Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειληκρινά δεν ήθελα να γίνει τόση φασαρία στο forum για το ραδιόφωνο :fear:

Αλλά να ξέρετε ένας απλός χρήστης είμαι.

Και σαν χρήστης τα χρήματά μου θέλω να πιάνουν τόπο.

Γιατί να μην έχω ραδιόφωνο όταν βγαίνω έξω για τζόκινγκ;

Τόσο κακό είναι;

Γιατί κάτι που μου το δίνει (αναφορά παράδοσης) ένα κινητό που κοστίζει 30€ μην μου το δίνει ένα άλλο που κάνει 600 ή 700 και εγώ να είμαι περήφανος για αυτήν μου την αγορά;

Γιατί θα πρέπει να ρωτήσω την μαμά αν θέλω να ακούσω ένα τραγούδι που έτυχε να είναι για κάποιους όχι τόσο νόμιμο;

Γιατί θα πρέπει η μαμά να έχει πρόσβαση σε λειτουργείες και ίδιότητες του κινητού μου,που εγώ ΔΕΝ έχω? (τουλάχιστον όχι αν δεν το ψάξω αρκετά)

Μίλησα σαν χρήστης, ας μιλήσω και σαν άνθρωπος.

Γιατί θα πρέπει να πληρώσω ένα μηνιάτικο σε μια εταιρεία όταν ξέρω ότι στο εργοστάσιό της οι εργάτες αυτοκτονούν και κοιμούνται σε άθλιες συνθήκες;

http://monopressgr.wordpress.com/2012/03/17/foxconn-ipad-apple/

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατ' αρχάς όταν ποστάρω εκφράζω προσωπικές απόψεις, δε νομίζω να χρειάζεται διευκρίνηση αυτό.

Έπειτα, ξέρεις τι σημαίνει «deal breaker»; Θα έχει κάποιος δύο συσκευές, την Χ και την Υ, που θα κοστίζουν τα κέρατά τους και η Χ ξέρω γω θα είναι ταχύτερη, θα έχει πιο smooth scroll, θα έχει καλύτερο support, αλλά θα επιλέξει την Υ επειδή η Χ δεν θα έχει ραδιόφωνο, ενώ η Υ θα έχει; (Γενικά μιλάω, δεν μιλάω για iphone ή για android κινητό συγκεκριμένα, το κλίμα προσπαθώ να ερμηνεύσω).

Και πιστεύεις ότι αυτό θα τον διαφοροποιεί από το fashion victim που επιλέγει κινητό μόνο και μόνο επείδη είναι ομορφότερο εξωτερικά;

Ok, συμφωνώ, γούστα είναι αυτά και ο καθενάς κάνει ότι γουστάρει με τα λεφτά του, αλλά δεν παύει να με ξενίζει. Θεωρώ πάντως ότι ο δεύτερος έχει το ελαφρυντικό της άγνοιας, ενώ ο πρώτος όχι.

Deal breaker σημαίνει έλλειψη ενός χαρακτηριστικού το οποίο είναι αρκετό για να απορρίψεις την αγορά μίας συσκευής, τόσο απλά. Ακόμη και αν η Χ συσκευή ήταν η πιο δυνατή της αγοράς, η πιο ποιοτική, η πιο όμορφη, από την στιγμή που κάποιος θεωρεί το ραδιόφωνο απαραίτητο, αυτή η συσκευή δεν βρίσκεται μέσα στις υποψήφιες προς αγορά για τον εν λόγω αγοραστή.

Φυσικά και μία τέτοια επιλογή τον διαφοροποιεί από το fashion victim. Fashion victim είναι αυτός που επιλέγει την Χ συσκευή για λόγους εντυπωσιασμού/μόδας, ακόμη και αν από τη συσκευή λείπουν χαρακτηριστικά που χρειάζεται.

Δημοσ.

Γιατί θα πρέπει να πληρώσω ένα μηνιάτικο σε μια εταιρεία όταν ξέρω ότι στο εργοστάσιό της οι εργάτες αυτοκτονούν και κοιμούνται σε άθλιες συνθήκες;

