαλακές να μας κοροϊδεύουν.

Επίσης οι στατιστικές λενε ότι το 90-95% οσων πηρε κινητό των 600€ ξαναπαίρνει στην ιδία τιμη. Τουλάχιστον σε μη χρεοκοπημενες χωρες.

Αφού κάνανε λάθος και τους κοροιδεψανε, γιατί επαναλαμβάνουν το ιδιο λάθος; Έχεις καμία εξήγησή και για αυτό πανεξυπνε;

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν μπορω να καταλάβω πως κάποια άτομα λένε την άποψη τους για το lumia 800 και για το λειτουργικό τους windows phone mango χωρίς να το έχουν πιάσει στα χέρια τους.....εγω ένα έχω να πω...ήμουν κάτοχος android κινητο, το Xperia arc και όταν πήγα στο lumia 800 είδα μια τεράστια διαφορα σε πολλα πράγματα που ειλικρινά βαριεμαι να κάτσω να τα γράψω....προσωπικά η γνώμη μου είναι ότι τα windows phone κινητά είναι καλύτερα απο τα android......και μη μου πει κανείς για το androidmarket γιατι το έχουν κάνει χειρότερο και απο το ovi με τις χιλιάδες εφαρμογες που είναι για κλάματα.....όσο για το lumia 800 είναι πανέμορφο κινητο με παρα πολυ καλη ποιότητα κατασκευής και όχι σαν τις πλαστικουρες της Samsung...........

Όσο για τις τιμές και εγω πιστεύω ότι 670€ για το iPhone και τα 500€ για τα άλλα είναι παρα πολλα λεφτα στις μέρες μας αλλά πιστεύω οτι μπορει κάποιος να τα τσιμπήσει σε χαμηλότερες τιμές μετα απο κανά 2 μήνες.......

Δημοσ.

Αφού κάνανε λάθος και τους κοροιδεψανε, γιατί επαναλαμβάνουν το ιδιο λάθος; Έχεις καμία εξήγησή και για αυτό πανεξυπνε;

Αν ένας τέτοιος αγοράσει κινητό που είναι αρκετό για τη δουλειά του και όχι ακριβότερο, θα είναι σαν να παραδέχεται (στον εαυτό του) ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια που αγόραζε ακριβά κινητά έκανε λάθος που πετούσε τα λεφτά του.

Ε, οι περισσότεροι έχουν δυσκολία να παραδεχτούν τα λάθη τους! Προτιμούν να φαντάζονται ότι είναι καλύτερα τα πλαστικά και η αυτονομία. Και ότι το φτηνό κινητό χρειάζεται 0,576 δευτερόλεπτα, ενώ το δικό τους των 600 ευρώ κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά σε χρόνο ρεκόρ 0,575 δευτερόλεπτα. Εγώ βέβαια δεν έχω δει κανένα να βγάζει το κινητό από τη θήκη σιλικόνης και να χαϊδεύει το πλαστικό για να το ευχαριστηθεί, αλλά ίσως το κάνουν κρυφά σπίτι τους. Επίσης όλοι όσοι έχουν smartphone το φορτίζουν κάθε βράδυ, είτε είναι Blade, είτε είναι επίχρυσο 4S στολισμένο με διαμάντια.

Και βέβαια, υπάρχει και ακόμη μια μεγάλη κατηγορία ανθρώπων: αυτοί που τρώνε τις διαφημίσεις αμάσητες. Άλλωστε, ποιοι διαφημιστές χρυσοπληρώνονται; Αυτοί που πουλάνε πάγο στους Εσκιμώους!!!

ήμουν κάτοχος android κινητο, το Xperia arc και όταν πήγα στο lumia 800 είδα μια τεράστια διαφορα σε πολλα πράγματα που ειλικρινά βαριεμαι να κάτσω να τα γράψω....

Έγραψες ένα σωρό πράγματα, αλλά βαρέθηκες να γράψεις το πιο σημαντικό: ποια ήταν η τεράστια διαφορά που είδες στη δουλειά που κάνεις με το κινητό!!!

Από κει και πέρα, έχει η γυναίκα μου LG E900 (το αγόρασε στην προσφορά 200 ευρώ πέρσι) και απ' ότι είδα τα Windows Phone 7.5 είναι εξαιρετικά!!! Όμως δεν θα τα έλεγα καλύτερα ή χειρότερα από Android ή το iOS. Αν κάποιος πει το ένα ή το άλλο καλό θα ήταν να λέει και τους λόγους για να καταλαβαίνουμε τι εννοεί.

Δημοσ.

@Nikos δε θα το συνεχίσω γιατί δεν έχει κανένα νόημά. Μονο ένα θα σχολιάσω. Επειδη γραφεις με όλα φορτιζεις κάθε βραδύ. Με το blade, για τη χρηση που κάνω (υπερβολικα μεγαλη) φόρτιζα 3 φορές τη μερα.

Πρακτικά το κινητό είχε γίνει σταθερό καλωδιωμενο μόνιμα. Και πίστεψε με η συσκευή μου ήταν οσο δεν παει στημένη τέλεια. Ασχολουμε με smartphone οσο 1 στους 100 και λίγα λεω, ειδικά για τα τελευταία 2 χρονια. .Και αυτό χωρις oc που σου ερχόταν να το κοπανησεις στον τοίχο συγκριτικά με το sgs2. Αν κανείς oc που όντως βελτιώνεται αισθητά, παρε και 5 μπαταριές και αλλαζε σαν καραμπίνα

Αυτό πρακτικά για μενα σημαίνει ότι δεν ειχα κινητό.

Με την ιδία χρηση (και υστέρα απο πολυ ειδικά διαμορφωμένη rom) βγάζω τη μερα έστω και οριακά σε sgs2. Σε αυτό βοηθα απίστευτα η amoled αν ξέρεις να την αξιοποιήσεις.

Αυτό έχει τεραστία διάφορα.

. Η διαφορα ταχύτητας ειναι σαν να συγκρινεις porsche με scoda. (Underclocking στο sgs2 στα 600mhz οσο το blade δηλαδή, ειναι περίπου 500-700% γρηγορότερο σε ιδία συχνότητα . Βάλτο στα 1200 και κανε τον πολυ/σιασμο. Για να μη σου πω στα 1600..) Κατά τα υπολοιπα η διαφορα ταχύτητας ειναι στα δεκαδικά ψηφια όπως την παρουσιάζεις... Ανοιξε 3-4 βαριες σελίδες σε dolphin hd , και ελα να συζητήσουμε αν τις τρεχει και με τι ταχύτητα. Και δεν το λεω ως τεστ. Ειναι κοματι της καθημερινής μου χρησης.

Και εχω γραψει ένα σωρο καλα για το blade. Αλλα για την εποχη του, και με βάση την τιμη του. Σε σχεση με ακριβα κινητα, ειναι παιδικό παιχνιδι απο παζαρι, δεν υπάρχει η παραμικρή σύγκρισή.

Η απάντηση σου γιατί κάποιος ξαναπαίρνει ακριβό κινητό αφού τον πιάσανε κωτσο, με αφήνει αφωνο, αλλα δεν περίμενα και καμία διαφορετική.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Αν ένας τέτοιος αγοράσει κινητό που είναι αρκετό για τη δουλειά του και όχι ακριβότερο, θα είναι σαν να παραδέχεται (στον εαυτό του) ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια που αγόραζε ακριβά κινητά έκανε λάθος που πετούσε τα λεφτά του.

Ε, οι περισσότεροι έχουν δυσκολία να παραδεχτούν τα λάθη τους! Προτιμούν να φαντάζονται ότι είναι καλύτερα τα πλαστικά και η αυτονομία. Και ότι το φτηνό κινητό χρειάζεται 0,576 δευτερόλεπτα, ενώ το δικό τους των 600 ευρώ κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά σε χρόνο ρεκόρ 0,575 δευτερόλεπτα. Εγώ βέβαια δεν έχω δει κανένα να βγάζει το κινητό από τη θήκη σιλικόνης και να χαϊδεύει το πλαστικό για να το ευχαριστηθεί, αλλά ίσως το κάνουν κρυφά σπίτι τους. Επίσης όλοι όσοι έχουν smartphone το φορτίζουν κάθε βράδυ, είτε είναι Blade, είτε είναι επίχρυσο 4S στολισμένο με διαμάντια.

