vitojr Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 καλησπερα παιδια εχω το εξης προβλημα δεν μπορω να συνδεθω στο μαιλ μου ο κωδικος που ειχα δεν ισχιει για καπιο λογο δεν ξερω γιατι!και ετσι με πεταει στην σελιδα για να μου στειλει στο 2τερο μαιλ τον κωδικο ελα ομωςσ που ειναι παλιο και δεν θυμαμε τιποτα ουτε ονομα ουτε κωδικο στο 2τερο! τι κανουμε??? παιδια μου εχουν στειλει μαιλ για την δουλεια μου και ειναι σοβαρο πρεπει να μπω καπως στο λογαριασμο !
isay Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 καλησπερα παιδια εχω το εξης προβλημα δεν μπορω να συνδεθω στο μαιλ μου ο κωδικος που ειχα δεν ισχιει για καπιο λογο δεν ξερω γιατι!και ετσι με πεταει στην σελιδα για να μου στειλει στο 2τερο μαιλ τον κωδικο ελα ομωςσ που ειναι παλιο και δεν θυμαμε τιποτα ουτε ονομα ουτε κωδικο στο 2τερο! τι κανουμε??? παιδια μου εχουν στειλει μαιλ για την δουλεια μου και ειναι σοβαρο πρεπει να μπω καπως στο λογαριασμο ! Αν το email ειναι απο παροχό (π.χ. otenet) επικοινώνησε μαζί τους. Αν ειναι webmail δες παρακάτω. Δοκίμασε με άλλο browser μήπως παίζει κάποιο προσωρινό πρόβλημα με cookies/scripts/js/κλπ. Επισης σιγουρέψου οτι δεν εχει ελληνικά γράμματα ή caps lock Αν δεν λύθηκε το πρόβλημα και δεν θυμάσαι εναλλακτικά email/κωδικους/ερωτήσεις το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι ... να φτιάξεις ένα νεο email και να ζητήσεις απο τα παιδιά στη δουλειά να σου στείλουν εκεί το χαμένο υλικό. Γιατί στο λεω αυτό; Γιατί ειναι πρακτικά αδύνατον να ανακτήσεις το λογαριασμό και οσο νωρίτερα τον ξεχάσεις, τόσο καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα