Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν μπορώ καθόλου να βρω την λέξη στο 2ο αν και κατάλαβα ποια είναι η 2η λέξη δεν χωρά στο κουτάκι με τα αγγλικά γράμματα ,εξάλλου δεν υπάρχει άλλη λέξη που να αρχίζει από εφ στο λεξικό και να βγάζει νόημα (και να αρχίζει στα αγγλικά από i) για αυτό όποιος θέλει να δώσει παραπάνω πληροφορίες ας μου στείλει π.μ.

edit τελικά παιδιά τα βρήκα όλα ,απλά αν δεν χωράει στο κουτάκι μην σκάτε απλά πατήστε το κουμπί δίπλα και θα σας πει αν είναι σωστό...Μόνο το 2 με δυσκόλεψε πολύ αλλά με ένα googlarisma θα το βρείτε και αυτό εύκολα....

Ποιο ακριβως λεξικο ψαχνεις?!?!Γιατι αν το "***->εφηυρες<-***" (εσυ το εφηυρες και ποιος το κανει αυτο??? Ο Ε... ???) εσυ το ψεματακι τοτε μπραβο σου!

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν εξαιρεσουμε αυτο της widow τα αλλα ηταν ευκολα.το έλυσα γρηγορα αλλα δεν πηρα μερος τα δωρα δεν με τρελαναν.καλη επιτυχία σε αυτους που πηραν :mrgreen:

Δημοσ.

Οι "γρίφοι" είναι το λιγότερο γελοίοι. Σαν τα τηλεπαιχνίδια που ψάχνουν μια λέξη που ξεκινάει απο Κ και τελειώνει σε Καράβι...

Δημοσ.

Με τον διαγωνισμό, έμαθα και μια καινουρια λέξη στα Αγγλικα, που μοιάζει σε νόημα με την λέξη spy.

(νομίζω 5η ερώτηση)

Δημοσ.

Πανεύκολο για παιδιά 5 χρονών και κάτω :P ας μην είχα τις απαντήσεις από τους προηγούμενους και θα σού λεγα αν θα το έλυνα.Αν και θα προτιμούσα καμιά συνάντηση με την Scarlett ;) για να αναλύσουμε τα του ρόλου της :P θα αρκεστώ και σε φιγούρα της :lol: ωραία κίνηση insomnia μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες όπως πολλά τεχνολογικά site που κληρώνουν συνέχεια hardware.

Δημοσ.

Οι "γρίφοι" είναι το λιγότερο γελοίοι. Σαν τα τηλεπαιχνίδια που ψάχνουν μια λέξη που ξεκινάει απο Κ και τελειώνει σε Καράβι...

Καραβιδοκαράβι δλδ; :rolleyes:

Δημοσ.

το 3 βρε παιδια δεν ξερω και μετα δεν εχω δει και τις επομενες μονο 1 και 2 εχω βρει ας τα πει καποιος αμαν πια

Δημοσ.

ωραίος ο διαγωνισμός. κόλλησα στο 2ο αλλά όλα καλά μετά.

το τηλέφωνο χρειάζεται στα στοιχεία? κρίμα που είναι υποχρεωτικό

Δημοσ.

Εντάξει βγαίνουν, δεν είναι κάτι τόσο τραγικό πια.Εγώ δεν έχω καμία σχέση με τους ήρωες αυτούς (και γενικότερα δε βλέπω ταινίες), αλλά δε δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα.Αν δε βγάζετε άκρη με τίποτα, στην τελική πάρτε ελληνικό λεξικό και ξεκινάτε να απορρίπτετε! :mrgreen:

Δημοσ.

Δεν ήταν πολύ δύσκολο το συμπλήρωσα αλλά ξενέρωσα με τα δώρα και τελικά δεν το υπέβαλα χαχα, ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας το 1ο δώρο 3 μέρες στο Βερολίνο; Κάντο τουλάχιστον 5 τι να προλάβεις σε 3 μέρες, ούτε για καφέ δε πας χαχα...

Δημοσ.

οι απαντησεις βγαινουνε απο τα παραπανω post που βαλανε τα παιδια.με λιγη σκεψη απαντας ευκολα στην ερωτηση.καλη επιτυχια σε ολους

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...