HaVaNeZoS Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ρε παιδιά δεν μπορώ καθόλου να βρω την λέξη στο 2ο αν και κατάλαβα ποια είναι η 2η λέξη δεν χωρά στο κουτάκι με τα αγγλικά γράμματα ,εξάλλου δεν υπάρχει άλλη λέξη που να αρχίζει από εφ στο λεξικό και να βγάζει νόημα (και να αρχίζει στα αγγλικά από i) για αυτό όποιος θέλει να δώσει παραπάνω πληροφορίες ας μου στείλει π.μ. edit τελικά παιδιά τα βρήκα όλα ,απλά αν δεν χωράει στο κουτάκι μην σκάτε απλά πατήστε το κουμπί δίπλα και θα σας πει αν είναι σωστό...Μόνο το 2 με δυσκόλεψε πολύ αλλά με ένα googlarisma θα το βρείτε και αυτό εύκολα.... Ποιο ακριβως λεξικο ψαχνεις?!?!Γιατι αν το "***->εφηυρες<-***" (εσυ το εφηυρες και ποιος το κανει αυτο??? Ο Ε... ???) εσυ το ψεματακι τοτε μπραβο σου!
gatokoritso Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 αν εξαιρεσουμε αυτο της widow τα αλλα ηταν ευκολα.το έλυσα γρηγορα αλλα δεν πηρα μερος τα δωρα δεν με τρελαναν.καλη επιτυχία σε αυτους που πηραν
aiolos.01 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Οι "γρίφοι" είναι το λιγότερο γελοίοι. Σαν τα τηλεπαιχνίδια που ψάχνουν μια λέξη που ξεκινάει απο Κ και τελειώνει σε Καράβι...
k_dinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Με τον διαγωνισμό, έμαθα και μια καινουρια λέξη στα Αγγλικα, που μοιάζει σε νόημα με την λέξη spy. (νομίζω 5η ερώτηση)
kotsaris03 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Ταξιδι, come at me bro. Καλη φαση ηταν, διαβασα και λιγο marvel
Captain Nemo Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Πανεύκολο για παιδιά 5 χρονών και κάτω ας μην είχα τις απαντήσεις από τους προηγούμενους και θα σού λεγα αν θα το έλυνα.Αν και θα προτιμούσα καμιά συνάντηση με την Scarlett για να αναλύσουμε τα του ρόλου της θα αρκεστώ και σε φιγούρα της ωραία κίνηση insomnia μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες όπως πολλά τεχνολογικά site που κληρώνουν συνέχεια hardware.
nodas_21greek Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Οι "γρίφοι" είναι το λιγότερο γελοίοι. Σαν τα τηλεπαιχνίδια που ψάχνουν μια λέξη που ξεκινάει απο Κ και τελειώνει σε Καράβι... Καραβιδοκαράβι δλδ;
p3nny58 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 το 3 βρε παιδια δεν ξερω και μετα δεν εχω δει και τις επομενες μονο 1 και 2 εχω βρει ας τα πει καποιος αμαν πια
krypton Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 ωραίος ο διαγωνισμός. κόλλησα στο 2ο αλλά όλα καλά μετά. το τηλέφωνο χρειάζεται στα στοιχεία? κρίμα που είναι υποχρεωτικό
Bigi444444 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Εντάξει βγαίνουν, δεν είναι κάτι τόσο τραγικό πια.Εγώ δεν έχω καμία σχέση με τους ήρωες αυτούς (και γενικότερα δε βλέπω ταινίες), αλλά δε δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα.Αν δε βγάζετε άκρη με τίποτα, στην τελική πάρτε ελληνικό λεξικό και ξεκινάτε να απορρίπτετε!
samplist Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δεν ήταν πολύ δύσκολο το συμπλήρωσα αλλά ξενέρωσα με τα δώρα και τελικά δεν το υπέβαλα χαχα, ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας το 1ο δώρο 3 μέρες στο Βερολίνο; Κάντο τουλάχιστον 5 τι να προλάβεις σε 3 μέρες, ούτε για καφέ δε πας χαχα...
valkyrion84 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 οι απαντησεις βγαινουνε απο τα παραπανω post που βαλανε τα παιδια.με λιγη σκεψη απαντας ευκολα στην ερωτηση.καλη επιτυχια σε ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις