Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα παλιο υπολογιστη 10ετιας περιπου και εχω μια καρτα γραφικων αχρησιμοποιητη (nvidia geforce 9600 gt 1gb ddr2

)μπαινει στο παρακατω συστημα?Επισης αμα του βαλω μνημη ram θα δω βελτιωση?

ο υπολογιστης εχει επεξεργαστη:Intel®Pentium®4 CPU 3.20Ghz

μητρικη:P4i65G

μνημη ραμ:1*512Mb M2G9JA8ATT9FO81CAD

καρτα γραφικων:NVIDIA Geforce FX 5200

Δημοσ.

Το βασικό είναι τι θες να κάνεις εσύ με αυτόν τον υπολογιστή. Για ιντερνετ, mp3 μουσική, office κτλ και καμιά ταινία είναι μια χάρα.

Η μητρική σου παίρνει μέχρι 2gb μνήμη σε 2 slots. Βάζεις ή 2 x 1gb ddr 400 (θα τα πληρώσεις αρκετά) ή τουλάχιστον άλλο ένα των 512.

Στην πρωτη περίπτωση μπορείς να βάλεις οριακά και windows 7 32 bit αλλά δεν στο προτείνω λόγω κάρτας γραφικών. Στη δεύτερη αποκλειστικά xp.

Η κάρτα που έχεις δεν μπαίνει στο μηχάνημά σου γιατί είναι pci express ενώ το μηχάνημα παίρνει agp.

Επίσης αν έχεις κάποιον sata δίσκο πάνω, βάλτον και στήσε εκεί windows αν ο τωρινός σου είναι ide.

Δημοσ.

Φιλε,οπως ειδα,η μητρικη σου ειναι αυτη:

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?model=p4i65g

και εφ`οσον η 9600 gt που εχεις,ειναι pci-e,δεν ταιριαζει για να κουμπωσει σε AGP θυρα.

Οσο για την ram,θα δεις καποια διαφορά,αλλά πρεπει να βαλεις 2x1Gb.

με προλαβε ο τυρανοσαυρος Rex...

Δημοσ.

Κατεβαστηράκι φίλε μου. Οπωσδήποτε μια 512mb μνημούλα ακόμα πάνω του (βρες μεταχειρισμένη), XP SP3 ή κάποια Linux διανομή, & σερφάρεις άνετα στο δίκτυο. Η 9600GT δεν μπαίνει, ατύχησες...

Δημοσ.

μπορειτε να μου προτεινεται μνημες?Να δω και τιμες για internet το θελω πιο πολυ εχω αλλο για παιχνιδια επισης πια windows ειναι καλυτερα να βαλω για να πηγαινει πιο γρηγορα το συστημα?Τωρα του εχω xp home edition

Δημοσ.

Αυτη η μνημη που προτεινες Δεινοσαυρε δεν κανει για το pc του Θαναση γιατι είναι DDR2 στα 400MHz κι oχι DDR1! Δεν θα κουμπωνει καν!

Δημοσ.

Αυτη η μνημη που προτεινες Δεινοσαυρε δεν κανει για το pc του Θαναση γιατι είναι DDR2 στα 400MHz κι oχι DDR1! Δεν θα κουμπωνει καν!

Πολυ σωστος ο φιλος.+1

Στειλε κανενα μηνυμα σε αυτο το παλικαρι μπας και εχει καμια καρτα να σε βοηθησει.3 VGA AGP 8X και 1 VGA PCI Express 2.1 - €70

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια μου επεσε στα χερια pc φιλου με την ιδια μητρικη με του τοπικ σταρτερ με fx5500 καρτα και celeron 2,4 και 256 ραμ, δισκο ide 80αρης ερπετο.λοιπον πως εχουν τα πραγματα:το βρηκαμε στο πατρικο του κολητου μου (ειναι κοντα 10ετιας) και επειδη ειχαμε φαει απειρες ωρες καψιματος με μια ωραια τιμονιερα ,μας επιασε νοσταλγια (τωρα ειμαστε 24) και θελουμε να ξαναπαιξουμε το colin mc rae 2 με αυτο το τιμονι!υπαρχουν τα εξης προβληματα :το τιμονι εχει μονο συνδεση gameport.η μητρικη δεν εχει (του ειχε καει η αλλη με το gameport πριν μπουμε στο πανεπιστημιο).το πισι ερπεται.εφαγα τα ματια μου στο νετ και αποτι βλεπω ανταπτορες απο gameport σε usb μια στο τοσο λειτουργουν.καρτα pci η οτι αλλη συχρονη συνδεση με τα τωρινα πισια μας με gameport και αυτη χλωμη.στα φορα λενε οτι σε win 7 ειναι χλωμη υποστηριξη gameport.συνολο θελουμε να δωσουμε ενα 30αρι (πηγαιντε παρτε μια τιμονιερα θα πειτε-μην ξεχνατε ομως την καλτιλα της υποθεσης).προτeινετε μια λυση οποιος εχει τρομπ@ρει με παρομοιο θεμα οπως εγω τωρα.εγω ειμαι κοντα στην ιδεα αναβαθμισης σε πεντιουμ 4 3.2 ht +2 gb ram+gameport καρτα σε xp2 32 (υποστηριξη gameport)αν κανουν αυτες http://www.ebay.com/itm/NEW-1GB-PC3200-184PIN-DDR-400-MHz-DIMM-MEMORY-1G-PC-3200-184-PIN-Desktop-ram-/170837049147?pt=US_Memory_RAM_&hash=item27c6ae7f3b#ht_3495wt_1344 ειμαστε γυρω στα 35 συνολο.καθε προταση δεκτη .σορρυ που κουρασα

Δημοσ.

στα φορουμ λενε οτι gameport σε win 7 ειναι χλωμη υποστηριξη gameport.

:shock: :shock: :shock:

Ξεχνάμε τα windows 7.

Βρίσκεις μια κάρτα ήχου τύπου soound blaster pci 128 που έχει gameport και κάνεις την δουλειά σου.

Δημοσ.

Η μνημη αυτη του ebay ειναι High Density και μπορει να μη σου δουλεψει.Δεν παιζει καθολου σε motherboards με Intel chipsets.Δες στο ebay για καμια Low Density με τα μεγαλα ολοκληρωμενα πανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...