Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι σχέση έχουν οι μπλε οθόνες με τα Windows Phones;;; Όποιος παίρνει iPhone για τους λόγους που το παίρνει συνήθως μένει ευχαριστημένος.. δε σε κάνει συνέταιρο, απλά σε βάζει σε ένα πλήρως ελεγχόμενο οικοσύστημα. Το οικοσύστημα αυτό είναι ολοκληρωμένο και καλύπτει πλήρως τον μέσο χρήστη.

Τα Windows Phones προσπαθούν προς αυτή την κατεύθυνση, ωστόσο υπολείπονται των στοιχείων που συνιστούν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα. Η Microsoft θα συνεχίσει να επενδύει σε αυτά και παρόλο που είναι σε κρίσιμο σημείο, αν τα W8 πάνε καλά θα κερδίσουν σίγουρα μέρος από το android και ίσως και κάποιο ποσοστό από τα iPhones. Και η Nokia θα έχει δυνατότητα να κάνει το come back. Θα φανεί στην πορεία..

Έχει ότι κάθε εταιρία φτιάχνει και ένα προφίλ αξιοπιστίας και η Microsoft σαν εταιρία το έχει κατακερματίσει.Στο μυαλό του καθενός παίζει αυτό.και οκ στον υπολογιστή μας τα μάθαμε,τα φτιάχνουμε στα μέτρα μας, είναι η πιο διαδεδομένη πλατφόρμα, αλλά όταν ακούω εγώ προσωπικά για WinPhone το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι το "Όχι άλλο κάρβουνο"

Το δύσκολο ξέρουμε δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή είναι να κρατηθείς εκεί,και αυτές οι δυο εταιρίες αφέθηκαν έλλειψη φαντασίας.Το comeback είναι πάντα δυσκολότερο κ για μένα απίθανο..

Την μ@μ@κια την έκανε και η Apple με το 4s και έχασε χρήστες αλλά έχει ακόμα μεγάλη απόσταση και νιώθει ασφαλής κακώς κατ'εμε..

Δημοσ.

Έχω την αίσθηση ότι ούτε η Nokia ούτε η MS (ιδίως η δεύτερη) αγχώνονται για την μέτρια-για να το πω ευγενικά-πορεία των WP. Όλα τους τα λεφτά τα έχουν σπρώξει στα 8.

Προσωπικά ούτε εμένα μου άρεσαν τα WP και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι τα 8άρια θα είναι τρομερά διαφορετικά. Αλλά και μόνο το γεγονός ότι θα τρέχω "το ίδιο" λειτουργικό σε όλες μου τις πλατφόρμες, με κάνει να βλέπω τα 8άρια πολύ-πολύ θετικότερα. Μπορεί τα οφέλη μου ως χρήστης να μην είναι και τόσα πολλά,μπορεί οι περιορισμοί να είναι πολλοί, αλλά και μόνο η αίσθηση ότι έχω ενοποιημένο λειτουργικό με κάνει να τα περιμένω ανυπόμονα.

Δημοσ.

Έχω την αίσθηση ότι ούτε η Nokia ούτε η MS (ιδίως η δεύτερη) αγχώνονται για την μέτρια-για να το πω ευγενικά-πορεία των WP. Όλα τους τα λεφτά τα έχουν σπρώξει στα 8.

Προσωπικά ούτε εμένα μου άρεσαν τα WP και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι τα 8άρια θα είναι τρομερά διαφορετικά. Αλλά και μόνο το γεγονός ότι θα τρέχω "το ίδιο" λειτουργικό σε όλες μου τις πλατφόρμες, με κάνει να βλέπω τα 8άρια πολύ-πολύ θετικότερα. Μπορεί τα οφέλη μου ως χρήστης να μην είναι και τόσα πολλά,μπορεί οι περιορισμοί να είναι πολλοί, αλλά και μόνο η αίσθηση ότι έχω ενοποιημένο λειτουργικό με κάνει να τα περιμένω ανυπόμονα.

Και παλι ομως... Δεν θα τρεχεις και τις ιδιες εφαρμογες... Ειναι γραμμενες για αλλη αρχιτεκτονικη. Το μονο που θα μπορουσε να τα ενοποιησει θα ηταν καποιος mini χ86 επεξεργαστης αλλα δυστυχως ειναι αρκετα ενεργοβοροι για ενα κινητο ή ακομα και για ενα tablet.

