Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδή αν βαλω και SSD και HDD εναν φθηνό SSD και λιγης χωριτικοτητας θα αυξηθει καθόλου?

υπενθιμιζω οτι τψρα εχω εναν 250 για τα windows και εναν 80αρι για games αν βαλω ακομα εναν SSD θα γινει κατι καλητερο με τα νουμερα?

Δημοσ.

Γιατί θέλεις να γίνουν καλύτερα τα νούμερα? Συμμετέχεις σε κάποιον διαγωνισμό?

SSD πάρε αλλά θα χρειαστεί να ξαναστήσεις τα windows. Aλλιώς θα το χάσεις το βραβείο μιας και η αξιολόγηση των windows τεστάρει τον δίσκο που έχει πάνω windows.

Δημοσ.

οχι απλα θελω να εχω μεγαλα τα νουμερα μου γιατι μου την σπαει που καποιοι φιλοι μου τοχουν αλλα χωρις να ξερουν τιποτα απο pc

Δημοσ.

και απο αυτο εχω μην ανησηχεις :D

να το ανοιγουν και να δειχνουν μονο και κατι λιγα απο προγραμματισμο και ξερω απο pc πολλα προσπαθω ν το αναβαθμιζω καθε 5μηνο σε κατι καλυτερο απλα αυτοι τα πηραν ετοιμα και δεν ξερω τι παιζει με τα συστιματα τους (για σκληρουσ μιλωντας)

Δημοσ.

οχι απλα θελω να εχω μεγαλα τα νουμερα μου γιατι μου την σπαει που καποιοι φιλοι μου τοχουν αλλα χωρις να ξερουν τιποτα απο pc

Τί άλλο θα διαβάσουμε/ακούσουμε...eek.png

Τεσπα, κάνε αυτό που σου λέει ο Δεινόσαυρος στο post #4

Δημοσ.

Ωραία. Πάρε έναν ssd για να στήσεις τα windows εκεί και τα νούμερά σου θα απογειωθούν. Λιώμα θα τα κάνεις τα κωλόπαιδα που σου τη λένε επειδή ξέρουν λίγο προγραμματισμό.

Κι αν πάρουν κι αυτοί ssd και σε ξαναπεράσουν τότε θα κάνεις το μεγάλο κόλπο: Θα ανοίξεις ένα τοπικ στο overclocking και θα σου που οι ειδικοί guru πώς θα τον πας στα 6GHz. Μετά κανένας δεν θα ξανατολμήσει να σε κοροιδέψει για τα χαμηλά σου νούμερα. Μόνο η μαμά σου μπορεί να φωνάζει επειδή το pc θα κάνει λίγο παραπάνω θόρυβο.

Δημοσ.

Αν σε νοιαζουν τα νουμερα μονο μπορεις να τα αλλαξεις και χωρις να δωσεις ενα ευρω. Δες εδώ.

Κανονικά το μέγιστο είναι 7.9 αλλά αν θέλεις να τρελάνεις τους φίλους σου βάλτο 9.9 όπως κανει αυτος στο λινκ

Δημοσ.

Μετα παρτε και μια μεζουρα και μετρηστε το ....... σας!! Ελεος δλδ.

Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia

Δημοσ.

αν οι φιλοι σου δεν ξερουν τιποτα,εσυ εισαι στο -

σε -db θα σου βγει η βαθμολογια...

ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

Αν πληρωνει ο μπαμπας σαφως και εχει σημασια αν οι φιλοι βγαζουν παραπανω βαθμολογια στην αξιολογηση των windows.

Eμεις μικροι μαλωναμε για το ποιος τρεχει πιο γρηγορα ενα γηπεδο μπασκετ πανω-κατω η μια αλανα, τωρα η νεα γενια μαλωνει για το ποιος (δισκος) τρεχει πιο γρηγορα στην αξιολογηση των windows. Και να πω οτι ειμαι μεγαλος και περασανε τα χρονια...εχω ακομα ψωμια ως τα 30.

Αυτο θα πει εξελιξη.

ΥΓ. Σε τετοιες γειτονιες παντως οποιος ανοιξει μια αποθηκη με ειδη pc θα φαει καλα:P Και ταμπελα απεξω:

Βελτιωσεις υπολογιστων.

(και απο κατω με μικροτερη γραμματοσειρα και ολα τα απαραιτητα λογοτυπα γυρω γυρω απο sparco και billstein μεχρι HKS και cadence):

7.9 on windows experience guaranteed by Drapetsona Computer Center

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...