Stavrakas13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Έβαζα λάθος την κατάληξη τόση ώρα! Κ εγώ στην αρχή έβαζα SPOWER αλλά τελικά ήταν Strength
dimitrisOS Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Για να μην υπάρχει καμία παρανόηση, ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με την εποπτεία νομικού συμβούλου των διοργανωτών. Τηρούνται απόλυτα οι νόμοι για την προστασία προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων. Τα όποια στοιχεία δοθούν από τους συμμετέχοντας θα αξιοποιηθούν ΜΟΝΟ για επικοινωνία μαζί τους στην περίπτωση που κάποιος από αυτούς είναι στην λίστα των νικητών. Τα στοιχεία αυτά δεν πρόκειται να δοθούν σε κανένα άλλο εμπλεκόμενο. Μετά την λήξη του διαγωνισμού τα στοιχεία θα διαγραφούν από τα συστήματα των διοργανωτών μόνιμα. τους ορους γιατι δεν μπορουμε να πατησουμε επανω που λεει ;
Hal9000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 τους ορους γιατι δεν μπορουμε να πατησουμε επανω που λεει ; Ενεργοποιούνται στην τελευταία ερώτηση
p3nny58 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 ρε παιδια μη με παιδευετε δωστε τις λυσεις να τελειωνουμε
dimitrisOS Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ενεργοποιούνται στην τελευταία ερώτηση ░░░░░░░░░░░░▄▄ ░░░░░░░░░░░█░░█ ░░░░░░░░░░░█░░█ ░░░░░░░░░░█░░░█ ░░░░░░░░░█░░░░█ ███████▄▄█░░░░░██████▄ ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█ ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█ ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█ ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█ ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█ ▓▓▓▓▓▓█████░░░░░░░░░█ ██████▀░░░░▀▀██████▀ ρε παιδια μη με παιδευετε δωστε τις λυσεις να τελειωνουμε Διαγραφονται καποια στιγμη βγεικαν ολες
keeper Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Γμτ....... Ακομα παλευω με την δευτερη...... Μολις τα καταφερα.....μου εβγαλε το λαδι αλλα ηταν απλο τελικα
x_maras Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Όχι ότι τα ήξερα, αλλά με λίγο υπομονή και wikipedia βγαίνει Μόνο που δε νομίζω να στέλνουν δώρα στο εξωτερικό, δε ταίριαζε το τηλ μου
dantouan Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ε εντάξει αν έχεις δει την ταινία ξέρεις ότι στην εκτός Iron Man ζωή του είναι εφ........ thanks for help, οι υπολοιπες ηταν πολυ ευκολες
funbreaker Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Τα παρατάω, δεν μου άρεσε καθόλου ο διαγωνισμός καθώς απευθύνεται σε άτομα που έχουν κόλημα με τα κομικς και βαρίεμαι να γίνω σχετικός. Θα μπορούσε να θέλει πιο γενικές γνώσεις, τεχνολογικό forum είμαστε όχι forum της marvel.
Stavrakas13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ευκολάκι ΑΜΑ είσαι comic geek Εγώ δεν είμαι comic geek δεν έχω διαβάσει κανένα comic και πήρε 5 λεπτά Its a miracle Υ.Γ ούτε google ούτε wiki It's a Gosh darn it hot damn humping miracle
nodas_21greek Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Εγώ δεν είμαι comic geek δεν έχω διαβάσει κανένα comic και πήρε 5 λεπτά Its a miracle Υ.Γ ούτε google ούτε wiki It's a Gosh darn it hot damn humping miracle Ο Σταύρακας, δίχως καμία γνώση για κόμιξ, έλαβε μέρος στον διαγωνισμό. Με μόνο σύμμαχο τις δυνάμεις του και χωρίς τη χρήση google και wiki, απάντησε σωστά κι έφτασε ένα βήμα πριν το ταξίδι. Μόλις το ολοκλήρωσε αναφώνησε: E__________!!! Συμπλήρωσε τη λέξη E_________ http://www.youtube.com/watch?v=_crvGziPn3g
Etheros Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Στην πρώτη είχα κολλήσει για τα καλά μετά ξανακοιτούσα λίγο στην μαύρη χείρα γιατί σκεπτόμουν πονηρά κατά άλλα εύκολα ήταν, για τα δώρα το δεύτερο και το τελευταίο μου άρεσαν :
alexGTAV Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 τι δωρα ειναι αυτα; :Ο μονο το ταξιδι αξιζει :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις