Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λιγο το μυαλο σας να βαλετε να δουλεψει μονο θα τα βρειτε ειναι ΤΕΡΜΑ ευκολα, λιγο youtube θελει και θα τα βρειτε. Κατα τα αλλα αθλια τα δωρα, εκτος απο το ταξιδι φυσικα. αν με ρωτατε δεν αξιζει να δωσεις στοιχια γι αυτο και μονο

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξει πέρα από το δεύτερο που ήθελε ψάξιμο (δε μου πήγαινε καθόλου το μυαλό) τα άλλα ήταν εύκολα. Αυτό με τη Black Widow όντως θα ήταν δύσκολο, αλλά το πολύ MGS αυτά σου κάνει :P

Δημοσ.

δυσκολούτσικοι είναι οι γρίφοι τελικά...

το πρώτο εγώ σκέφτομαι πως είναι ή θαρραλέος ή θαυμαστός, δεν ταιριάζει η λέξη στα αγγλικά αφού ξεκινά με L.... :cry:

μηπως λεει θρυλος=legend

Δημοσ.

Το 4ο με δυσκόλεψε αν και ήταν απλή λέξη.

Και να σκεφτείς αυτό το καιρό ασχολούμαι με το Marvel Ultimate Alliance. :-D

μηπως λεει θρυλος=legend

Ναι αλλά χρειαζόμαστε επίθετο όχι ουσιαστκό ;)

Δημοσ.

Σπαω το κεφαλι μου για το 5ο.. Κατασκοπεια πρεπει να ειναι, αλλα δεν μπορω να σκεφτω καποια λεξη στα Αγγλικα απο Ε..

Enquire βαζω, αλλα τιποτα..

Κανα Hint?

Δημοσ.

Σπαω το κεφαλι μου για το 5ο.. Κατασκοπεια πρεπει να ειναι, αλλα δεν μπορω να σκεφτω καποια λεξη στα Αγγλικα απο Ε..

Κανα Hint?

Ναι ξεκινάει από espio και τελειώνει σε nage

Δημοσ.

όλα εντάξει αλλά στο 4 κανένα hint ? είναι ο δ...

off topic τελειως !!!

φοβερη η υπογραφη σου ειδικα η φωτο του @Ntinara !!!!

Δημοσ.

Επειδη το μετανιωσα θα ηθελα αν γινεται να αποσυρθω απο τον διαγωνισμο, καθως και να σβηστουν τα στοιχεια μου (τηλ. , πραγματικο ονομα)

Ευχαριστω

Έγινε η διαγραφή

φακελώθηκες τώρα...πάει

Για να μην υπάρχει καμία παρανόηση, ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με την εποπτεία νομικού συμβούλου των διοργανωτών. Τηρούνται απόλυτα οι νόμοι για την προστασία προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων. Τα όποια στοιχεία δοθούν από τους συμμετέχοντας θα αξιοποιηθούν ΜΟΝΟ για επικοινωνία μαζί τους στην περίπτωση που κάποιος από αυτούς είναι στην λίστα των νικητών. Τα στοιχεία αυτά δεν πρόκειται να δοθούν σε κανένα άλλο εμπλεκόμενο. Μετά την λήξη του διαγωνισμού τα στοιχεία θα διαγραφούν από τα συστήματα των διοργανωτών μόνιμα.

Κανα Hint?

E βάλτο στο google.com/translate grin.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...