Λοιπον πριν το sgs2 ειχα το desire αγορασμενο και εκεινο 550 ευρω, τι θα μου προτεινες να παρω τωρα δηλαδη; Ενα πιο φθηνο; Το NeoV; Αλλα το Desire παραμενει καλυτερο απο το NeoV απο θεμα αποδοσης. Οχι φιλε μου πηγα σε SGS2 για το οποιο εσκασα οσα εσκασα αλλα θα μου βγαλει 1,5-2 χρονακια ανετα. Με τοσο χωρο και τετοιο CPU που και η samsung να σταματησει να μου δινει updates να μην εχω HW limitations και να περασω καποια αλλη ROM. Εσυ στο Blade μπορεις να βαλεις ICS;

Επισης πιστεψε με οι διαφορες στην ταχυτητα ειναι τεραστιες. Το scrolling στις σελιδες ειναι απιθανο, Η οθονη του απλα δεν υπαρχει (και μην ακουσω τις χαζομαρες περι μπλε και πρασινου γιατι οσοι τα λενε αυτα μαλλον το εχουν δει απο μακρια γιατι οταν το κοιτας στην ευθεια δεν βλεπεις ουτε μπλε ουτε πρασινο παρα μονο υπο μεγαλη γωνια), τρεχει τα παντα αψογα, και μου δινει αλλες εξτρα δυνατοτητες (HDMI, συμβατοτητα με πληκτρολογια και ποντικια BT) ωστε να μπορω να αραζω στην κρεββαταρα μου με το πληκτρολογιακι μου και να τα σερφαρω στην τηλεωραση, και να βλεπω τις ταινιαρες μου σε 1080p ασυρματα απο το κινητο στην TV. Οταν λοιπον μου λες οτι η διαφορα του blade ή του NeoV απο το sgs2 ειναι 0.001 ms στην ταχυτητα, ε τοτε μαλλον δεν εχεις πιασει ποτε sgs2.

Σχετικα με την θηκη, δεν ειχα ποτε θηκη για κανενα κινητο οσο και αν εκανε. Συγκεκριμενα πριν 5 μερες επεσε sgs2 φιλου στην κεφαλονια απο τον 1ο και δεν επαθε τιποτα περα απο ενα χτυπηματακι στην κατω αριστερη γωνια. Μπορει να ειναι πλαστικο αλλα ειναι παρα πολυ ανθεκτικο πλαστικο, αρκετα ελαστικο (η ελαστικοτητα το κανει πιο ανθεκτικο και απορροφαει κραδασμους), ουδεποτε το ενιωσα φθηνη κατασκευη. Οσων αφορα την εμφανιση του μου αρεσει, και μαλιστα πολυ για αυτο δεν το κρυβω μεσα σε θηκες και καλτσες. Το πηρα και για το design του και θελω να το βλεπω. Η ποιοτητα κατασκευης του μου το επιτρεπει αυτο. Α και με 1900mah μπαταριουλα που τσιμπησα μενει ανοιχτο με πολυ χρηση, απο τις 7 το πρωι μεχρι το επομενο μεσημερι.

Δημοσ.

Παιδιά, το κινητό είναι ένα εργαλείο που κάνει μια δουλειά. Τίποτα παραπάνω. Δεν είναι θρησκεία. Δεν είναι καν ομάδα ποδοσφαιρική.

Έχω ταμπλέτα Asus που την αναβάθμισα σε ICS και είδα μηδενική διαφορά. Δεν μπορώ να φανταστώ κανένα πλεονέκτημα στο blade με ICS. Με cyanogen δουλεύει άψογα, είναι γρήγορο, τρέχει τα πάντα, δεν κολλάει. Τι παραπάνω θα είχε με ICS; Θα γινόταν τα μενού μπλε;

Όσο για ταινίες στο κινητό, δεν θα έβλεπα ούτε αν ήταν 5 ίντσες. Εδώ το αποφεύγω και στην ταμπλέτα που έχει 10 ίντσες. Στη ταμπλέτα μόνο σε ταξίδια και αυτό πολύ σπάνια.

Και για να κλείσω, αρχικά μίλησα για επαγγελματίες. Ο επαγγελματίας θέλει να κάνει μια δουλειά. Κανείς από όσους απάντησαν δεν ανέφεραν έστω κι ένα συγκεκριμένο παράδειγμα χρήσης που να θέλει ακριβό κινητό. Γι αυτό συνεχίζω να πιστεύω ότι για τον επαγγελματία είναι υπεραρκετό και το κινητό των 200 ευρώ.

Άλλωστε σε λίγο θα βγάζουν κινητά με οκταπύρινους επεξεργαστές λες και πρόκειται κανείς να τρέξει σε αυτά simulation της NASA. Γιατί όχι, ας βγάλουν και 16πύρηνους! Μην νομίζετε όμως ότι έχουν οποιαδήποτε αληθινή χρησιμότητα εκτός από το μάρκετινγκ που μας παίρνει τα λεφτά!

Δημοσ.

Ο επαγγελματιας χρειάζεται word excell, σε μεγάλη οθόνη. 4.3 και πανω. Το galaxy note με τη μεγάλη οθόνη του πραγματικά κανει θραύση σε αυτή την κατηγορία.

Επειδή μου κάνει εντύπωση... υπάρχουν επαγγελματίες που ασχολούνται για επαγγελματικούς λόγους με διάβασμα και επεξεργασία word/excel σε κινητό;

Ίσως να είναι και άλλος ο τομέας που εργάζομαι αλλά δε μπορώ να διανοηθώ να δουλέψω σοβαρά on the move οτιδήποτε έχει να κάνει με excel/word. Μόνο αν είναι κάτι εξαιρετικά basic (ένα πολύ μικρό έγγραφο στο word για να δω τί λέει, ή εξαγωγή αποτελέσματος από κάποια συνάρτηση στο excel, κάτι άλλο δε μπορώ να σκεφτώ).

Προσωπικά θα προτιμήσω να βρω ένα τραπέζι με λίγη ησυχία και να χρησιμοποιήσω το laptop 1,000 φορές για αυτή τη δουλειά.

Δημοσ.

@NikosBruin και Manos Petrucci:

Καταρχάς να πω το οτι αν εσείς δε βλέπετε που διαφέρει ένα iphone 4s, και ένα lumia με το blade δε σημαίνει πως δεν το βλέπουν και οι άλλοι. Πάντως η αλήθεια είναι πως οι τιμές δεν πάνε αναλογικά με την χρηστικότητα φυσικά, αλλά διαφορές υπάρχουν. Δεν θα αναλύσω ποιες, πάνω κάτω έχω καλυφθεί απο τους προηγούμενους.

Βλέπω όμως οτι προσπαθείτε να το θέσετε σε ένα πλαίσιο ανρθώπινων αναγκών, δηλαδή αν είναι ανάγκη να έχεις πιο στιβαρό τηλέφωνο, καλύτερη ποιότητα εικόνας, 1000 φορές πιο smooth κτλ.

Τα κάνουν καλύτερα, σε ότι κάνουν αυτά. Όπως και μια καλή τηλεόραση δείχνει καλύτερα, όπως και ένας υπολογιστής είναι πιο ποιοτικός και πιο γρήγορος απο έναν άλλον, και όσοι τον δουλεύουν πολλές ώρες τα λίγα δευτερόλεπτα σε κάθε παράθυρο, ή το πόσο καλά είναι στο μάτι το λειτουργικό είναι σημαντικό κτλ. Όπως και δύο αυτοκίνητα, ένα mercedes με ένα fiat κάνουν την ίδια δουλειά, υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα.

Για να μην είναι offtopic, ο τίτλος είναι αρκετά παραπλανητικός, και εκτός αυτού, συνεχώς διαβάζω για τρελές πωλήσεις κυρίως του lumia 900.

Δημοσ.

Δεν θα αναλύσω ποιες, πάνω κάτω έχω καλυφθεί απο τους προηγούμενους.

Μα να το αναλύσεις. Να το αναλύσεις! Δεν καλύφθηκε από τους προηγούμενους!

Δημοσ.

@NikosBruin και Manos Petrucci:

Καταρχάς να πω το οτι αν εσείς δε βλέπετε που διαφέρει ένα iphone 4s, και ένα lumia με το blade δε σημαίνει πως δεν το βλέπουν και οι άλλοι. Πάντως η αλήθεια είναι πως οι τιμές δεν πάνε αναλογικά με την χρηστικότητα φυσικά, αλλά διαφορές υπάρχουν. Δεν θα αναλύσω ποιες, πάνω κάτω έχω καλυφθεί απο τους προηγούμενους.

Βλέπω όμως οτι προσπαθείτε να το θέσετε σε ένα πλαίσιο ανρθώπινων αναγκών, δηλαδή αν είναι ανάγκη να έχεις πιο στιβαρό τηλέφωνο, καλύτερη ποιότητα εικόνας, 1000 φορές πιο smooth κτλ.

Τα κάνουν καλύτερα, σε ότι κάνουν αυτά. Όπως και μια καλή τηλεόραση δείχνει καλύτερα, όπως και ένας υπολογιστής είναι πιο ποιοτικός και πιο γρήγορος απο έναν άλλον, και όσοι τον δουλεύουν πολλές ώρες τα λίγα δευτερόλεπτα σε κάθε παράθυρο, ή το πόσο καλά είναι στο μάτι το λειτουργικό είναι σημαντικό κτλ. Όπως και δύο αυτοκίνητα, ένα mercedes με ένα fiat κάνουν την ίδια δουλειά, υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα.

Για να μην είναι offtopic, ο τίτλος είναι αρκετά παραπλανητικός, και εκτός αυτού, συνεχώς διαβάζω για τρελές πωλήσεις κυρίως του lumia 900.

Φίλε flik, δεν υποστηρίζω ότι το Blade είναι το ίδιο ποιοτικά, από γενικής άποψης με ένα των 600€. Υποστηρίζω όμως ότι αυτοί οι οποίοι αγοράζουν ακριβά κινητά, έχουν βρει μια καραμέλα για να δικαιολογήσουν της αγορά τους, λέγοντας ότι το πήραν για επαγγελματική χρήση... :) (Δεν χρειάζεται να δικαιολογηθείς ρε φίλε, το γούσταρες και το πήρες... Είτε είσαι για κάποιους θύμα, είτε όχι).

Κι έτσι εγώ μπήκα στην διαδικασία να μου πει κάποιος ποιο είναι το επάγγελμα αυτό το οποίο "απαιτεί" αγορά 600€ αντί των 200€.

Απλά τα πράγματα... Ένιγουέη, το κούρασα με το να επαναλαμβάνομαι καθώς δεν έχω την υπομονή του παιδαγωγού για να αρχίσω να μιλάω λες και μιλάω σε μικρά παιδιά... Καλή συνέχεια!

Δημοσ.

Όπως το θετεις ετσι αποστειρωμενα κανένα δεν απαιτει ακριβο κινητο. Ούτε εγω το πιστεύω αυτό. Ισως μονο επαγγελματα στα οποια ειναι απαραιτητα "έξοδα παραστάσεως" όποια και να είναι αυτά. Ωστοσο μπορεις να γλυκαθεις απο τις ευκολιες που μπορει να προσφερει ενα iphone για παραδειγματα με εφαρμογες σε διαφορες ειδικοτητες, εδωσα παραδειγματα πολυ πριν. Ωστοσο αν θες αξιπιστια (ό,τι και να σημαίνει αυτό για οποιονδήποτε) και το κεφάλι ησυχο αυτοματα η λογικη λεει οτι το ακριβο θα ειναι και το πιο αξιοπιστο. Είτε αποδειχθει αυτο αργοτερα είτε οχι. Και επειδη μιλαμε για εμποριο και κερδος θα το πληρωσεις παραπανω

Ωστοσο θα μπορουσες να κανεις τις προθέσεις σου ξεκάθαρες από την αρχή και να ήσουν ειλικρινής και όχι να γράψεις το παρακάτω. Γιατί δε θα έμπαινα στον κόπο να σου απαντήσω δίνοντας παραδείγματα τα οποια μπορουν να γλυκάνουν κάποιον στο να αγοράσει ενα iphone για παράδειγμα. Ο οποίος βέβαια μπορεί να το έχει πάρει με μια γενναία επιδοτηση δίνοντας ίσως και λιγότερα απο κάποιον που αγόρασε ένα κινητό 200€ μετρητοις. Ολα αυτα είναι σχετικά λοιπον, γιατι ακομα και ακριβο να είναι το κινητο η τιμη μπορει να πεσει να του το κανουν δωρο να το παρει μεταχειρισμενο ή να το αγορασει με μια γενναια επιδοτηση επειδη εκανε αιτηση φορητοτητας. Και στο τελος "κορόιδο" να αισθάνεται αυτός που έδωσε όντως 200 για το Blade ή το neo v

Βασικά, υπάρχει κάποιος να μου εξηγήσει την επαγγελματική χρήση ενός κινητού όπου επιβάλλεται η αγορά ενός μοντέλου της τάξης των 600€;

Δεν μιλάω ειρωνικά... Είμαι περίεργος με μια δόση άγνοιας επί του θέματος. Ποιο επάγγελμα είναι αυτό το οποίο "σπρώχνει" τον επαγγελματία στην αγορά ενός 600€ smartphone?

Δημοσ.

Όπως το θετεις ετσι αποστειρωμενα κανένα δεν απαιτει ακριβο κινητο. Ούτε εγω το πιστεύω αυτό. Ισως μονο επαγγελματα στα οποια ειναι απαραιτητα "έξοδα παραστάσεως" όποια και να είναι αυτά. Ωστοσο μπορεις να γλυκαθεις απο τις ευκολιες που μπορει να προσφερει ενα iphone για παραδειγματα με εφαρμογες σε διαφορες ειδικοτητες, εδωσα παραδειγματα πολυ πριν. Ωστοσο αν θες αξιπιστια (ό,τι και να σημαίνει αυτό για οποιονδήποτε) και το κεφάλι ησυχο αυτοματα η λογικη λεει οτι το ακριβο θα ειναι και το πιο αξιοπιστο. Είτε αποδειχθει αυτο αργοτερα είτε οχι. Και επειδη μιλαμε για εμποριο και κερδος θα το πληρωσεις παραπανω

Ωστοσο θα μπορουσες να κανεις τις προθέσεις σου ξεκάθαρες από την αρχή και να ήσουν ειλικρινής και όχι να γράψεις το παρακάτω. Γιατί δε θα έμπαινα στον κόπο να σου απαντήσω δίνοντας παραδείγματα τα οποια μπορουν να γλυκάνουν κάποιον στο να αγοράσει ενα iphone για παράδειγμα. Ο οποίος βέβαια μπορεί να το έχει πάρει με μια γενναία επιδοτηση δίνοντας ίσως και λιγότερα απο κάποιον που αγόρασε ένα κινητό 200€ μετρητοις. Ολα αυτα είναι σχετικά λοιπον, γιατι ακομα και ακριβο να είναι το κινητο η τιμη μπορει να πεσει να του το κανουν δωρο να το παρει μεταχειρισμενο ή να το αγορασει με μια γενναια επιδοτηση επειδη εκανε αιτηση φορητοτητας. Και στο τελος "κορόιδο" να αισθάνεται αυτός που έδωσε όντως 200 για το Blade ή το neo v

Ξέρεις, μου αρέσει αυτή η "μαιευτική" μέθοδος των ερωτήσεων για να δω πόσο μπορούν να υποστηρίξουν αυτοί που ισχυρίζονται ή υποστηρίζουν κάτι, και στο τέλος...

