Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν θέλω να φανώ κακός αλλά νομίζω ότι η Apple ισως και να έχει αρχίσει να φοβάται.

Μιλήσατε για τις μπλέ οθόνες της Microsoft.

Ας μιλήσω για κάτι άλλο.

Είμαι Έλληνας.

Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί πόσα χρόνια μετά τα Ελληνικά Windows απόφάσισε και η Apple να υποστηρίξει την Ελληνική γλώσσα;

Όσο για το i-phone αλήθεια έχει άλλη χρήση εκτός από τό τραπέζι της καφετέριας;

Ραδιόφωνο μόνο δυκτιακό.

Αναφορά παράδοσης sms;

Βιντεοκλήση;

Σήμα; Καμπάνα!!!

Παρακολούθηση το τι κάνω' date=' για την μαμά Apple.

Θα αγοράζω μόνο από την μαμά.

κλπ.κλπ.

Εντάξει, ο καθένας επιλέγει τι θα αγοράσει.[/quote']

Περισσότερη τρομάρα απο αυτη να κυρηξει πτώχευση η apple πριν 15 χρόνια περιπου, δεν νομίζω να της δημιουργήσει η Microsoft.

Γύρω στα 30 χρόνια πήρε να υποστηρίξει την Ελληνική γλώσσα.(δεν θυμάμαι τα πρώτα Ελληνικά windows ποτε βγήκαν.Την εποχή που κάνανε μόστρα τα κινητα στις καφετέριες?)

Δεν είναι όλοι οι Έλληνες μαμοθρεφτοι...

Sent from my iPad using Insomnia

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι αλήθεια ότι τα Windows Phone είναι εξαιρετικά.

Αν εξαιρέσει κανείς την τιμή, δεν βλέπω ούτε ένα λόγο να αγοράσει κάποιος Android Phone. Ακόμη και τα Windows 95 είχαν χαρακτήρα. Παρά τα μειονεκτήματα τους τα αγαπούσες. Το Android είναι ψυχρό. Αδιάφορο. Το iOS το λατρεύεις. Τα Windows Phone επίσης. Ελπίζω να μην χαθούν άδοξα.

Μία μελό ανάλυση των "Smart" Phones.

Γύρω στα 30 χρόνια πήρε να υποστηρίξει την Ελληνική γλώσσα.

Αν εννοείς την Apple σου λέω ότι είχε πολυτονικά ελληνικά από την εποχή που δεν υπήρχαν Windows και ελληνικό περιβάλλον από τα μέσα της δεκαετίας του 90' τουλάχιστον.

Συγνώμη για την άσχετη απάντηση. Προσωπικά δεν θα το συνεχίσω.

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα,

Πρώτο πόστ και όχι τόσο σημαντικό, απλά θέλω να πω ότι το insomnia και κατ' επέκταση το φόρουμ διαβάζεται και συμμετέχουν σε αυτο άνθρωποι που έχουν κάποια σχέση με την τεχνολογία και κατ' επέκταση οι συσκευές που χρησιμοποιούν είναι τις περισσότερες φορές εργαλία (άσχετα αν είναι iPhone, Android ή windows)- ότι βολεύει τον καθένα.

Προσεγγίσεις του στυλ, 600 για να το βάλω στο τραπεζάκι της καφετέριας κτλ δεν βοηθάνε την συζήτηση. Δεν διαβάζουν το φόρουμ χαζογκόμενοι-νες.

Τέλος η προσωπική μου εμπειρία είναι ότι τελικά το ios με ξεκουρασε και βρίσκω χρόνο να ασχοληθώ και με αλλα πράγματα. Βλέπω όμως ότι αν υποστηριχθούν σωστά τα windows phones θα πάρουν μεγάλο μερίδιο μιας και οι χρήστες έχουν μεγαλύτερη εξοικίωση με περιβάλλον windows. Σε συνδυασμό με την ποιότητα nokia θα έχουμε ένα αξίολογο ανταγωνιστή στην ευχρηστία και αξιοπιστία για τον τελικό χρήστη.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

..Του ασχέτου.. ακόμα μια οπαδικη συζήτηση με αναφορές στο παρελθόν μιας και επιχειρήματα σημερινά φυσικά δεν μπορούν να υπάρξουν αφού το iOs με το Android έχουν μονοπωλήσει ανά τον κόσμο για αυτά που προσφέρουν..

Αλλά κ πάλι τι σημασία έχει αν εσύ θέλεις Win γιατί πρέπει να πείσεις και εμένα γι'αυτο ? μήπως για να μην γελάσω αν το δω και αυτό στο τραπέζι του καφέ δίπλα στο iPhone ? Παρτο παλικάρι μου και καλοδούλευτο..

Και φυσικά μια ολοκληρωμένη άποψη όπως του φίλου @koutsilas από πάνω, όπως και το δικαίωμα να πάρει ο καθένας ότι του αξίζει δεν μπορεί παρά να είναι θεμιτά..

Δημοσ.

Koutsilas, κακώς άργησες για το πρώτο post σου φίλε μου.

Συμφωνώ 100% με την άποψή σου, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, ακόμα και να διαφωνούσα τουλάχιστον δεν είναι οπαδική όπως σωστά είπε και ο Moviemaker.

Τώρα επι του θέματος, νομίζω πως η ms εχει ακόμα πολλά να δώσει, δηλαδή η αλλαγή που θα δούμε απο τέλη του '12 και μετά στο θέμα windows 8/wp8 apollo/metro κτλ θα είναι σαφώς μεγαλύτερη και με πολύ περισσότερο εύρος απο ότι είδαμε με την αλλαγή nodo->mango.

Αρχίζει και στρέφει τα βλέμματα πάνω του το wp.

Δημοσ.

Συγνώμη που θα το πω αλλά είστε πολύ κακομαθημένοι (αυτοί που πωρώνονται).Αντί να κάνετε τον σταυρό σας και να πείτε ευχαριστώ που έχετε τόσες επιλογές και διαλέγετε ότι σας αρέσει και ότι σας διευκολύνει κάθεστε και μαλώνετε για το πιο είναι πιο καλό.Το "καλό" για κάποιον δεν σημαίνει ότι θα είναι καλό και για όλους. ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα. Ας υπάρχει και το iOS και το Android και τα Windows mobile. καλό κάνουν !!!!

• Moderators
Δημοσ.

κανονικα τωρα πρέπει να σου πει o HeadWaiter:

Καλά, εσύ δώσε 600 ευρώ για κινητό, για τό τραπέζι της καφετέριας. Σωστή επένδυση.

:P

Όταν θα δώσω 600 και 700 ευρώ για μία συσκευή θα κρίνω με βάσει το τι μου προσφέρει και αν ικανοποιεί τις ανάγκες μου και όχι με βάσει το τι δεν μου προσφέρει. Είτε αυτό είναι iOS συσκευή, είτε είναι Android, είτε είναι Windows Phone. Θέλω να πιστεύω ότι είμαι από τους χρήστες που «γονατίζουν» τις συσκευές τους και δεν τις χρησιμοποιούν απλά για να στέλνουν μηνύματα, να παίρνουν τηλέφωνα και να ακούνε ράδιο.

Με αυτή τη λογική, λοιπόν, αν οι ανάγκες κάποιου περιορίζονται στο να ακούει ραδιόφωνο ή στο να έχει αναφορά στα sms του, τότε δεν υπάρχει λόγος να δώσει ένα μηνιάτικο για να πάρει κινητό. Θα είναι απλά θύμα. Το άλλο για το τραπεζάκι της καφετέριας, το αφήνω ασχολίαστο.

Α, και στο iPhone 3GS μου, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να αλλάξω τη γλώσσα από τα ελληνικά στα αγγλικά. Δεν ξέρω για εσάς.

Δημοσ.

