Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορω να συνδεσω μια οποιαδηποτε καμερα στον υπολογιστη και να την χρησιμοποιησω σαν γεμπ καμερα?

αν οχι θα ηθελα να μου προτινετε καποια πολυ καλη γεμπ καμερα για επαγγελματικη χρηση.επισης εχω δει κατι καμερες με ασυρματο τηλεχιριστηριο για ζουμ.που μπορω να βρω μια τετοια?αν ηταν και η καμερα ασυρματη ακομα καλυτερα.

Αν εβρισκα μια καμερα και πολυ καλη και ασυρματη και με ασυρματο τηλεχηριστιριο θα ημουν πολυ χαρουμενη :)

Αν γνωριζει καποιος ας μου πει! ευχαριστω!

επισης θα ηθελα να ψηνει και καφε :rolleyes:

(τωρα εχω μια που θεωρηται η καλυτερη logitech,εχει καλη εικονα αλλα δεν με βολευει γιατι δεν στεκεται καλα, κανω μαθηματα μεσω skype και ψαχνω οτι καλυτερο υπαρχει σε web camera, το κοστος δε με νοιαζει καθολου.

Δημοσ.

Αρχικά, διευκρίνισε τι ακριβώς εννοείς, λέγοντας «για επαγγελματική χρήση». Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;

Δημοσ.

Αρχικά, διευκρίνισε τι ακριβώς εννοείς, λέγοντας «για επαγγελματική χρήση». Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;

κανω γαλλικα και ισπανικα μεσω skype και ψαχνω οτι καλυτερο κυκλοφορει σε web camera

Δημοσ.

Εντάξει, αλλά τι είναι αυτό που ζητάς από τη web cam; Θέλεις ιδιαίτερα υψηλή ανάλυση, για παράδειγμα; Όπως και να 'χει, θα σου πρότεινα να εξετάσεις τις λύσεις της logitec. Θεωρούνται από τις καλύτερες του είδους.

Εδώ μπορείς να πάρεις μια ιδέα:

http://www.logitech.com/en-us/webcam-communications/webcams

Δημοσ.

Εντάξει, αλλά τι είναι αυτό που ζητάς από τη web cam; Θέλεις ιδιαίτερα υψηλή ανάλυση, για παράδειγμα; Όπως και να 'χει, θα σου πρότεινα να εξετάσεις τις λύσεις της logitec. Θεωρούνται από τις καλύτερες του είδους.

Εδώ μπορείς να πάρεις μια ιδέα:

http://www.logitech.com/en-us/webcam-communications/webcams

εχω αυτη που κανει 99.99 αλλα θελω κατι καλυτερο.λεω πιο πανω τι ζηταω απο μια γεμπ καμερα αλλα δεν ξερω αν υπαρχει κατι τετοιο με αυτα που θελω

κανεις δεν ξερει καλυτερη καμερα απο την λοτζιτεκ? :mad: :-( :-( :-(

Δημοσ.

Αυτό που ουσιαστικά θέλεις λοιπόν, είναι να συνδέεται ασύρματα με τον υπολογιστή και να έχει τηλεχειρισμό, για το οποίο δυστυχώς δε γνωρίζω. Διότι, από πλευράς ανάλυσης και γενικότερα, ποιότητας εικόνας, το επόμενο βήμα ξεφεύγει από την έννοια "web cam": Παίρνεις π.χ. κάτι τέτοιο:

http://www.usa.canon.com/cusa/consumer/products/camcorders/professional_camcorders

και το χρησιμοποιείς σαν web cam...

Δημοσ.

lol γιατι οχι???? αν συνδεοταν ασυρματα....

Αυτό που ουσιαστικά θέλεις λοιπόν, είναι να συνδέεται ασύρματα με τον υπολογιστή και να έχει τηλεχειρισμό, για το οποίο δυστυχώς δε γνωρίζω. Διότι, από πλευράς ανάλυσης και γενικότερα, ποιότητας εικόνας, το επόμενο βήμα ξεφεύγει από την έννοια "web cam": Παίρνεις π.χ. κάτι τέτοιο:

http://www.usa.canon.com/cusa/consumer/products/camcorders/professional_camcorders

και το χρησιμοποιείς σαν web cam...

οριστε!το εκανα κιολας!!

οποιαδηποτε απλη καμερα μπορει να χρησιμοποιηθει ως γεμπ καμερα?

και με ποιο τροπο?

post-238060-0-06986600-1334697655_thumb.jpg

Δημοσ.