1ον. Ή θα απαντήσουν για κάτι που όντως γνωρίζουν, ΑΛΛΑ εγώ ποτέ δεν ρώτησα...!! Όπως: (Η γενική χρήση ενός smartphone, τα πλαστικά μέρη των κινητών, η ποιότητα αφής μιας οθόνης touch, η μειωμένη τιμή προσφοράς ενός ακριβού κινητού λόγω συμβολαίου κλπ...) ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για τη συμμετοχή σε μια συζήτηση, προσπαθώντας να καλύψουν το κενό της άγνοιας που δημιουργήθηκε από την ερώτηση, απατώντας σε ερωτήσεις που ο συνομιλητής ΔΕΝ έκανε!!!

2ον. Ή Θα γίνει μια τίμια προσπάθεια απάντησης, όπως αυτή του paredwse που περιείχε τις εφαρμογές ιατρικής παρακολούθησης στο iOS.

Γι αυτό λέω από την αρχή που έκανα το ερώτημα... Δεν υπάρχει επικοινωνία...!! Άλλο ρωτάω, άλλο απαντάνε!

Οι προθέσεις μου ήταν και είναι ειλικρινή. Συνεχίζω να μην έχω πάρει απάντηση επί του θέματος εκτός από το συγκεκριμένο επάγγελμα που μου ανέφερε ο paredwse το οποίο απαιτεί iOS άρα iPhone ή iPad άρα 600€ και άνω. Περιμένω όμως απάντηση από τα μέλη του Insomnia που έχουν ισχυριστεί ότι η αγορά ακριβού κινητού ήταν καθαρά επαγγελματική, να την καταθέσουν. (Εκτός κι αν αυτά τα μέλη είναι όλοι Ιατροί).

Δημοσ.

Μετά από τραυματικές εμπειρίες μιάμισης δεκαετίας με windows και πενταετία με windows mobile, έχω απορία: άλλαξε κάτι με τα windows phone σε βάθος χρόνου;

Αντέχουν στον χρόνο με > 150 προγράμματα ή θέλουν το κλασικό format; Έχουν διαφορετική νοοτροπία από τα desktop / mobile windows;

Στον υπολογιστή έχω πάνω από 300 προγράμματα (χωρίς format από Ιούλιο 2007 και με αναβαθμίσεις) και στο iOS > 150 χωρίς κιχ (μία φορά ένα πρόγραμμα δεν έκανε εγκατάσταση και έκλεισα τα υπόλοιπα για να ελευθερωθεί η μνήμη)

Δημοσ.

Μετά από τραυματικές εμπειρίες μιάμισης δεκαετίας με windows και πενταετία με windows mobile, έχω απορία: άλλαξε κάτι με τα windows phone σε βάθος χρόνου;

Αντέχουν στον χρόνο με > 150 προγράμματα ή θέλουν το κλασικό format; Έχουν διαφορετική νοοτροπία από τα desktop / mobile windows;

Στον υπολογιστή έχω πάνω από 300 προγράμματα (χωρίς format από Ιούλιο 2007 και με αναβαθμίσεις) και στο iOS > 150 χωρίς κιχ (μία φορά ένα πρόγραμμα δεν έκανε εγκατάσταση και έκλεισα τα υπόλοιπα για να ελευθερωθεί η μνήμη)

Είναι το πιο εύκολο να απαντήσει κανείς σε αυτήν την ερώτηση. Σε αυτούς τους τομείς είναι ακριβώς όπως το ios, όπως το περιέγραψες. Ακολουθεί παρόμοια φιλοσοφία, και αναγκαστικά έχει περιορισμούς για να τρέχουν όλα πάντα ομαλά, χωρίς restart (αλήθεια το έχω απο τα Χριστούγεννα περίπου και δεν έκανα ούτε ένα restart), χωρίς lags σε κανένα σημείο κτλ κτλ.

Αν τα δοκιμάσεις θα πειστείς για αυτό, άσχετα αν συνολικά θα σε βολέψουν.

Δημοσ.

Πόσα προγράμματα έχεις εγκαταστήσει συνολικά; (ακόμη και αν τώρα τα απεγκατέστησες)

Πολύ φοβάμαι ότι έχουν και registry οπότε δεν ξέρω αν πράγματι αντέχουν στον χρόνο. Βέβαια με το market ίσως ελέγχουν τους απρόσεκτους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...