Καποιοι αυτο το minimal της MS στο λειτουργικο της το βρισκουν ομορφο, το θεμα ειναι οτι ειναι μουντο με τεραστια ελλειψη φαντασιας, χωρις χρωμα και εμφανισιακα κανει το κινητο να θυμιζει διχρωμες οθονες του παρελθοντος μονο που αντι για πρασινο μαυρο εχουμε μπλε ασπρο. Λειτουργικο με ελειψεις και κλειδωματα σαν του iphone αλλα με πολυ χειροτερο μαρκετινγκ (προσωπικα δεν θεωρω μαρκετινγκ την κηδεια του αντροιντ που στησαν πριν 2 χρονια). Απο θεμα συσκευων, αρκετα αδυναμες συσκευες που μπορει να μην εχουν θεμα στο ρολαρισμα του λειτουργικου αλλα σε θεμα Multimedia δεν τραβανε τοσο. Ο apple και η google παρουσιασαν κανει from scratch και καναν το μπαμ. Η MS μας εβγαζε την πιστη τοσα χρονια με μια πλατφορμα αργη και προβληματικη στα κινητα που αναγκαστικα την ειχαμε γιατι δεν υπηρχε κατι αλλο, τωρα πληρωνει τα λαθη του παρελθοντος αλλα εξακολουθει να εχει θρασος και ο καταναλωτης το καταδικαζει αυτο.

Δημοσ.

Εννοείται πως τα οφέλη που πραγματικά προσδοκώ από την ενοποίηση αυτή θα έρθουν μόνο όταν οι x86 CPUs μπούνε για τα καλά στα κινητά. Φαντάζομαι ότι ως το τέλος του 2013, όταν θα έχουν πια ρολάρει τα 8άρια στην αγορά, θα έχουμε αρκετά κινητά με x86 επεξεργαστές, αλλιώς δεν θα έχουν καταφέρει τίποτα.

Η αισθητική είναι υποκειμενικό θέμα, αλλά είναι πια φανερό πως η πλειοψηφία των καταναλωτών δεν ενθουσιάστηκε με τα tiles, όχι άδικα κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Έχει ότι κάθε εταιρία φτιάχνει και ένα προφίλ αξιοπιστίας και η Microsoft σαν εταιρία το έχει κατακερματίσει.Στο μυαλό του καθενός παίζει αυτό.και οκ στον υπολογιστή μας τα μάθαμε,τα φτιάχνουμε στα μέτρα μας, είναι η πιο διαδεδομένη πλατφόρμα, αλλά όταν ακούω εγώ προσωπικά για WinPhone το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι το "Όχι άλλο κάρβουνο"

Το δύσκολο ξέρουμε δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή είναι να κρατηθείς εκεί,και αυτές οι δυο εταιρίες αφέθηκαν έλλειψη φαντασίας.Το comeback είναι πάντα δυσκολότερο κ για μένα απίθανο..

Την μ@μ@κια την έκανε και η Apple με το 4s και έχασε χρήστες αλλά έχει ακόμα μεγάλη απόσταση και νιώθει ασφαλής κακώς κατ'εμε..

Συμφωνώ πλήρως με αυτά που λες, αν και ως μέσος χρήστης δεν έχω δει ποτέ μπλε οθόνη σε Win XP, η οποία να οφείλεται σε αστοχία του OS (μπορεί και να είμαι τυχερός :D). Σε κάθε περίπτωση, ας μην ξεχνάμε το 1o iPhone, το οποίο είχε σε κάποιους τομείς αστεία specs (και σε OS και σε hardware), ωστόσο έπιασε την εξέλιξη των smartphones και πρωτοστάτησε στην αγορά. Τα WP είναι στο αρχικό στάδιο, έχουν προοπτική και κινούνται στο σωστό δρόμο, αλλά το θέμα κολλάει (και λόγω τιμολογήσεων). Τα W8 είναι μεγάλο στοίχημα. Αν τα καταφέρουν, θα πάρουν πολύ κόσμο μαζί τους και η ΝΟΚΙΑ θα γίνει πάλι ισχυρός παίκτης.

Δημοσ.

Καποιοι αυτο το minimal της MS στο λειτουργικο της το βρισκουν ομορφο' date=' το θεμα ειναι οτι ειναι μουντο με τεραστια ελλειψη φαντασιας, χωρις χρωμα και εμφανισιακα κανει το κινητο να θυμιζει διχρωμες οθονες του παρελθοντος μονο που αντι για πρασινο μαυρο εχουμε μπλε ασπρο. Λειτουργικο με ελειψεις και κλειδωματα σαν του iphone....[/quote']

Πιστεύω αυτος ειναι ο ν1 λόγος που δεν πήγαν καλα μεχρι στιγμής. Αυτό το mininal αρέσει σίγουρα σε μια μερίδα χρηστών, αλλα αυτή η μερίδα είναι μικρή. Αποτέλεσμά; Λίγες πωλήσεις. Η αγορα εκτιμα ότι αρέσει σε πολους. Και για να αρέσει κάτι σε πολους πρέπει να καλύπτει πολλές διαφορετικές ανάγκες.

Προσωπικά δε θα επαιρνα ποτε λειτουργικό που δε μπορω να αλλάξω ούτε wallpaper. Θα το βαρεθω πολυ σύντομα. Και γιατί να περιορίσω τον εαυτό μου τόσο πολυ όταν εχω 2 καλύτερες εναλακτικες λύσεις;

Αναφέρομαι στο ποιο γελιο, την αλλαγή wallpaper, φυσικά δεν ειναι το ποιο σημαντικό. Ούτε σε εφαρμογές είναι στο ιδιο επιπεδο και ας γραφούν οι φαν για κλανιες και χαζομάρες. Οσα δε φτάνει η αλεπού.. Αμα δε σε ενδιαφέρουν οι εφαρμογές παρε απλο κινητό.

Όταν η αγορα κυριαρχιται ηδη απο 2 πλατφόρμες, για να παρατήσει μεγάλη μάζα την πλατφόρμα της, πρέπει να της προσφέρεις κάτι πραγματικά πολυ καλυτερο. Ειναι πολυ καλύτερα τα wp7 σημερα: Όχι βεβαια. Ουσιαστικά αυτοι που τα έχουν παρει ειναι κατά 80% οσοι θέλανε να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό (και δεν ειναι καθόλου βεβαιο αν θα παραμείνουν ), και οι υπολοιποι αγοραζουν μαρκα, microsoft και nokia. Ότι κατηγορούν τους χρήστες iphone δηλαδή..

Μόλις βγάλουν εναλλακτικούς launcher για τα wp7 (όπως στο android), και ξεκλειδωσουν λίγο το λειτουργικό, βελτιώσουν hardware ,για να καλύψουν μεγαλύτερη κατηγορία χρηστών, και αυξηθούν οι εφαρμογές οι πωλήσεις θα ανεβουν κατακόρυφα. Μεχρι τοτε έχουμε καιρο.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Με αυτή τη λογική, λοιπόν, αν οι ανάγκες κάποιου περιορίζονται στο να ακούει ραδιόφωνο ή στο να έχει αναφορά στα sms του, τότε δεν υπάρχει λόγος να δώσει ένα μηνιάτικο για να πάρει κινητό. Θα είναι απλά θύμα. Το άλλο για το τραπεζάκι της καφετέριας, το αφήνω ασχολίαστο.

Α, και στο iPhone 3GS μου, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να αλλάξω τη γλώσσα από τα ελληνικά στα αγγλικά. Δεν ξέρω για εσάς.

Δηλαδή το ραδιόφωνο στο κινητό ή οι αναφορές είναι "δεύτερης κατηγορίας" spec?Άρα δεν μετράνε σαν παραπάνω δυνατότητες έτσι; :-(

Άρκετοι έχουμε αγγλικά μενού.Άλλο το μενού κι άλλο η υποστήριξη γλώσσας.

Δημοσ.

H Microsoft νόμιζε ότι όλες αυτές τις μπλε οθόνες δεν θα τις χρεώνονταν ποτέ ? Φυσικά η επιλογή της Nokia να συνεργαστεί μαζί της είναι αυτό που λέμε σοφά εμείς "Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται" νομίζω ότι είναι κλονισμένη η εμπιστοσύνη πλέων,και κακά τα ψέματα όποιος πάει στα iPhone δεν φεύγει εύκολα μετά,και δεν είναι μόνο το πρωτοπόρο του θέματος είναι οτι η Apple σε κάνει λίγο συνέταιρο σ'αυτο, οπότε σου ειναι δύσκολο να απορρίψεις η να παραιτηθείς της επένδυσης σου..

Αυτά ακριβώς είχα στο μυαλό μου! Πληρώνει τις μπλέ οθόνες... Τα windows στους υπολογιστές σε πολλές περιπτώσεις είναι μονόδρομος, κυρίως λόγο των προγραμμάτων+παιχνιδιών που υποστηρίζουν και επειδή με τα χρόνια έχουν καθιερωθεί, αλλά στα κινητά που δεν ισχύει αυτό είναι διαφορετικά τα πράγματα!

Δημοσ.

Αυτά ακριβώς είχα στο μυαλό μου! Πληρώνει τις μπλέ οθόνες... Τα windows στους υπολογιστές σε πολλές περιπτώσεις είναι μονόδρομος' date=' κυρίως λόγο των προγραμμάτων+παιχνιδιών που υποστηρίζουν και επειδή με τα χρόνια έχουν καθιερωθεί, αλλά στα κινητά που δεν ισχύει αυτό είναι διαφορετικά τα πράγματα![/quote']

Ποιες μπλε οθόνες; Εχω να δω μπλε οθόνη απο την εποχη των win98. Και τι σχεση έχει αυτό με τα κινητα: Ή μήπως είχαν μπλε οθόνες τα wm; Αν ένα λειτουργικό ειναι πραγματικά καλο , κανείς δεν ασχοληται αν το προηγ ήταν μαπα. Αλλα εδω δεν εξετάζετε καν το προηγούμενο. Συγκρίνετε μήλα με πορτοκάλια.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Πραγματικά, κάθε φορά κάθομαι να παρακολουθήσω την καινούργια κοτσανα της Νοκια.

Η εταιρία δεν σέβεται τους πελάτες της και φαίνεται εδώ και πολλα χρόνια με τις συσκευές της. Γιατί δεν έβαζε όλα τα χαρακτηριστικά σε κάθε συσκευή ώστε να γίνονται καλύτερα.

Πάντα βγάζει κάτι τελείως καινούργιο και διαφορετικό απο το προηγούμενο για να πείσει τους αγοραστές και είναι μια μπουρδα και μισή. Αλλα είναι πολυ αργά πια γιατί το αγορασες....

Την έχω πατήσει με τη Νοκια στο παρελθόν και την έχω διαγράψει εδώ και χρόνια απο τις επιλογές μου.

Και νομίζει τώρα ότι με τα άθλια windows 8 mobile θα ανταγωνιστεί την apple και την Samsung...lollll

Sent from my iPhone using Insomnia

• Moderators
Δημοσ.

Δηλαδή το ραδιόφωνο στο κινητό ή οι αναφορές είναι "δεύτερης κατηγορίας" spec?Άρα δεν μετράνε σαν παραπάνω δυνατότητες έτσι; :-(

Δεν είπα αυτό, φίλε μου, κατάλαβες λάθος. Είπα ότι όταν θα δώσω ένα ποσό αυτής της τάξης για ένα κινητό θα με ενδιαφέρουν άλλα πράγματα, πιο ουσιώδη από το ραδιόφωνο ή την αναφορά παράδοσης. Αυτός ο οποίος δεν θα αγοράσει iPhone επειδή δεν έχει ραδιόφωνο δεν έχει μεγάλη διαφορά από αυτόν που θα αγοράσει iPhone γιατί ταιριάζει με τα καινούρια του παπούτσια.

Άρκετοι έχουμε αγγλικά μενού.Άλλο το μενού κι άλλο η υποστήριξη γλώσσας.

Επειδή, δεν ξέρω για τα παλιότερα μοντέλα (με 3GS ξεκίνησα και σε αυτό είμαι ακόμα) διαφώτισέ με, τι εννοείς; Στα πρώτα μοντέλα δεν μπορούσες καν να γράψεις ελληνικά;

Σαφώς...

Επίσης φυσικα και δεν το εννοω το "Καλά, εσύ δώσε 600 ευρώ για κινητό, για τό τραπέζι της καφετέριας" για αυτο άλλωστε και το :P .

Είναι το ίδιο χαζο όσο και το "Καλά, εσύ δώσε 600 ευρώ για κινητό, προκειμένου να ακούς ραδιοφώνο" για αυτο "μπήκα στην πρίζα" και το γραψα...

Διοτι αφενως από όσα εγραψε ο συν-φορουμιτης HeadWaiter κρατησες μονο το ραδιόφωνο... αφετέρου δεν ειπε πως θα πάρει κινητο με 600 ευρω....

Τελος πάντων.. ευχομαι να μην υπάρχει καμια παρεξήγηση... δεν υπάρχει λόγος άλλωστε...

Κράτησα το ραδιόφωνο και την αναφορά παράδοσης, χάριν παραδείγματος. Αν θες σχολιάζω και τα άλλα.

Πρόβλημα σήματος στο 4: Γνωστό και κατακριτέο.

Βιντεοκλήση: Το δέχομαι σαν αρνητικό. Δεχτείτε όμως ότι δεν μπορεί από τη μια να γκρινιάζετε για το ότι δεν έχει βιντεοκλήση (δηλαδή έχετε αρκετά λεφτά για να κάνετε βιντεοκλήσεις), αλλά από την άλλη να γκρινιάζετε και για το ότι έχει μόνο διαδικτυακό ραδιόφωνο (δηλαδή δεν έχετε αρκετά λεφτά για να μπαίνετε νετ από 3G). Ή το ένα θα ισχύει ή το άλλο. Εμένα, προσωπικά, ποτέ δεν με απασχόλησε η βιντεοκλήση, ποτέ δεν έχω κάνει, ούτε με άλλες συσκευές που είχα.

App store: Αυτό είναι κάτι που ισχύει για όλες τις εταιρείες. Και η Google έχει marketplace και τα Windows 8/Phone θα έχουν.

Και λίγο on-topic: Είναι πολύ νωρίς για να κριθούν τα Windows Phone και οι ευρωπαίοι πάροχοι είναι απλά αστείοι που προβαίνουν σε τέτοιες δηλώσεις, τόσο νωρίς (ίσως παίρνουν δωράκια για αυτές τις δηλώσεις τους, ποιός ξέρει). Η πραγματική ισχύς των Windows Phone θα φανεί όταν κυκλοφορήσουν τα Windows 8. Τότε θα δούμε τι απίδια πιάνει το intergration του mobile με το desktop OS.

Δημοσ.

Το περιεργο οτι σε μενα που δεν ειχα ιδεα απο smartphone,το ονομα windows ηταν ενας απο τους 2 λογους που πηραμε τελικα το htc hd2,αντι του desire! :lol:

Ισως επειδη τα 8 βγηκαν κυριως για να σπρωξουν,εμεσα,ολες τις mobile συσκευες τους?!

Δημοσ.

Είχα δοκιμάσει πριν αρκετό καιρό ένα από κοντά (τότε ήμουν ακόμα στον κόσμο του Symbian και των Dumb Phones), η απόκριση του ήταν θαυμάσια, τα μενού και το πληκτρολόγιο ικανοποιητικά αλλά η αρχική του οθόνη συμφωνώ πως δεν ενθουσιάζει, σε μια δεύτερη ανάγνωση θα έλεγα ότι συνολικά το UI του, μου φαίνεται μουντό (και εδώ εκφράζω την άποψη μου οπότε δεν πρόκειται να επεκταθώ ούτε να επιμείνω -γούστα είναι αυτά) -το αίσθημα αυτό εντάθηκε μετά την επαφή μου με το Android (παρά όταν προείδα τα WP7 ερχόμενος από το Symbian).

..

Από τότε πέρασε αρκετός καιρός, γύρισα σε Android (οπότε προς το παρόν έκανα την επιλογή μου), κόσμο με WP (Nokia ή μη) δεν έχω συναντήσει ως τώρα, παρόλα αυτά πριν μερικές μέρες ένας γνωστός μου (ιδιοκτήτης iPhone 3GS) γενομένης συζητήσεως (και προς έκπληξη μου) άρχισε να εκθειάζει το Lumia 800 και να με ρωτά για αυτό.. καθώς του άρεσε πολύ το design του (βέβαια η κουβέντα ήταν περισσότερο "φιλολογική" παρά έρευνα αγοράς -δεν ευνοεί και η οικονομική κατάσταση).

Συνεπώς, ενδεχομένως κάτι να αλλάζει - ενδεχομένως όχι, πάντως νομίζω ότι αυτός ο χρόνος θα είναι ορόσημο για την πορεία της Nokia & WP.

Ίδωμεν.

Δημοσ.

Αυτό που έχω καταλάβει κοιτώντας την αγορά των smartphones είναι

ότι πρωταρχικό ρόλο παίζει το μάρκετινγκ και όχι τόσο τα λειτουργικά χαρακτηριστικά,

αλλά και οι συμφωνίες διανομής..

Έτσι κι αλλιώς η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που τα αγοράζουν είναι πίτουρες τεχνολογικά και fashion victims..

Πολύ μικρό είναι το ποσοστό αυτών που τα αγοράζουν για τα λειτουργικά χαρακτηριστικά τους, γιατί έχουν ανάγκη λειτουργίες τους, γιατί τους βολεύουν κλπ. κλπ. ,

όπως για παράδειγμα οι περισσότεροι χρήστες αυτού του forum..

Οι βασικές λειτουργίες μοιάζουν σε όλες τις πλατφόρμες.

Ελλείψεις και προτερήματα έχουν όλες.Απαιτήσεις σε hardware πάνω κάτω τις ίδιες (πλέον)..

Υπάρχουν όμως οι εξής διαφορές:

Η apple έχει δουλέψει πολύ στο marketing και στην καινοτομία παίρνοντας μεγάλο κομμάτι της αγοράς με τις πρώτες συσκευές, και στήνοντας βαρβάτο brandname. Φυσικά με πολύ καλά προϊόντα.

Πλέον, και σκατό με κεραίες να βγάλει που θα έχει το μήλο επάνω, θα πουλήσει τρελά.

Ο έτερος ανταγωνιστής,

το android ,

διαδόθηκε επειδή το επέλεξαν πολλοί κατασκευαστές smartphones , στηρίχτηκε από τον κολοσσό google , και δεν υπήρχε και άλλη στιβαρή εναλλακτική.

Προφανώς αυτό έχει να κάνει με την εμπορική πολιτική της google που ήταν συμφέρουσα, με το άνοιγμα του kernel και το Open Source του πράγματος κλπ.

Αφού πήρε ικανό κομμάτι αγοράς και φτιάχτηκαν και πολλές εφαρμογές για αυτό, είναι λογικό ότι θα το προτιμούν οι κατασκευαστές σε σχέση με τα wp7 που έχουν και άλλα specs (hardware buttons κλπ.) .

Η microsoft από την άλλη, κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου επαναπαυμένη στον παλαιολιθικό CE πυρήνα με συντριπτικό μερίδιο αγοράς,

δεν πήρε έγκαιρα χαμπάρι τη μόδα του thumb based UI που λάνσαρε η apple,

περιορίζοντας έτσι και τους κατασκευαστές smartphones που της ήταν πιστοί μέχρι αηδίας..

Για να φτάσει η htc να βάλει android στα μηχανάκια της, σημαίνει απλά ότι αλύχτησε με τη Microsoft, και δεν μπορούσε να στηριχτεί άλλο σε παρωχημένο λειτουργικό με υποστήριξη του thumb με πατέντες - skins και ένα σωρό προβλήματα ενώ οι ανταγωνιστές κάλπαζαν..

Ο μόνος τρόπος για να ανακάμψει η microsoft είναι να την πέσει σε κατασκευαστές για να το υιοθετήσουν και να βγουν περισσότερα μηχανάκια με wp7 στην αγορά.

Όταν υπάρχουν 20 μοντέλα με wp7 και 200 με android θέλει και ρώτημα ποιος θα υπερισχύσει;

Τέτοια καμπάνια δεν βλέπω να γίνεται στα wp7 , ίσως γίνει με τα win8 τα οποία θα λανσάρει ως το "all in one" Λειτουργικό (για pc-ταμπλέτα-smartphone-ψυγείο-δονητή και δεν ξέρω εγώ τι άλλο)..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...