Οποιαδήποτε κάμερα με δυνατότητα σύνδεσης στον υπολογιστή μέσω usb, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν web cam. Ο τρόπος είναι ο ίδιος με τον οποίο χρησιμοποιείται και η κοινή web cam. Απλά δεν ξέρω αν μπορεί να ενεργοποιείται αυτόματα μέσω του skype, ή αν πρέπει να την ενεργοποιείς εσύ κάθε φορά. Πιθανότατα μπορεί, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει...

Δημοσ.

κανω γαλλικα και ισπανικα μεσω skype και ψαχνω οτι καλυτερο κυκλοφορει σε web camera

Εκτος απο μια καλη web camera , χρειαζεσαι συνδεση με μεγαλο upload , αν το κανεις επαγγελματικα για καλυτερο αποτελεσμα παρε τηλ την εταιρεια που σου παρεχει internet να ρωτησεις ...

Δημοσ.

Εκτος απο μια καλη web camera , χρειαζεσαι συνδεση με μεγαλο upload , αν το κανεις επαγγελματικα για καλυτερο αποτελεσμα παρε τηλ την εταιρεια που σου παρεχει internet να ρωτησεις ...

τι να ρωτησω?γιατι ειμαι και ασχετη σε τετοια θεματα.οταν εβαλα ιντερνετ ζητησα το πιο γρηγορο που υπαρχει σε κονεξ αλλα και παλι εχω πολλα προβληματα με αυτο και οταν κανω μαθημα και ξαφνικα κολλαει η οθονη μου ειναι προβλημα.

Δημοσ.

Παίζουν πολλά ρόλο. Μπορεί να ζήτησες και να πήρες το πιο γρήγορο που μπορείς να έχεις όντος. Δεν σημαίνει όμως ότι είναι και το πιο γρήγορο που υπάρχει γενικά. Είναι το πιο γρήγορο που υποστηρίζει η περιοχή σου.

Απάντησε μας πρώτα σε κάποια άλλα θέματα, όπως:

α) Τι ταχύτητα ιντερνετ έχεις σπίτι? http://www.speedtest.net/ δοκίμασε το χωρίς να κατεβάζεις τίποτα άλλο παράλληλα

β) Τι μέγιστη ανάλυση δουλεύει το skype όταν το χρησιμοποιείς?

γ) Ο υπολογιστής σου είναι πόσων ετών περίπου?

δ) Τι προβλήματα παρατηρείς με την υπάρχουσα σύνθεση σου? Περιέγραψε μας τα προβλήματα σου. Τι και πως κολλάει?

Δημοσ.

ξαφνικα κολλαει η οθονη μου

Αν το κόλλημα στο οποίο αναφέρεσαι συμβαίνει μόνο στο skype - αν δεν πρόκειται δηλαδή για κόλλημα όλου του υπολογιστή - να ξέρεις ότι μπορεί να οφείλεται και στην ποιότητα σύνδεσης του συνομιλητή σου, όχι μόνο στη δική σου. Το skype, όπως και τα ανάλογα με αυτό προγράμματα, για να δουλεύουν ομαλά, χρειάζονται «καλή» σύνδεση και από τις δύο πλευρές. Όχι απαραιτήτως την ταχύτερη, αλλά αν μη τι άλλο «σταθερή».

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις........

παιζει ρολο και το αν ειναι παλιο το λαπτοπ? :whistle:

δεν το ηξερα....ειναι 2-3 χρονια που το εχω αλλα το χρησιμοποιω μονο για τα μαθηματα....(αν και σκοπευω να παρω ακομα ενα καποια στιγμη γιατι μου χρηαζετε για τη δουλεια)

πως βλεπω σε τι μεγιστη αναλυση δουλευει το σκυπε? δεν ξερω....πειτε μου πως...

τωρα θα μπω στο λινκ που εβαλες και θα σου πω..

Δεν εχω καποιο σοβαρο προβλημα συνδεσης αλλα λογο δουλειας και μια φορα να κολλησει ειναι κακο.ορισμενες φορες παγωνει το βιντεο και ξεπαγωνει μετα απο καποια δευτερολεπτα ισως και λεπτα.ακομα και τα λιγα δευτερολεπτα που κολλαει μου δυσκολευει πολυ το μαθημα και την ποιοτητα του.

deesnider τι ενωεις?οταν εχει και ο αλλος καμερα ανοιχτη?ακομα και σε κλιση που μονο η δικη μου καμερα ειναι ανοιχτη και ειναι στη συνομιλια περισσοτερα απο ενα ατομα αλλα με κλιστη καμερα παλι συμβενει αυτο.Δεν πιστευω οτι ειναι τοσο κακη η συνδεση που εχω αλλα και μια φορα να κολλησει μ'εχει καταστρεψει!Πως μπορω να εχω το καλυτερο δυνατο ιντερνετ?

Θελω να ρωτησω και κατι αλλο μηπως γνωριζετε....

σκεφτομαι να παρω και ενα στικακι για ιντερνετ το οποιο μου χρηαζεται σε ιδικες περιπτωσεις οταν ειμαι εκτως σπιτιου αλλα επειδη εχω ηδι ιντερνετ στο σπιτι δε θελω να πληρωνω πολλα για το στικακι για να το χρησιμοποιω μια φορα το μηνα και ουτε...γιατι εχω ακουσει οτι αυτα ειναι ακριβα....

υπαρχει μηνιεα συνδεση με στικακι η τριμηνη?Για να καταλαβετε το στικακι το χρηαζομαι για τους καλοκαιρινους μηνες μονο που δεν θα ειμαι σπιτι.Απ'οτι ξερω με το στικακι η χρεωση γινεται αναλογα με το ποσα κατεβαζεις.Εγω δεν κανω κατι αλλο εκτως απο την βιντεο κλιση....ξερετε αν με την βιντεο κλιση που κανω θα χρεωνεται πολυ?

Αν δεν κανω λαθος μια φιλη μου μου ειχε πει οτι εχει στικακι με χρονοχρεωση......υπαρχει κατι τετοιο?γιατι το ειπα και με κοροιδεψαν B)

α) Τι ταχύτητα ιντερνετ έχεις σπίτι? http://www.speedtest.net/ δοκίμασε το χωρίς να κατεβάζεις τίποτα άλλο παράλληλα

Αχ τι καλο! μ'αρεσει!αλλα που βλεπω τι ταχυτητα εχω? :rolleyes:

ααααααα το εκανα μου λεει:

ping 42 ms

downloand speed 7.42 Mbps

upload speed o.65 Mbps

για πες γιατρε καλα ειναι το ιντερνετ μου? :rolleyes:

Δημοσ.

deesnider τι ενωεις?οταν εχει και ο αλλος καμερα ανοιχτη?ακομα και σε κλιση που μονο η δικη μου καμερα ειναι ανοιχτη και ειναι στη συνομιλια περισσοτερα απο ενα ατομα αλλα με κλιστη καμερα παλι συμβενει αυτο.Δεν πιστευω οτι ειναι τοσο κακη η συνδεση που εχω αλλα και μια φορα να κολλησει μ'εχει καταστρεψει!Πως μπορω να εχω το καλυτερο δυνατο ιντερνετ?

Σε σχέση με αυτό που σου έχω υπογραμμίσει, σου τονίζω δεν έχει σημασία μόνο η ποιότητα της δικής σου σύνδεσης, αλλά και του συνομιλητή σου. Ακόμα κι αν εσύ έχεις την καλύτερη/ταχύτερη/σταθερότερη σύνδεση του πλανήτη, αν του συνομιλητή σου «σέρνεται», δεν πρόκειται να επιτύχεις άνετη επικοινωνία, είτε με, είτε χωρίς ενεργοποιημένη κάμερα. Από 'κει και πέρα: Αν όντως ισχύει το: «ακόμα και μια φορά να κολλήσει μ' έχει καταστρέψει», καλό είναι να είσαι προετοιμασμένη ψυχολογικά για απανωτές ...καταστροφές. Συνδέσεις που δεν κολλάνε ποτέ, τουλάχιστον στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν (τουλάχιστον όχι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό).

Πως μπορείς να έχεις το καλύτερο δυνατό internet; Χμμμ... αν κάποιος isp διαθέσει στην περιοχή σου, συνδέσεις μέσω οπτικών ινών, θα έχεις πολύ καλύτερη σύνδεση (θεωρητικώς τέλεια), καθώς δε θα εξαρτάται από το τηλεφωνικό δίκτυο, τα χάλκινα καλώδια και όλα αυτά τα ...προϊστορικά. Δεν ξέρω όμως αν στην Ελλάδα είναι διαθέσιμες προς το παρόν αυτές οι συνδέσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...