PitsiR21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Οπως αναφερω λοιπον εχουμε το εξης προβλημα! Coil Whine σε MSI 890FXA-GD70( με το 1.12v BIOS σε περιπτωση που παιζει ρολο )! Τροφοδοτικο CoolerMaster Silent Pro M 1000W (Το αναφερω επειδη εχω διαβασει οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις το coil whine προερχεται απο τροφοδοτικο ) ! Και ξεκιναω ΔΕΝ ειναι απο ανεμιστηρες, ΔΕΝ ειναι απο την ψυκτρα , ΔΕΝ ειναι απο το κουτι! Εχουν δοκιμαστει ολα εδω και 2 μερες και κοντευω να το σπασω απο τα νευρα μου! Ο εκνευριστικοτατος αυτος ηχος ερχεται απο/διπλα/δεξια το 8πινο της μητρικης! Για να σας δειξω ακριβως βαζω και την φωτο. Τα χωριζω γιατι...παρολο που εχω φτιαξει ενα κωνικο πραγμα για να μπορω να εστιασω σε συγκεκριμενα σημεια δεν μπορω να πω με σιγουρια ποιο κανει τον θορυβο! Παρολα αυτα τεινω προς το 2 και το 3! Ακομα δεν εχω δοκιμασει με αλλο τροφοδοτικο διοτι δεν εχω καποιο ευκαιρο! Αυτα...! Παρακαλω δωστε τα φωτα σας και τις ιδεες σας γιατι κοντευει να σπασει το κεφαλι μου! Η αυτο θα σπασει η εγω το PC! Ανοιξα καινουργιο τοπικ επειδη απο οτι καταλαβα εκανα λαθος και το ποσταρα σε αλλο τοπικ! Αν ενοχλει διαγραψτε το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Λογικά σφυρίζει το 3 (1R1) που είναι ένας shielded inductor. Πρόκειτε δηλαδή για ένα πηνίο που συντονίζεται. Αν νομίζεις ότι θα στο περάσουν RMA (ανάλογα το μαγαζί) καν' το να ησυχάσεις "καθαρά". Αν θέλεις την βρώμικη λύση - που μπορεί όμως να σου καταργήσει την εγγύηση - βούτα από την τσάντα της κοπέλας σου ένα διάφανο μανό νυχιών και πέρνα το μία στρώση γύρω γύρω στην βάση του. Όταν στεγνώσει, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις το board, παίζει πολύ καλή πιθανότητα να έχει ησυχάσει. edit: Αν η μητρική έχει ρυθμίσιμα PWM Frequencies @ BIOS, παίξε με τις τιμές τους μπας και ησυχάσει, έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PitsiR21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Φιλε μου ευχαριστω πολυ για την ιδεα σου! Θα το κανω το συντομοτερο δυνατον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkekakis Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Φίλε καταλαβαίνω ότι μπορεί να με βρίσεις ολίγον ...αλλά κάνε ένα κόπο και τσέκαρε αν είναι βιδωμένοι καλά οι σκληροί δίσκοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 εγώ έχω το τροφοδοτικό corsair ax-850 και έχω coil whine απο αυτό. είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε τετοια τροφοδοτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 εγώ έχω το τροφοδοτικό corsair ax-850 και έχω coil whine απο αυτό. είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε τετοια τροφοδοτικά. μη μου λες τετοια.περιμενω το 750αρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PitsiR21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Παιδια τον υπολογιστη τον εχω πανω σε μια κουτα απο ηχεια...και ολα τα κομματια ειναι χωρισμενα ωστε να μπορω να απομονωσω τον ηχο! Ο ηχος ειναι απο εκει σιγουρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα