HaVaNeZoS Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ευκολακι διαγωνισμος αλλα το 2ο μου πηρε λιγη ωρα για κ*λολεξη !!!Καλη επιτυχια σε ολους!!!
Muchacho Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Εχω κολλησει στο 2ο.. Δεν προκειτε να το βρω με την καμια γιατι καπου διαβασα πως προκειτε για κατι σχετικο με τον iron man που ειναι ο μοναδικος που μου την σπαει. χελπ.
tsitsibau Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Τα δώρα είναι όντως εκτός από το πρώτο. Δεν νομίζω πως είναι απαραίτητη και η γνώση των ηρώων (στα περισσότερα) βγαίνει από τα συμφραζόμενα. Εγώ κόλλησα στο 2ο γιατί είχα φάει σκάλωμα πως η λέξη αρχίζει από l (L μικρό) αντί για Ι hint για το 1ο για όποιον βλέπει himym είναι η πρώτη λέξη που μπορεί να σκεφτεί από L
Mene Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Πέρα απο το 1ο αλλά περισσότερο το 2ο τα υπόλοιπα είναι πολύ εύκολα. Το 2ο το βρήκα ψάχνοντας σε wiki, ενώ είχα καταλάβει σε ποιον αναφέρεται, αλλά που...
HaVaNeZoS Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Εχω κολλησει στο 2ο.. Δεν προκειτε να το βρω με την καμια γιατι καπου διαβασα πως προκειτε για κατι σχετικο με τον iron man που ειναι ο μοναδικος που μου την σπαει. χελπ. Πως λεγεται αυτος που ανακαλυπτει - δημιουργει νεα πραγματα πανω σε καποια επιστημη???Οχι επιστημονας αλλα κατι αλλο που αρχιζει στα Ελληνικα απο "Ε" αλλα στα Αγγλικα απο "I" !!! Ηταν και ο Γκραχαμ Μπελ για το τηλεφωνο...Δε νομιζω οτι υπαρχει κατι περισσοτερο απο το να σου πουμε την λεξη!
stenlibi Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Εχω κολλησει στο 2ο.. Δεν προκειτε να το βρω με την καμια γιατι καπου διαβασα πως προκειτε για κατι σχετικο με τον iron man που ειναι ο μοναδικος που μου την σπαει. χελπ. http://www.cosmo.gr/Entertainment/Cinema/afieromata-cinema/avengers-101-iron-man.1684345.html
washcloud Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Στην αρχή νόμιζα ότι οι παύλες στις Ελληνικές λέξεις αντιπροσωπεύουν τον ακριβή αριθμό των γραμμάτων και κόλλησα. Τελικά δεν είναι έτσι. Πέστα ρε μάστορα...(...εγώ που υπολόγιζα και σε διφθόγγους όταν η παύλα ήταν λίγο μεγαλύτερη έφαγα ακόμη πιο μεγάλη πίκρα). Καλή δύναμη σε όσους αποπειραθούν την αποκρυπτογρίφηση των γρίφων και την εύρεση των λέξεων. Θέλει ζόρι και ψάξιμο (και σκέψη για το τί είδους ψάξιμο) μέσω Γκουγκλάρα. Τα όσα γράφτηκαν περί "ευκολίας", πίπες. Φεύγει λίγο η μαγκιά, αλλά όποιος γουστάρει μαζόχα, στο τέλος θ' αμοιφθεί με συμμετοχή για να κερδίσει το Βερολίνο και να πάει να πετάξει ιδιοχείρως γιαούρτι στη Μερκ (μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων που προβλέπονται απ' την οργάνωση του διαγωνισμού).
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Το τελειωσα και εγω...τα πρωτα δυο ηταν λιγακι εκτος κλιματος ειδικα το 2ο αλλα τα υπολοιπα βγαινανε ευκολα. Αν και δεν ειμαι ο κλασσικος Ελληνας γκρινιαρης που του χαριζουνε γαιδαρο και τον κοιταει στα δοντια τα δωρα ειναι οντως τραγικα. 10 τυχεροι κερδιζουν ενα κομικ;Μιλαμε για τρελη προσφορα! Ακομα και το ταξιδι ειναι τραγικο...να πας 3 μερες στο Βερολινο για να μαθεις να κανεις κωλοτουμπες και να ριχνεις κλωτσομπουνιδια!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Χαχα, με την Black Widow κολλησα λιγο γιατι το μυαλο μου ειχε σταματησει οτι το Κ stands for 'Κ@λαρα'
papahlamidas Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Εντάξει είναι εύκολο. Στην γκόμενα κόλλησα και εγώ
ssof Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ωραίος και εύκολος διαγωνισμός !!!!!!Μην κατηγορείται τα δώρα, και μόνο η συμμετοχή ήταν ένα ωραίο διάλειμμα.
tsourakis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Όποιος θέλει τις απαντήσεις pm...(Μόνο 1ευρώ η κάθε απάντηση, σας λέω ΤΡΕΞΤΕ τωρα..!!) Αν και τα δώρα είναι...είναι...Πάντως αν κερδίσεις πουλάς το ταξιδάκι κανά 300€ και καθάρισες!
overpower Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 στειλε πρωτα τις απαντησεις μετα στελνω το ευρω
sintalkas Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ρε παιδιά δεν μπορώ καθόλου να βρω την λέξη στο 2ο αν και κατάλαβα ποια είναι η 2η λέξη δεν χωρά στο κουτάκι με τα αγγλικά γράμματα ,εξάλλου δεν υπάρχει άλλη λέξη που να αρχίζει από εφ στο λεξικό και να βγάζει νόημα (και να αρχίζει στα αγγλικά από i) για αυτό όποιος θέλει να δώσει παραπάνω πληροφορίες ας μου στείλει π.μ. edit τελικά παιδιά τα βρήκα όλα ,απλά αν δεν χωράει στο κουτάκι μην σκάτε απλά πατήστε το κουμπί δίπλα και θα σας πει αν είναι σωστό...Μόνο το 2 με δυσκόλεψε πολύ αλλά με ένα googlarisma θα το βρείτε και αυτό εύκολα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις