tommy2486 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Παιδιά μια μικρή βοήθεια στο 3.... Εντάξει το βρήκα απλά είχαν βάλει λιγότερα κενά στην από όσα γράμματα είχε η ελληνική λέξη.
panosno1com Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Εγώ το έκανα σε 3 δευτερόλεπτα χωρίς google' date='wiki,youtube χωρίς καν internet! απλά με την λογική και φυσικά χωρίς να έχω ιδέα απο χαρακτήρες marvel, οι λέξεις είναι απλές καθημερινές λέξεις που χρησιμοποεί ο καθένας μας...[/quote'] μπραβο θειε chuck !!!! εμενα μου τα κανε η Τασουλα σε 5 δευτ μετα την επιδειξη του απλικεσον!αλλα σαν εσενα θειε τσακ ουδεις!και μη πεις τελοσπαντων!!!! <3 Αποστολή από το γαλαξία1 με τη χρήση Insomnia App 2.0
dimitrisOS Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Εγώ το έκανα σε 3 δευτερόλεπτα χωρίς google,wiki,youtube χωρίς καν internet! απλά με την λογική και φυσικά χωρίς να έχω ιδέα απο χαρακτήρες marvel, οι λέξεις είναι απλές καθημερινές λέξεις που χρησιμοποεί ο καθένας μας... μπραβο θειε chuck !!!! εμενα μου τα κανε η Τασουλα σε 5 δευτ μετα την επιδειξη του απλικεσον!αλλα σαν εσενα θειε τσακ ουδεις!και μη πεις τελοσπαντων!!!! <3 Αποστολή από το γαλαξία1 με τη χρήση Insomnia App 2.0 Και χωρις internet απαντησει !!!! Δηλαδη δεν ειχε internet ο υπολογιστης του και ολοκλησαι με επιτυχια τις ερωτησεις και μπεικε και στην κληρωσει
kxs14 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 μολις το τελειωσα , αντ ε καλη επιτυχία σε όλουσ!
dimalvel Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Αρα να αρχίσω να νιώθω χαζός αφού ΟΟΟΟΛΟΙ εσείς το θεωρείται για νεογέννητα... Εγω έχω κολλησει στο 2..τι να πω..
Anaisthitos Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Αρα να αρχίσω να νιώθω χαζός αφού ΟΟΟΟΛΟΙ εσείς το θεωρείται για νεογέννητα... Εγω έχω κολλησει στο 2..τι να πω.. σε παρακαλω οχι και για νεογεννητα!!! για ωαρια αστειευομαι λιγο χιουμορακι κανω
dimalvel Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 XA...το έλυσα...μονο στο 2 κολλησα τελικα ;P
Antonis3d Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Και χωρις internet απαντησει !!!! Δηλαδη δεν ειχε internet ο υπολογιστης του και ολοκλησαι με επιτυχια τις ερωτησεις και μπεικε και στην κληρωσει *facepalm* Ρε παιδιά ειρωνικά ήταν όλα αυτά για όλους αυτούς που λένε πως ήταν πολύ εύκολο κτλ κτλ. Εγώ στο 3ο κολησα και το παράτησα(αφού σπατάλησα κανά 10?λεπτο στο 2ο
Sorath Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ε όχι και δώρο DVD animation "The avengers".. Ας έδιναν τουλάχιστον την κανονική ταινία σε Blu-Ray, έστω όταν κυκλοφορήσει.
dimitrisOS Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 *facepalm* Ρε παιδιά ειρωνικά ήταν όλα αυτά για όλους αυτούς που λένε πως ήταν πολύ εύκολο κτλ κτλ. Εγώ στο 3ο κολησα και το παράτησα(αφού σπατάλησα κανά 10?λεπτο στο 2ο το καταλαβανε ρε
LuNaTiC Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ποτέ δε χώνεψα τις παπα@@ιές της Marvel ... τώρα είμαι σίγουρος ότι δε θα ασχοληθώ και ποτέ ξανά με ότι σχετικό
giorginho Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 M'αρεσει που μεχρι τωρα κανεις δεν κολλησε εκει που κολλησα εγω... στον τελευταιο γριφο. Ολα τα αλλα σε 5" αυτο δοκιμασα 15 λεξεις που ταιριαζουν και τιποτα ! Ειπα να δω εδω για καμια βοηθεια αλλα φαινεται οτι μονο εγω ζοριζομαι εδω. Με βοηθησατε παντως με αλλα σχολια σας να μην συνεχισω περα του 15λεπτου που ηδη εχασα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις