Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι προσπάθειες της Nokia να εισέλθει δυναμικά στην αγορά των smartphones με την παρουσίαση των Lumia συσκευών με το λογισμικό των Windows Phone φαίνεται να αντιμετωπίζουν αρκετά εμπόδια, ύστερα από τις τελευταίες επισημάνσεις Ευρωπαίων παρόχων κινητής τηλεφωνίας. Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις πάροχοι στην Ευρώπη αναφέρουν στο Reuters ότι τα Lumia smartphones “δεν είναι αρκετά καλά” για να ανταγωνιστούν το iPhone της Apple και το Anroid της Google.

“Κανείς δεν έρχεται στα καταστήματά μας να ζητήσει για ένα κινητό τηλέφωνο με Windows Phone”, αναφέρει εκτελεστικός υπεύθυνος σε εταιρεία παρόχου κινητής τηλεφωνίας. “Η εταιρεία αυτή τη στιγμή προσπαθεί να προφτάσει τις Apple και Google έχοντας δεχθεί ένα ισχυρό πλήγμα στην εικόνα της, στην αγορά των smartphones υψηλής κατηγορίας”.

Αναφέρεται ακόμη σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς ανθρώπων στελεχών των τεσσάρων παρόχων, ότι η Nokia αυτή τη στιγμή έχει ένα διπλό στόχο. Να αποκαταστήσει αφενός την αξιοπιστία της με την κατασκευή επιτυχημένων smartphones, και αφετέρου να επιτύχει με τη χρήση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, το Windows Phone.

BGR-nokia-lumia-900-top-nowm.jpg

Link.png Site: bgr.com

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παντως τα lumia απο design ειναι παρα πολυ ομορφα.αν το ιδιο καλουπι λοιπον εβγαινες με anroid ευχαριστως 8α το αγοραζα.τα ακουτε κει στη ΝΟΚΙΑ?

Δημοσ.

παντως τα lumia απο design ειναι παρα πολυ ομορφα.αν το ιδιο καλουπι λοιπον εβγαινες με anroid ευχαριστως 8α το αγοραζα.τα ακουτε κει στη ΝΟΚΙΑ?

[/quote

Σωστός ο φίλος!

Δημοσ.

Από αυτό --> “Κανείς δεν έρχεται στα καταστήματά μας να ζητήσει για ένα κινητό τηλέφωνο με Windows Phone”...

εξάγεται αυτό??? --->"τα Lumia smartphones “δεν είναι αρκετά καλά” για να ανταγωνιστούν το iPhone της Apple και το Anroid της Google"

χμμμ... δε νομίζω να είναι ακριβώς έτσι..... προσωπικα θα προτιμούσα ενα Lumia 800 πολύ περισσότερο από ενα iphone & οποιοδήποτε android..... αλλά αυτά είναι γούστα...

Δημοσ.

Το να κάνεις ένα πολυ όμορφο και ελκυστικό hardware, δεν είναι τίποτα αν δεν συνοδεύεται απο το αντίστοιχο software.

Το windows phone είναι ένα εξαιρετικό λειτουργικο,μόνο που ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για την απόδοση αλλα για την εμφάνιση.

Δεν κυκλοφορούν τα προϊόντα γενικότερα , που δεν έχουν ελκυστική εμφάνιση ,απο κινητά μέχρι αυτοκίνητα....

Η "αισθητική" είναι κάτι που η Microsoft δεν έχει... και ζηλεύει. Ενω θα μπορουσε να αντιγράψει την εμφάνιση του UI απο άλλη εταιρεία,προτίμησε το δικό της στυλ,αποφεύγοντας έτσι και τις πιθανές μηνύσεις περί αντιγραφής.

Εδω που τα λέμε πολλα android κινητα κυκλοφορούν αλλα ελάχιστα μοντέλα έχουν ελκυστική εμφάνιση ή UI που θα μαγνητισει τον υποψήφιο αγοραστή...

Την μεγαλύτερη επιφάνεια καταλαμβάνει η οθόνη σε ένα σύγχρονο κινητό αλλα λίγες εταιρείες ξέρουν να την εκμεταλλευτούν για να προσελκύσουν.

Η nokia απο τις πρώτες εταιρείες με ωραίο μενού για κινητα,ξεπεράστηκε γιατί επαναπαυτηκε στο non touch UI που ήταν πραγματικα απο το πιο ωραία.

Η Microsoft θέλοντας πρωτοτυπησει επανέφερε ένα UI που ενω δεν είχε σχεδιαστεί για touch χρήση ,το προσαρμόσε μόνο και μόνο γιατί ήταν κάτι πραγματικά δικό της.....

ΥΓ: Τα κινητα στους περισσότερους ανθρώπους είναι κάτι σαν τα ρολόγια....αξεσουάρ

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Έχω αγοράσει το lumnia 800 εδώ και δυο μήνες. Δεν έχω κανένα παράπονο πλην ελάχιστων περιπτώσεων όσον αφορά σε κάποιες ενσωματωμένες εφαρμογές. Δεν έχω εμπειρία από Android ή iPhone κι έτσι δεν μπορώ να συγκρίνω αντικειμενικά.

Η παρατήρηση του wnet είναι σωστή: άλλο να μην είσαι εμπορικός κι άλλο να μην είσαι καλός. Ποιοτικότατη συσκευή με γρήγορη ανταπόκριση στο σερφάρισμα, εξαιρετικές προδιαγραφές στο φακό για φωτογραφίες. Η είδηση είναι μάλλον κατευθυνόμενη από αντίθετα συμφεροντα προς τα Windows θα ελεγα.

Δημοσ.

H Microsoft νόμιζε ότι όλες αυτές τις μπλε οθόνες δεν θα τις χρεώνονταν ποτέ ? Φυσικά η επιλογή της Nokia να συνεργαστεί μαζί της είναι αυτό που λέμε σοφά εμείς "Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται" νομίζω ότι είναι κλονισμένη η εμπιστοσύνη πλέων,και κακά τα ψέματα όποιος πάει στα iPhone δεν φεύγει εύκολα μετά,και δεν είναι μόνο το πρωτοπόρο του θέματος είναι οτι η Apple σε κάνει λίγο συνέταιρο σ'αυτο, οπότε σου ειναι δύσκολο να απορρίψεις η να παραιτηθείς της επένδυσης σου..

Δημοσ.

Τρομερή απόκριση και αισθηση το λειτουργικό ! Εντάξει με τέσσερις πυρηνεε μπορεί το android να το πλησιάσει . Λέμε τωρα

Δημοσ.

Δεν θέλω να φανώ κακός αλλά νομίζω ότι η Apple ισως και να έχει αρχίσει να φοβάται.

Μιλήσατε για τις μπλέ οθόνες της Microsoft.

Ας μιλήσω για κάτι άλλο.

Είμαι Έλληνας.

Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί πόσα χρόνια μετά τα Ελληνικά Windows απόφάσισε και η Apple να υποστηρίξει την Ελληνική γλώσσα;

Όσο για το i-phone αλήθεια έχει άλλη χρήση εκτός από τό τραπέζι της καφετέριας;

Ραδιόφωνο μόνο δυκτιακό.

Αναφορά παράδοσης sms;

Βιντεοκλήση;

Σήμα; Καμπάνα!!!

Παρακολούθηση το τι κάνω, για την μαμά Apple.

Θα αγοράζω μόνο από την μαμά.

κλπ.κλπ.

Εντάξει, ο καθένας επιλέγει τι θα αγοράσει.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν θέλω να φανώ κακός αλλά νομίζω ότι η Apple ισως και να έχει αρχίσει να φοβάται.

Μιλήσατε για τις μπλέ οθόνες της Microsoft.

Ας μιλήσω για κάτι άλλο.

Είμαι Έλληνας.

Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί πόσα χρόνια μετά τα Ελληνικά Windows απόφάσισε και η Apple να υποστηρίξει την Ελληνική γλώσσα;

Όσο για το i-phone αλήθεια έχει άλλη χρήση εκτός από τό τραπέζι της καφετέριας;

Ραδιόφωνο μόνο δυκτιακό.

Αναφορά παράδοσης sms;

Βιντεοκλήση;

Σήμα; Καμπάνα!!!

Παρακολούθηση το τι κάνω, για την μαμά Apple.

Θα αγοράζω μόνο από την μαμά.

κλπ.κλπ.

Εντάξει, ο καθένας επιλέγει τι θα αγοράσει.

Καλά, εσύ δώσε 600 ευρώ για κινητό, προκειμένου να ακούς ραδιοφώνο. Σωστή επένδυση.

Δημοσ.

Καλά, εσύ δώσε 600 ευρώ για κινητό, προκειμένου να ακούς ραδιοφώνο. Σωστή επένδυση.

κανονικα τωρα πρέπει να σου πει o HeadWaiter:

Καλά, εσύ δώσε 600 ευρώ για κινητό, για τό τραπέζι της καφετέριας. Σωστή επένδυση.

:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...