http://monopressgr.wordpress.com/2012/03/17/foxconn-ipad-apple/

Αυτό το τελευταίο που κολαει; Και το διαβάζω συνέχεια τελευταία.. Τελικά η άγνοιά παει συνεφο. Όλα στην κινα φτιάχνονται, παρτε το χαμπάρι. Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει αυτό, παρε το κινητό σου (τώρα που το έμαθες ότι και αυτό στην κινα γινεται - και αν δεν γίνεται ολοκληρο, τα υλικα σχεδόν όλα εκεί φτιάχνονται ) και πετα το απο το παράθυρο. Αλλα στην πραγματικότητα δε σε ενδιαφέρει καθόλου, απλα προσπαθεις να αυτοεπιβεβαιωθεις ότι εσι έκανες τη σωστή επιλογή σε αντίθεση με τους υπόλοιπους. Τώρα που το έμαθες ότι κάνεις 100% λάθος στο παραπάνω, δε θα αλλαξει απολύτως τίποτε στις προτιμησεις σου. Στην πραγματικότητα δε σου καίγεται καρφι αν οι εργάτες που φτιάχνουν τα υλικα του κινητού σου αυτοκτονούν. Νομίζεις ότι σε ενδιαφέρει στην προσπάθειά σου να αποδείξεις ότι έχεις κανει ποιο έξυπνη επιλογή απ τους άλλους. Και δεν αναφέρομαι ειδικά σε εσένα, αλλα σε ολους με το ιδιο ανύπαρκτο επιχείρημά.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

ρε παιδια ειναι απλο το θεμα.τα εγωτηλεφωνο(iphone)ειναι friendly user εξισου και τα γουσταρουν τα γκομενακια.και τα γουσταρουν γιατι τα εγωτηλεφωνο ειναι οπως οταν σκασει το λαστιχο στην γκομενα θα πληρωσει την οδικη(APPLE)για να εξυπηρετηθει.ενω εμεις γουσταρουμε μουζουδια γρασιλα και χωμα(ANDROID).δηλαδη και η ΕΥΑ μηλο διαλεξε..σε εμας κανει κακο.!!την πολυ καλησπερα μου στο φορουμ

Δημοσ.

Μήπως να τους δώσει κανένα tip η AT&T?

http://allthingsd.co...fast-as-we-can/

http://bit.ly/J4wFtO

λογικό είναι έχει πολύ καλή επιδότηση για σύνδεση με συμβόλαιο, 100$ στην ΑΤ&Τ και 50$ στο Amazon wireless. Αν κάνουν τέτοιες προσφορές και στην Ευρώπη και εδώ θα ξεπουλήσει.

Δημοσ.

λογικό είναι έχει πολύ καλή επιδότηση για σύνδεση με συμβόλαιο, 100$ στην ΑΤ&Τ και 50$ στο Amazon wireless. Αν κάνουν τέτοιες προσφορές και στην Ευρώπη και εδώ θα ξεπουλήσει.

Δεν είναι μόνο αυτό όμως. Όταν μπαίνει κάποιος σε ένα μαγαζί AT&T το 900 δεν είναι εξαφανισμένο κάπου στο βάθος μέσα σε μια θάλασσα απο android κινητά αλλά και ούτε οι υπάλληλοι αποτρέπουν πελάτες απο το να το αγοράσουν.

Δημοσ.

Ασε να βγουν τα win8 και θα δεις πως θα τα στολιζουν,ολοι τους,διπλα ή γυρο γυρο,απο τα windows8 λαπτοπ&ταπλετς!

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί μου λέι το chrome ότι έχει κακόβουλο λογισμικό το συγκεκριμένο άρθρο; Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο;

Δημοσ.

Βασικά, υπάρχει κάποιος να μου εξηγήσει την επαγγελματική χρήση ενός κινητού όπου επιβάλλεται η αγορά ενός μοντέλου της τάξης των 600€;

Δεν μιλάω ειρωνικά... Είμαι περίεργος με μια δόση άγνοιας επί του θέματος. Ποιο επάγγελμα είναι αυτό το οποίο "σπρώχνει" τον επαγγελματία στην αγορά ενός 600€ smartphone?

Δημοσ.

Βασικά, υπάρχει κάποιος να μου εξηγήσει την επαγγελματική χρήση ενός κινητού όπου επιβάλλεται η αγορά ενός μοντέλου της τάξης των 600€;

Δεν μιλάω ειρωνικά... Είμαι περίεργος με μια δόση άγνοιας επί του θέματος. Ποιο επάγγελμα είναι αυτό το οποίο "σπρώχνει" τον επαγγελματία στην αγορά ενός 600€ smartphone?

δεν ξερω αν σπρωχνει αλλα σε διαφορες κατηγοριες επαγγελματιων, υπαρχουν καποια εργαλεια στα οποια μπορεις να εχεις μεσω εφαρμογης κατ ευθειαν δεδομενα μετρησεων στο iphone ή ipad σου.

Δημοσ.

δεν ξερω αν σπρωχνει αλλα σε διαφορες κατηγοριες επαγγελματιων, υπαρχουν καποια εργαλεια στα οποια μπορεις να εχεις μεσω εφαρμογης κατ ευθειαν δεδομενα μετρησεων στο iphone ή ipad σου.

Πολύ γενικό κι αόριστο... Κάτι πιο συγκεκριμένο;;

Δημοσ.

Στις κατασκευες για παραδειγμα υπαρχουν οργανα τα οποια μετρουν μεγαλες αποστασεις μπορεις ετσι να εχεις τις μετρησεις απ ευθειας στο κινητο σου. Μπορει να σου φανει χρησιμο αν εισαι πολιτικος μηχανικος ή αρχιτεκτονας. Και στον κλαδο της γεωλογιας μου εχουν αναφερει κατι αναλογο αλλα δεν γνωριζω περισσοτερες λεπτομέρειες

Δημοσ.

Πρακτικά με ένα κινητό των 200€ ο κάθε επαγγελματίας μπορεί να κανει τα ιδία που θα έκανε και με ένα κινητό των 600€ .(Σημερα, δεν ισχυε παντα). Φυσικά όταν είσαι επαγγελματιας και σου χρειάζεται πραγματικά μια τέτοια συσκευή γιατί σου λύνει τα χερια, θα δωσεις 600€ και μάλιστα για πλάκα. Γιατί θα κανείς τη δουλεία σου ευκολότερα, μιας και σίγουρα το ακριβότερο είναι καλυτερο, γρηγορότερο, με καλητερη και μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερης ανάλυσής φωτεινότητάς και ευκρίνειας καμερα κλπ έστω και λίγο. Για εσένα αυτό το λίγο μπορει να μην ειναι αρκετό για να σκασεις 600€ και σωστά θα βολευτεις με το κινητό των 200€ Για τον επαγγελματια όμως (ΑΝ πραγματικά το χρειάζεται ) ειναι. Απο εκεί και περα, ολοι κοιτάζουν και design μαρκα κλπ. Μπορεί να μην ειναι απαραιτητα, παίζουν ρολο όμως.

Και μη νομίζεις, δεν υπάρχουν και πολλές φθηνές εναλλακτικές στα πραγματικά επαγγελματικα κινητα.

Ο επαγγελματιας χρειάζεται word excell, σε μεγάλη οθόνη. 4.3 και πανω. Το galaxy note με τη μεγάλη οθόνη του πραγματικά κανει θραύση σε αυτή την κατηγορία.

Για βρες μου μια φθηνοτερη λυση που να προσφέρει τα ιδία. Μεγάλη οθόνη, amoled, αναλυση, δύναμή σοβαρή εταιρία κλπ. Δεν πρόκειται να βρεις κανένα φθηνοτερο που να προσφέρει τα ιδία. Αν το βρεις, σφυρά μου.. :)

Και στις μεταφορές με ένα τρίκυκλο κανείς τη δουλεία σου. Οι επαγγελματιες παίρνουν φορτηγάκια όμως γιατί έτσι κάνουν καλύτερα τη δουλεία τους και ας κοστίζει 10πλασια.

• Super Moderators
Δημοσ.

Βλέπω πώς χρησιμοποιώ προσωπικά smartphone και tablet ως επαγγελματίας:

- Έχω άμεση πρόσβαση σε όλα μου τα έγγραφα μέσω Dropbox (ή μέσω άλλης cloud υπηρεσίας).

- Μπορώ να συντάξω κείμενα, να επεξεργαστώ κείμενα που έχω ήδη ή που έχω λάβει, με κειμενογράφο.

- Μπορώ να στείλω κείμενα ή να απαντήσω σε κάποιο e-mail όπου κι αν βρίσκομαι.

- Μπορώ να συνδεθώ (μέσω κάποιου VNC client) με τον σταθερό υπολογιστή μου στο γραφείο ή στο σπίτι.

- Μπορώ να λάβω ακριβείς πληροφορίες real-time για την πτήση μου (καθυστερήσεις, αλλαγές κλπ).

- Μπορώ να πλοηγηθώ με σχετική άνεση σε άγνωστη πόλη μέσω GPS και κατάλληλης εφαρμογής.

- Μπορώ να επικοινωνήσω ανέξοδα ή με μικρό κόστος (μέσω Skype) όπου επιθυμώ.

Επίσης, με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτά:

http://www.prweb.com/releases/prwebJSurgRad/TraumaSystems/prweb4844864.htm

http://gigaom.com/apple/the-ipads-other-life-medical-device-extraordinaire/

http://pharmastrategyblog.com/2011/08/ipad-apps-for-science-and-medicine.html/

(δεν είμαι ιατρός και δεν ξέρω τη χρησιμότητά τους αλλά είναι σίγουρα επαγγελματικές εφαρμογές)

Δεν είναι και λίγα αυτά. :)

Δημοσ.

@paredwse σχεδόν όλα οσα αναφέρεις τα κανείς μια χαρά και με ένα neov σημερα. Απλα με ακριβότερα κινητα , κανείς τη δουλεία σου πολυ ποιο άνετα και καλύτερα. Εκεί είναι το θεμα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...