Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα το netbook με τα windows xp να κανει update τα windows. Σε κάποιο σημείο κόλησε και το έκανα restart και από τότε δεν εμφανίζει την γραμμή εργασιών.

Καμιά ιδέα για να την επαναφέρω??

Δημοσ.

Αν μπορείς να μπεις τσέκαρε αν τρέχει το explorer.exe

Όταν λες κόλλησε; Απίστευτο freeze για 5 ώρες ή απλά δεν ανταποκρινόταν για λίγο;

Δημοσ.

Δεν κόλησε, απλά δεν βγαίνει, και restart να κάνω δλδ πάλι δεν εμφανίζεται.

Το explorer.exe τρέχει κανονικά (η διαχείριση εργασιών εμφανίζεται κανονικά).

Αν κάνω restart το explorer.exe, μόλις επανεκκινείται η γραμμή εργασιών επανεμφανίζεται για 0,1 sec και ξαναχάνεται. Τι φταίει?

Δημοσ.

Μήπως η μπάρα εμφανίζεται αν πατήσεις το win-key?

Όχι εμφανίζεται μόνο το μενού της έναρξης σε αυτή την περίπτωση.

Δημοσ.

Απεγκατέστησα και το windows search 4.0 που είχε εμφανιστεί στην γραμμη εργασιών αλλά δεν άλλαξε κάτι. Καμιά ιδέα? Ξαναμπαίνω μεθαύριο στρατό και πρέπει να το έχω φτιάξει οπωσδήποτε...

Δημοσ.

Kάνε επαναφορά συστήματος στο σημείο αμέσως πρίν την ενημέρωση συστήματος και μετά έλεγξε τις ενημερώσεις που είναι να γίνουν.

Αν σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και κάποια που ενδεχομένως έχει σχέση με τη γραμμή εργασιών, μην την κάνεις (εξαίρεσέ την).

Σε περίπτωση που δεν βγάζεις άκρη με τί έχουν σχέση οι ενημερώσεις, γράψτες εδώ πρίν τις κάνεις ώστε να σε βοηθήσουμε αν μπορούμε...

Δημοσ.

Kάνε επαναφορά συστήματος στο σημείο αμέσως πρίν την ενημέρωση συστήματος και μετά έλεγξε τις ενημερώσεις που είναι να γίνουν.

Αν σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και κάποια που ενδεχομένως έχει σχέση με τη γραμμή εργασιών, μην την κάνεις (εξαίρεσέ την).

Σε περίπτωση που δεν βγάζεις άκρη με τί έχουν σχέση οι ενημερώσεις, γράψτες εδώ πρίν τις κάνεις ώστε να σε βοηθήσουμε αν μπορούμε...

Την έχω απενεργοποιημένη την επαναφορά.

Δεν βρίσκω άκρη. Όταν εκκινείται το σύστημα αρχικά η γραμμή εργασιών υπάρχει για λίγα δευτερόλεπτα. Μετά όταν τελειώνει η εκκίνηση εξαφανίζεται.

edit: Μόλις παρατήρησα πως όποτε επανεκκινώ τον explorer.exe μπαίνει αυτόματα η ρύθμιση "Αυτόματη απόκρυψη της γραμμής εργασιών" στον πίνακα ελέγχου. Δεν ξέρω τι το προκαλεί αυτό.

Βρείτε καμιά ιδέα ρε παιδιά γιατί μπαίνω πάλι μέσα και θητεία χωρίς pc δεν παλεύεται και format δεν θέλω να κάνω...

Δημοσ.

1ον Επανενεργοποίησε την επαναφορά. Αποτρέπει τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις.

2ον Πάλεψε στα λίγα δευτερόλεπτα που εμφανίζεται η γραμμή εργασιών, να προλάβεις να πατήσεις πάνω της δεξί κλίκ και μετά ιδιότητες. Λογικά θα είναι τικαρισμένο το κουτάκι "αυτόματη απόκρυψη γραμμής εγασιών". Ξετίκαρέ το...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Τελικά βρήκα το πρόβλημα. Το είχε προκαλέσει το πρόγραμμα objectdock όπου χωρίς λόγο είχε ενεργοποιηθεί η επιλογή "απόκρυψη της γραμμής εργασιών".

Ως προς την επαναφορά των windows, την έχω απενεργοποιήσει γιατί την θεωρώ εξαιρετικά ασταθή και χάσιμο αποθηκευτικού χώρου. Προτιμώ προγράμματα όπως το acronis.

Δημοσ.

Αυτό το κακό που έχουν οι ζημιές καμια φορά να είναι τόσο απλές

που λες "όχι, ας μην το πω, δε μπορεί να είναι τόσο απλό"

:P

Το Objectdock βεβαίως και δε θέλει μπάρα. Τα περισσότερα προγράμματα

αλλαγής εμφάνισης (τουλάχιστον μέχρι το 2008 που δούλευα κάποια από αυτά)

παίζουν με τις μπάρες και τις ρυθμίσεις σε παράθυρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...