Όταν θα δώσω 600 και 700 ευρώ για μία συσκευή θα κρίνω με βάσει το τι μου προσφέρει και αν ικανοποιεί τις ανάγκες μου και όχι με βάσει το τι δεν μου προσφέρει. Είτε αυτό είναι iOS συσκευή, είτε είναι Android, είτε είναι Windows Phone. Θέλω να πιστεύω ότι είμαι από τους χρήστες που «γονατίζουν» τις συσκευές τους και δεν τις χρησιμοποιούν απλά για να στέλνουν μηνύματα, να παίρνουν τηλέφωνα και να ακούνε ράδιο.

Με αυτή τη λογική, λοιπόν, αν οι ανάγκες κάποιου περιορίζονται στο να ακούει ραδιόφωνο ή στο να έχει αναφορά στα sms του, τότε δεν υπάρχει λόγος να δώσει ένα μηνιάτικο για να πάρει κινητό. Θα είναι απλά θύμα. Το άλλο για το τραπεζάκι της καφετέριας, το αφήνω ασχολίαστο.

Α, και στο iPhone 3GS μου, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να αλλάξω τη γλώσσα από τα ελληνικά στα αγγλικά. Δεν ξέρω για εσάς.

Σαφώς...

Επίσης φυσικα και δεν το εννοω το "Καλά, εσύ δώσε 600 ευρώ για κινητό, για τό τραπέζι της καφετέριας" για αυτο άλλωστε και το :P .

Είναι το ίδιο χαζο όσο και το "Καλά, εσύ δώσε 600 ευρώ για κινητό, προκειμένου να ακούς ραδιοφώνο" για αυτο "μπήκα στην πρίζα" και το γραψα...

Διοτι αφενως από όσα εγραψε ο συν-φορουμιτης HeadWaiter κρατησες μονο το ραδιόφωνο... αφετέρου δεν ειπε πως θα πάρει κινητο με 600 ευρω....

Τελος πάντων.. ευχομαι να μην υπάρχει καμια παρεξήγηση... δεν υπάρχει λόγος άλλωστε...

Οσο για το θεμα του νήματος... να θυμίσω πως υπάρχει και το Lumia 710 στα 250-300 ευρώ, με λίγο παραπάνω πλαστικό σε σχέση με το Lumia 800 και κάποια τεχνικα χαρακτηριστικα (λίγα) χειρότερα...

Με τετοια τιμή ενα Lumia με windows, κατα την προσωπικη μου άποψη πάντα, είναι ανταγωνιστικότατο σ αυτα που προσφέρει και εναντι του android αλλά και του iOS...

Το μόνο που του "λείπει" σε σχεση με τα android & ios είναι ίσως η μεγάλη πληθώρα εφαρμογων.... το "λείπει" το εβαλα σε εισαγωγικα γιατι βλέποντας τις εφαρμογες που κουβαλάνε οι περισσότεροι (ρεψήματα, κλανιες, τσιγαρα που αναβουν. μπυρες που χυνονται ...και λοιπες αηδιες...) διαπιστώνω πως η ποσότητα των εφαρμογων είναι απλα νουμερα εντυπωσιασμού...

Δημοσ.
Βλέπω όμως ότι αν υποστηριχθούν σωστά τα windows phones θα πάρουν μεγάλο μερίδιο μιας και οι χρήστες έχουν μεγαλύτερη εξοικίωση με περιβάλλον windows.

Bingo.

Δημοσ.

Εξοικιωση δεν υπαρχει ακομη,γιατι το μονο windows που θα προσφερε μια τετοια εξοικιωση με windows phone,ειναι τα windows8,που ακομη δε εχουν κυκλοφορισει επισημα και το ευρη κοινο δεν γνωριζει καν την υπαρξη τους!

Δημοσ.

Νομιζω οτι τα WP7 δεν εχουν ξεκαθαρο αγοραστικο κοινο.

Δηλαδη,

Εαν καποιος θελει κατι απλο και οπως λετε "μουρατο" μαλλον θα παρει ιφον.

Εαν καποιος θελει να ασχολειται και να το πειραζει, θα παρει αντροιντ.

Εαν θελει για δουλεια μαλλον θα παρει μπλακμπερρυ.

Και αν δεν αρεσουν αυτα, υπαρχουν και αλλες καλες επιλογες οπως Bada, etc.

Απο τεχνικη αποψη? Αν διαβαζω καλα, τα νεα WP7 ακομα βασιζονται στον CE πυρηνα, και για οσους εχουν δουλεψει windows mobile ξερουν τι σημαινει αυτο. Δεν λεω βελτιωμενος μπορει να ειναι, αλλα πως να το εμπιστευτεις ξανα ?

Πολλοι δεν βλεπουν λογικη την κινηση της νοκια να φυγει απο συμπιαν. και συμφωνω. Ποιος ξερει , ισως να ισχυουν συνομωσιες εξαγορας νοκια απο μικροσοφτ. Αν γινει αυτο, θα ειναι κριμα γιατι τοτε η Ευρωπη θα χασει σιγουρα το πανω χερι στις τηλεπικοινωνιες αν χασει εναν τετοιο κολλοσο.

Δημοσ.

Φαίνεται η Microsoft δεν κάνει -ακόμα- τα χατήρια στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, εξ ου και το άρθρο.

Χρησιμοποιώ iPhone από το '07 που μου το έφεραν δώρο από την Αγγλία και μετά από πάμπολλες προσπάθειες να αλλάξω πλατφόρμα, το μόνο λειτουργικό που θα καταφέρει (όταν αποκτήσει μια αξιόλογη βάση εφαρμογών, σύντομα δηλαδή) να το κάνει αυτό είναι τα WP. Είναι απλά εξαιρετικό και τρομερά γρήγορο και σε σωστές βάσεις φτιαγμένο λειτουργικό.

Δημοσ.

H Microsoft νόμιζε ότι όλες αυτές τις μπλε οθόνες δεν θα τις χρεώνονταν ποτέ ? Φυσικά η επιλογή της Nokia να συνεργαστεί μαζί της είναι αυτό που λέμε σοφά εμείς "Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται" νομίζω ότι είναι κλονισμένη η εμπιστοσύνη πλέων,και κακά τα ψέματα όποιος πάει στα iPhone δεν φεύγει εύκολα μετά,και δεν είναι μόνο το πρωτοπόρο του θέματος είναι οτι η Apple σε κάνει λίγο συνέταιρο σ'αυτο, οπότε σου ειναι δύσκολο να απορρίψεις η να παραιτηθείς της επένδυσης σου..

Τι σχέση έχουν οι μπλε οθόνες με τα Windows Phones;;; Όποιος παίρνει iPhone για τους λόγους που το παίρνει συνήθως μένει ευχαριστημένος.. δε σε κάνει συνέταιρο, απλά σε βάζει σε ένα πλήρως ελεγχόμενο οικοσύστημα. Το οικοσύστημα αυτό είναι ολοκληρωμένο και καλύπτει πλήρως τον μέσο χρήστη.

Τα Windows Phones προσπαθούν προς αυτή την κατεύθυνση, ωστόσο υπολείπονται των στοιχείων που συνιστούν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα. Η Microsoft θα συνεχίσει να επενδύει σε αυτά και παρόλο που είναι σε κρίσιμο σημείο, αν τα W8 πάνε καλά θα κερδίσουν σίγουρα μέρος από το android και ίσως και κάποιο ποσοστό από τα iPhones. Και η Nokia θα έχει δυνατότητα να κάνει το come back. Θα φανεί στην πορεία..

Δημοσ.

Καλό ή κακώ τα i-phone και τα android έχουν το πάνω χέρι στην αγορά των smartphone.Δεν αρκεί να έχει ένα καλό hardware.Τα windows είναι χάλια σε σχέση με αυτό των android και i-phone.Και ένα τελευταίο είναι το marketning σε αυτά δεν μπορεί να τις φτάσει η Nokia.Και εκεί πιστεύω είναι το αποτέλεσμα του ότι δεν πάει κάποιος να ζητήσει ένα Lumia.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...