Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά έβγαινε, πέρα απο το 4ο (η λέξη είναι γαλλικη :P). Tο μόνο που σκέφτομαι είναι ok τα δώρα, μονο τα action figures να μην είναι σαν αυτά των jumbo...

Δημοσ.

Παιδιά για όσους έχουν κολλήσει και πιστεύουν πως δεν μπορούν να το βρουν με τίποτα παραθέτω τις απαντήσεις μέσα στο spoiler:

images?q=tbn:ANd9GcRcmNSPJ6O36a_2nkl1N3ocpoujoOsrxMm9tOpk46_p0jmFj347s6p2TGtg

Δημοσ.

Ενώ λέει ότι το πρώτο γράμμα το αφαιρείς αυτό δεν αφαιρείτε μπας και κατι κάνω λάθος

Εννοεί ότι γράφεις το υπόλοιπο της λέξης, όχι ότι αφαιρείς (σβήνεις) το πρώτο γράμμα.

Δημοσ.

Εγώ το έκανα σε 3 δευτερόλεπτα χωρίς google,wiki,youtube χωρίς καν internet! απλά με την λογική και φυσικά χωρίς να έχω ιδέα απο χαρακτήρες marvel, οι λέξεις είναι απλές καθημερινές λέξεις που χρησιμοποεί ο καθένας μας...

Δημοσ.
απλές καθημερινές λέξεις

ναι καθε μερα χρησιμοποιο το l*****ry (μην λεμε και την απαντηση) οταν περιγραφω τα σουτζουκακια της θειας μου χαχαχα

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι καθε μερα χρησιμοποιο το l*****ry (μην λεμε και την απαντηση) οταν περιγραφω τα σουτζουκακια της θειας μου χαχαχα

καιρός να αρχίσεις το How i met your mother... :P

Δημοσ.

Όχι ρε σεις, δεν είναι τόσο δύσκολοι πάντως. Αν θέλετε βοήθεια πείτε (αν δεν τα πει κάποιος δηλαδή δημοσίως).

το πρςτο ποιο ειναι?

Δημοσ.

ειναι το "θρυλικό"

Μηπως να ελεγες και ολες τις απαντησεις; ΡΕ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...