Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα ότι όταν θα δώσω ένα ποσό αυτής της τάξης για ένα κινητό θα με ενδιαφέρουν άλλα πράγματα, πιο ουσιώδη από το ραδιόφωνο ή την αναφορά παράδοσης. Αυτός ο οποίος δεν θα αγοράσει iPhone επειδή δεν έχει ραδιόφωνο δεν έχει μεγάλη διαφορά από αυτόν που θα αγοράσει iPhone γιατί ταιριάζει με τα καινούρια του παπούτσια.

Για εσένα το ραδιόφωνο είναι επουσιώδες, για εμένα και άλλους είναι deal breaker, προτεραιότητες είναι αυτές. Αλλά το να θεωρείς ότι η έλλειψη ενός υπαρκού, τεχνολογικού χαρακτηριστικού (του ραδιοφώνου) ανήκει στην ίδια κατηγορία με το άϋλο, μη μετρήσιμο και τελείως υποκειμενικό θέμα της αισθητικής, είναι τουλάχιστον άστοχο.

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οτιδήποτε καινούριο τείνει να ανατρέψει μια παγιωμένη κατάσταση, είναι φυσικό να δέχεται λυσσαλέα επίθεση...Προσωπικά παρακολουθώντας τα ξένα sites αντιλαμβάνομαι πως όσο αυξάνεται το μερίδιο των Windows Phones στην αγορά, τόσο ενισχύεται η πολεμική απέναντι τους! Apple και Google θα χρησιμοποιήσουν κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο για να μη χάσουν κομμάτι της πίτας.

Δημοσ.

Οτιδήποτε καινούριο τείνει να ανατρέψει μια παγιωμένη κατάσταση, είναι φυσικό να δέχεται λυσσαλέα επίθεση...Προσωπικά παρακολουθώντας τα ξένα sites αντιλαμβάνομαι πως όσο αυξάνεται το μερίδιο των Windows Phones στην αγορά, τόσο ενισχύεται η πολεμική απέναντι τους! Apple και Google θα χρησιμοποιήσουν κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο για να μη χάσουν κομμάτι της πίτας.

Μα δεν καταλαβες κατι. Δεν αυξανεται εχει πεσει κατω απο 1.5% ενω παλαιοτερα ηταν πιο ανεβασμενο.Αν δεις την πορεια των WP σε μεριδιο αγορας θα καταλαβεις.

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως είναι ακριβώς έτσι... H AT&T στις ΗΠΑ, ξεπόυλησε ολόκληρο το stock των lumia 900 στις 5 πρώτες ημέρες κυκλοφορίας. Το ίδιο συνέβη και στο Amazon...

Δημοσ.

Μα δεν καταλαβες κατι. Δεν αυξανεται εχει πεσει κατω απο 1.5% ενω παλαιοτερα ηταν πιο ανεβασμενο.Αν δεις την πορεια των WP σε μεριδιο αγορας θα καταλαβεις.

Αλλο Windows Mobile και αλλο Windows Phone!

Καποτε θα πρεπει να μαθετε να τα ξεχωριζετε.Ειναι 2 παντελος διαφορετικα λογισμικα!

Τα windows phone εχουν μολις ενα χρονο κυκλοφοριας,ποτε προλαβαν να ανεβουν κ να κατεβουν???

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum

Είμαι χρόνια χρήστης Iphone & Ipad και πρόσφατα ενός Lumia800.Έχω ακουμπήσει και Android φίλων(GalaxyS) Η εμπειρία του Lumia με το WindowsPhone7,5 ειναι το ίδιο απολαυστική με το IOS -5- Προσωπικα το Android δενμου αρε΄σει αλλα αυτο δεν λέει και τίποτε.

Η απορία μου ειναι η εξής

Ας μας πει αυτός που έγραψε το άρθρο πόσα Iphone και Samsung Android - που ειναι και ο dominator της κατηγορίας - θα είχαν πουληθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό αν δεν ειχαν επιδότηση... Μάλλον όσα και Lumia.

Το Apple προιόν ειναι trend και εκτός συναγωνισμού όσα Cores και Ghz και να έχει ένα Android.

Αυτο που θα μπορούσε να αλλάξει και μπορεί να το δούμε στο μέλλον με το windows phone οποιουδήποτε κατασκευαστή ισως το έχουν ζήσει οσοι εχουν ακουμπησει το consumer preview των windows8....

Τι καλυτερο για ένα χρήστη απο το να μπορεί να έχει κοινό περιβάλον και εμπειρία στο desktop στο laptop και στο smartphone ?

Δεν είναι περίεργο που όλοι τους έχουν και ένα διαφορετικό browser (IE - Safari - Chrome) διαφορετικο cloud space - και εφαρμογή για sync για να δημιουργήσουν το δικό τους οικοσύστημα

Κανείς όμως -ίσως - δεν θα έχει στο μέλλον και τα τρία όπως η MS όλα σε ένα οικοσυστημα που θα λέγεται λειτουργικό....εκτός και αν δουμε στο μέλλον αλλαγές στο IT/ Telecom που θα μας συναρπάσουν και πάλι.

Καλώς η κακώς για όλους μας ..

:wacko:

Δημοσ.

Το WP7 σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι.

Προσωπικά μου άρεσε πολύ λόγω της απλότητας,φιλικότητας,της άριστης τιμής που αγόρασα ένα HTC HD7,και το σημαντικό ότι θα δέχεται και την υποστίρηξη του WP8 αν δεν κάνω λάθος.

Τώρα αν δεν τα καταφέρει η nokia ή η microsoft,δεν με πολυνοιάζει και πολύ.Λεφτά έχουν αρκετά.

Εγώ αυτό που ήθελα το πήρα.Και αυτό που ήθελα από ένα smartphone το έχω.

Ήδη μπορεί να αγοράσω και ένα wp7 για την γυναίκα στα κοντά.

Σε καμία περίπτωση δεν παίρνω big-brother android,και να περιμένω ίσως μετά από ένα χρόνο αναβάθμιση και αν.

Δημοσ.

Για του λόγου το αληθές, το μερίδιο του Windows Phone είναι συνεχώς ανοδικό. http://thenextweb.co...-february/2012/

Το διάβασες το άρθρο που παραθέτεις ή απλά είδες τον τίτλο; Ναι είχε όντως αύξηση το Marketshare, αλλά έλεος

market share jumped from 0.29 to 0.41%
μιλάμε για κάτω απο την μονάδα.....
  • Moderators
Δημοσ.

Για εσένα το ραδιόφωνο είναι επουσιώδες, για εμένα και άλλους είναι deal breaker, προτεραιότητες είναι αυτές. Αλλά το να θεωρείς ότι η έλλειψη ενός υπαρκού, τεχνολογικού χαρακτηριστικού (του ραδιοφώνου) ανήκει στην ίδια κατηγορία με το άϋλο, μη μετρήσιμο και τελείως υποκειμενικό θέμα της αισθητικής, είναι τουλάχιστον άστοχο.

Κατ' αρχάς όταν ποστάρω εκφράζω προσωπικές απόψεις, δε νομίζω να χρειάζεται διευκρίνηση αυτό.

Έπειτα, ξέρεις τι σημαίνει «deal breaker»; Θα έχει κάποιος δύο συσκευές, την Χ και την Υ, που θα κοστίζουν τα κέρατά τους και η Χ ξέρω γω θα είναι ταχύτερη, θα έχει πιο smooth scroll, θα έχει καλύτερο support, αλλά θα επιλέξει την Υ επειδή η Χ δεν θα έχει ραδιόφωνο, ενώ η Υ θα έχει; (Γενικά μιλάω, δεν μιλάω για iphone ή για android κινητό συγκεκριμένα, το κλίμα προσπαθώ να ερμηνεύσω).

Και πιστεύεις ότι αυτό θα τον διαφοροποιεί από το fashion victim που επιλέγει κινητό μόνο και μόνο επείδη είναι ομορφότερο εξωτερικά;

Ok, συμφωνώ, γούστα είναι αυτά και ο καθενάς κάνει ότι γουστάρει με τα λεφτά του, αλλά δεν παύει να με ξενίζει. Θεωρώ πάντως ότι ο δεύτερος έχει το ελαφρυντικό της άγνοιας, ενώ ο πρώτος όχι.

Δημοσ.

Το διάβασες το άρθρο που παραθέτεις ή απλά είδες τον τίτλο; Ναι είχε όντως αύξηση το Marketshare, αλλά έλεος

μιλάμε για κάτω απο την μονάδα.....

Το μερίδιο είναι όντως μικρό, η δυναμική της πλατφόρμας όμως είναι συνεχώς αύξουσα.Το ζήτημα δεν είναι από που ξεκινάς,αλλα το που μπορείς να φτάσεις... Και τα στοιχεια του άρθρου δεν περιλαμβάνουν Μάρτιο και Απρίλιο μήνες κατά τους οποίους έγινε το λανσάρισμα (και υπ'οψιν ξεπουλημα) του lumia 900 στις ΗΠΑ. Ακομη και αυτό το μερίδιο της αγοράς μεταφράζεται σε εκατομμύρια δολάρια, συνεπώς Apple και Google έχουν ήδη αρχίσει να φοβούνται, εξ ου και οι σπασμωδικές κινήσεις συκοφάντησης των windows phone.

Δημοσ.

Καλά ας ρίξουν τις τιμές στα 250§ - 300€, να δεις πως ξεπουλάνε σαν ζεστά πρέτσελ... :rolleyes:

Έχουν ζήτηση τελικά τα πρέτσελ;; :mrgreen: :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...