devill0 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Καλησπερα χρονια πολλα χριστος ανεστι....Εκανα εγκατασταση ubuntu 11.10 στο λαπτοπ και λεω να τα κρατησω καιρο.Λοιπον το λαπτοπ εχει i3,3gbram και gpu nvidia 310m,επειδη δε θελω να τη πατησω οπως παλιοτερα με τους drivers θελω να βαλω τους σωστους.Στο additional drivers μου εχει εμφανισει 2 επλογες 1:Nvidia accelerated graphics driver(version current)Recommended και 2:Nvidia accelerated graphics driver (post release update)(version current updates)..Ποια επιλογη ειναι η σωστη(αυτοι ειναι που λεμε ανοιχτοι drivers και της nvidia ειναι οι κλειστοι)..Επισης στο site της nvidia εβαλα το μοντελο και linux-x86 και εχει την εκδοση 295.40...Ποια απο ολα αυτες να βαλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Το "version current" θα σου βαλει αυτο http://packages.ubuntu.com/oneiric/nvidia-current και το "version current updates" θα σου βαλει αυτο http://packages.ubuntu.com/oneiric/nvidia-current-updates που δεν βλεπω να εχουν διαφορα, εκτος απο την υπο-υπο-εκδοση. Βαλε ενα απο τα 2 να τελειωνεις. Δεν νομιζω να ειναι απο εκεινα τα λαπτοπ που εχουν υβριδικη καρτα γραφικων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelheart.gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Αληθώς ο Κύριος. ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. Το λέω πρώτο πρώτο και ΠΟΛΥ φιλικά. Το σύνηθες (τουλάχιστο κάποτε έτσι ήταν) είναι να κάνεις ένα, έστω μικρό, google search. Έτσι αν πχ βάλεις (κάνω copy/paste από το μήνυμά σου) αυτά τότε τα δύο πρώτα links είναι πολύ διαφωτιστικά. Τι ΔΕΝ είπα : δεν είπα να μην ρωτάς εδώ ή σε άλλα φόρουμ. Είπα να ψάχνεις όσο μπορείς περισσότερο κάποια πράγματα, διότι αν δεν το κάνεις δεν "θα τα κρατήσεις καιρό" όπως είναι η επιθυμία σου. Απάντηση στο ερώτημα (in a nutshell) : οι drivers που υπάρχουν στα επίσημα repos είναι αρκετά παλαιότεροι και μπαίνουν εκεί με βάση άλλα κριτήρια και όχι με το πόσο επίκαιροι είναι. Οι Post release (όσο θυμάμαι τουλάχιστο γιατί εδώ και καιρό έχω Ati Radeon) είναι "κάτι τις πιο καινούριοι" αλλά και πάλι δεν είναι πρόσφατοι. Γνώμη μου είναι να βάλεις για αρχή τους "1" και αφού αποκτήσεις μια εμπειρία στο να προσθέτεις ppa repositories (κτλ) σιγά σιγά θα βρεις το δρόμο σου. Στο site της nvidia λογικά θα είδες τους τελευταίους/πιο πρόσφατους. Αυτοί μόνο μέσω ppa μπαίνουν. Αν έχει σημασία, εγώ στο δικό μου PC δεν έχω βάλει τους τελευταίους της Ati. Καλή επιτυχία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Ωραια σας ευχαριστω και τους 2....ξεχασα να αναφερω οτι δεν ειχα επιλεξει καποια επιλογη και το ειχα αφησει ετσι...Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelheart.gr Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Οι νεότεροι οδηγοί δεν είναι πάντοτε και οι καλύτεροι. Για αυτό και αρκετές διανομές βάζουν τους παλιότερους (και "σίγουρους"). Και για του λόγου το αληθές, μόλις 1-2 μέρες μετά την ερώτηση του ts. http://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=MTA4ODc Windows γίναμε ή μου φαίνεται ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Πως μπορω να βαλω την launch bar στο κατω μερος...εχω βρει διαφορους τροπους αλλα δεν τα καταφερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα